Lediga jobb som Fastighetsskötare i Heby

Se lediga jobb som Fastighetsskötare i Heby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Heby som finns hos arbetsgivaren.

Vi söker kyrkvaktmästare med ansvar för uthyrning och lokalvård

Vi söker kyrkvaktmästare, med ansvar för ansvar för uthyrning och lokalvård, till serviceteamet. Västerlövsta pastorat, bestående av Västerlövsta, Huddunge och Enåkers församlingar, söker en tillsvidareanställd kyrkvaktmästare på 100% som kommer ha ansvar för pastoratets uthyrningar och lokalvård. Utöver sedvanliga kyrkvaktmästaruppgifter vid gudstjänster och på kyrkogårdarna inbegriper tjänsten: · Att tillsammans med kansliet ansvara för uthyrning av past... Visa mer
Vi söker kyrkvaktmästare, med ansvar för ansvar för uthyrning och lokalvård, till serviceteamet.
Västerlövsta pastorat, bestående av Västerlövsta, Huddunge och Enåkers församlingar, söker en tillsvidareanställd kyrkvaktmästare på 100% som kommer ha ansvar för pastoratets uthyrningar och lokalvård. Utöver sedvanliga kyrkvaktmästaruppgifter vid gudstjänster och på kyrkogårdarna inbegriper tjänsten:
· Att tillsammans med kansliet ansvara för uthyrning av pastoratets lokaler.
· Att ansvara för hjälp med tekniska lösningar vid uthyrning av pastoratets lokaler.
· Att ansvara för städning av pastoratets olika församlingshem.
· Att ordna med lättare förtäring, exempelvis fika, i samband med uthyrningar och möten i pastoratet.
· Att ansvara för att hygienrutiner och egenkontroll sköts i pastoratets kök.


Vi erbjuder
· En tjänst med omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter.
· Ett glatt och trivsamt arbetslag.
· Ett engagemang för arbetsmiljöarbetet.


Övrigt
Vi söker dig som är serviceinriktad, socialt kompetent, förstår vikten av värdskap och som kan arbeta lika väl självständigt som i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
· Medlemskap i Svenska kyrkan och respekt för kyrkans värdegrund.
· Minst B-körkort och tillgång till egen bil.


Meriterande:
· Erfarenhet av, eller dokumenterad utbildning i lokalvård/livsmedelshygien.
· Erfarenhet av kyrkogårdsarbete eller trädgårds-/parkskötsel.


Fast avtalsenlig månadslön, kollektivavtal finns.
Placering: Du kommer att arbeta i samtliga av våra tre församlingar som ligger i Heby, Huddunge och Enåker.


Ansökan
Sista dag för ansökan är 2023-05-19.
Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas och rekrytering sker fortlöpande.


Ange referens: Kyrkvaktmästare
Skicka din ansökan, CV och personligt brev, via e-post till: [email protected] eller till postadress: Västerlövsta pastorat, Skolgatan 6, 744 31 Heby.
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Bad och idrottshallspersonal, ansvar reningsverk, Heby Arena

Ansök    Jan 12    Heby kommun    Badvaktmästare
Heby Kommun är en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet. Vi påverkar människors liv och tillsammans skapar vi möjligheterna. Vill du ha ett omväxlande yrke i ett arbetslag som sprider glädje? Drivs du av kvalitet, noggrannhet och nöjda kunder? Då tror vi att Bad och idrottshallspersonal med delat ansvar för reningsverk och vattenkvalitet kan vara jobbet för dig! Ditt uppdrag Du har delat ansvar för att drifta reningsverk... Visa mer
Heby Kommun är en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet. Vi påverkar människors liv och tillsammans skapar vi möjligheterna.
Vill du ha ett omväxlande yrke i ett arbetslag som sprider glädje? Drivs du av kvalitet, noggrannhet och nöjda kunder? Då tror vi att Bad och idrottshallspersonal med delat ansvar för reningsverk och vattenkvalitet kan vara jobbet för dig!Ditt uppdrag

Du har delat ansvar för att drifta reningsverket på Heby Arena samt upprätthålla önskad vattenkvalitet.

Målet med ditt arbete är att se till att vårt badhus håller hög standard, framför allt när det gäller vattenkvalitet och rening. Du kommer även tillsammans med övrig personal ha hand om försäljning, träningsinstruktioner, uthyrning av lokaler, kontakt med föreningar och privatpersoner, städning, drift av gym, mm. Du kommer att samarbeta med kommunens fastighetsbolag, föreningar och andra aktörer, övrig personal inom kultur och fritid, skolan, mm. På Kultur och Fritid i Heby kommun arbetar vi med att Stärka individer, Vidga perspektiv samt Skapa attraktiva mötesplatser. Du kommer arbeta på ett rullande schema med dagtid, kvällstid och helger. 

Din profil

Vi söker nu dig som har gymnasiekompetens, gärna med inriktning mot fastighet. Vi ser det som meriterande om du har vidareutbildning inom vattenrening. Du har dokumenterad yrkeserfarenhet inom fastighetsdrift med moderna installationssystem och gärna erfarenhet från drift av badanläggningar. Det är ett krav att ha goda IT-kunskaper.

Du har B-körkort och goda språkkunskaper i svenska både i tal och skrift. Du har ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter är ansvarsfull, strukturerad, serviceinriktad och van att ta beslut. Vidare har du lätt för att samarbeta, en god kommunikativ förmåga och ett trevligt bemötande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

 

Rekrytering sker löpande vartefter ansökningar kommer in.

Välkommen med din ansökan!Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

Din ansökan och övriga handlingar som ingår i rekryteringsprocessen blir allmän handling när du registrerar din ansökan i vårt rekryteringssystem Varbi.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Hos oss arbetar drygt 900 medarbetare och vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna. Visa mindre

Vi söker säsongsarbetare!

Vi söker säsongsanställda kyrkogårdsarbetare till serviceteamet, perioden sommar/höst 2023. Välkommen att maila din ansökan! Svenska kyrkan i Västerlövsta pastorat söker en säsongsanställd kyrkogårdsarbetare till serviceteamet! Placering Västerlövsta (Heby), Huddunge och Enåker. Omfattning Tjänsten är tidsbegränsad och omfattar 5,5 månad med start i maj/juni 2023 efter överenskommelse. Om arbetet Arbete förekommer på samtliga arbetsplatser inom Väste... Visa mer
Vi söker säsongsanställda kyrkogårdsarbetare till serviceteamet, perioden sommar/höst 2023. Välkommen att maila din ansökan!
Svenska kyrkan i Västerlövsta pastorat söker en säsongsanställd kyrkogårdsarbetare till serviceteamet!

Placering
Västerlövsta (Heby), Huddunge och Enåker.


Omfattning
Tjänsten är tidsbegränsad och omfattar 5,5 månad med start i maj/juni 2023 efter överenskommelse.


Om arbetet
Arbete förekommer på samtliga arbetsplatser inom Västerlövsta pastorat. Vi erbjuder dig en trivsam arbetsmiljö och ett omväxlande och stimulerande arbete som följer årstidernas växling. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar verksamheten.
Du blir en del av pastoratets serviceteam som ansvarar för begravningsverksamhet, grönytor och samtliga lokaler inom pastoratet. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. gräsklippning, trimning, plantering, ogräsrensning och vattning etc.
Tidigare erfarenhet av kyrkogårdsarbete, trädgårdarbete eller liknande är meriterande.
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och ordningssinne, kan arbeta självständigt och i grupp. Du gillar att ta i och jobba på, ser vad som behöver göras och gör det.
Du är medlem i Svenska kyrkan och delar våra värderingar.
Att arbeta på en kyrkogård där sörjande människor vistas kräver även förmåga att kunna bemöta människor i sorg på ett värdigt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Fast avtalsenlig månadslön, kollektivavtal finns.
Körkort B - personbil krävs.
Sök jobbet senast: 24 februari 2023
Ange referens: Säsongsarbetare 2023
Skicka din ansökan, CV och personligt brev, via e-post till: [email protected] eller till postadress: Västerlövsta pastorat, Skolgatan 6, 744 31 Heby.
Löpande rekrytering sker under ansökningstiden så sänd in din ansökan omgående!
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Arbetsgivarens webbplats
www.svenskakyrkan.se/vasterlovsta
Arbetsplatsens adress
Skolgatan 6
744 31 Heby Visa mindre

Vaktmästare till våra verksamheter

ÖSTAGÅRDEN HVB och ALLVIKEN HVB är två familjära ställen med 10 respektive 8 behandlingsplatser som är belägna i Tärnsjö. Till HVB-hemmen finns det också stödboenden knutna i Uppsala. Vi tar emot killar med missbruk, beroende och/eller kriminalitetsproblematik i åldersgruppen 15-20 år. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en vaktmästare på deltid (50%) där arbetet är förlagt på samtliga verksamheter. Önskvärt är att du även har teknisk/IT kompetens, men inge... Visa mer
ÖSTAGÅRDEN HVB och ALLVIKEN HVB är två familjära ställen med 10 respektive 8 behandlingsplatser som är belägna i Tärnsjö. Till HVB-hemmen finns det också stödboenden knutna i Uppsala. Vi tar emot killar med missbruk, beroende och/eller kriminalitetsproblematik i åldersgruppen 15-20 år.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en vaktmästare på deltid (50%) där arbetet är förlagt på samtliga verksamheter. Önskvärt är att du även har teknisk/IT kompetens, men inget krav. Du kommer huvudsakligen att arbeta med att sköta, reparera och underhålla våra olika verksamhetsytor inomhus och utomhus på våra olika verksamheter ÖSTAGÅRDEN, ALLVIKEN, samt våra stödboenden som är förlagda i Uppsala. I dina arbetsuppgifter ingår det också vissa lättare byggprojekt.


Kvalifikationer
Du har körkort (B) och tillgång till egen bil. Egen bil krävs för att kunna ta sig till HVB-hemmen som arbetsplats. Du har erfarenhet av tidigare arbete som vaktmästare och har kunskap och kännedom om fastighetsfrågor. Eftersom du kommer ha många kontakter i ditt arbete ser vi att du trivs med att samarbeta och är mån om att ge god service till din omgivning. Viktigt är även att du trivs att jobba med målgruppen och delar vår människosyn då arbetet kräver mycket tid i lokaler där ungdomarna bor och vistas.


Tjänsten kan komma att utökas till 75-100%. Visa mindre

Skolvaktmästare Heby

Ansök    Okt 19    Heby kommun    Skolvaktmästare
Heby Kommun är en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet. Vi påverkar människors liv och tillsammans skapar vi möjligheterna. En av våra vaktmästare har valt att gå i pension och nu söker vi dig som vill hjälpa till att se till att dagarna flyter på som de ska för elever och medarbetare på Heby skola. Ditt uppdrag Du kommer i rollen som skolvaktmästare bland annat åtgärda fel och brister i skolans lokaler samt ansvara för... Visa mer
Heby Kommun är en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet. Vi påverkar människors liv och tillsammans skapar vi möjligheterna.
En av våra vaktmästare har valt att gå i pension och nu söker vi dig som vill hjälpa till att se till att dagarna flyter på som de ska för elever och medarbetare på Heby skola.

Ditt uppdrag

Du kommer i rollen som skolvaktmästare bland annat åtgärda fel och brister i skolans lokaler samt ansvara för systematisk skötsel och underhåll utöver den skötsel och underhåll som fastighetsägaren utför. Du kommer också delaktig i det systematiska brandskyddsarbetet och arbetsmiljöarbetet samt verkar som kontaktperson för både interna och externa samarbetspartners. Du ansvarar även för öppning och stängning av lokaler, ommöbleringar och omflyttningar, beställning av diverse material samt varumottagning och varutransporter. Du har ansvar för sophanteringen samt ansvarar för utlämning och avstämning gällande nycklar. Tillsammans med skolans IKT-samordnare ansvarar du för att den teknisk utrustningen är i gott skick. 

Din profil

Vi söker dig som har gymnasial utbildning alternativt relevant arbetslivserfarenhet för aktuell tjänst. Arbetet ställer krav på både teknisk och IT-kompetens som bland annat innebär grundläggande kunskaper i Office-paketet. Erfarenhet av andra administrativa system är meriterande. Det är även meriterande att ha arbetat som vaktmästare på skola. Vi söker dig som är service minded, är händig, kan arbeta självständigt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har även god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer då arbetet innebär många kontaktytor med elever, personal, interna och externa samarbetspartners.

Stort vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Välkommen med din ansökan!Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

Din ansökan och övriga handlingar som ingår i rekryteringsprocessen blir allmän handling när du registrerar din ansökan i vårt rekryteringssystem Varbi.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Hos oss arbetar drygt 900 medarbetare och vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna. Visa mindre

Två kyrkvaktmästare

Östervåla Harbo pastorat söker två kyrkvaktmästare. En av tjänsterna är 100% och den andra är 100% maj-oktober och 50% november-april. Att vara kyrkvaktmästare i Östervåla Harbo pastorat betyder att i vaktmästarlaget arbeta med skötsel, drift och underhåll av våra tre medeltida kyrkor, två kyrkogårdar, två församlingshem och lägergården Aspnäs, biträda vid gudstjänster och kyrkliga handlingar, samt möta besökare i glädje och sorg med vänlighet och omtank... Visa mer
Östervåla Harbo pastorat söker två kyrkvaktmästare. En av tjänsterna är 100% och den andra är 100% maj-oktober och 50% november-april.
Att vara kyrkvaktmästare i Östervåla Harbo pastorat betyder att i vaktmästarlaget arbeta med skötsel, drift och underhåll av våra tre medeltida kyrkor, två kyrkogårdar, två församlingshem och lägergården Aspnäs, biträda vid gudstjänster och kyrkliga handlingar, samt möta besökare i glädje och sorg med vänlighet och omtanke. Befattningshavaren ska kommunicera Svenska kyrkans syfte och lojalt förmedla dess budskap i ord och handling. Som kyrkvaktmästare hos oss är du med i ett arbetslag på 13 personer som förutom vaktmästarteamet består av musiker, pedagoger, präster och kanslipersonal. Arbetsgivare är pastoratets kyrkoråd, arbetsledare är kyrkoherden. Det dagliga arbetet på vaktmästeriet leds av en förman. Tillsammans bygger vi församling med gudstjänsten i centrum. Tillsammans möter vi också ortens skolelever ett antal gånger om året i olika vandringar och temadagar.
Beskrivning av arbetsuppgifter:Som en av fyra i vårt vaktmästarteam, kommer du att arbeta med skötsel och underhåll av våra kyrkor och fastigheter samt med förberedelse inför och tjänstgöring vid gudstjänster, kyrkliga handlingar och andra sammankomster. I tjänsten ingår även beredskap som delas mellan vaktmästarna när lägergården är uthyrd.
På kyrkogården arbetar du med skötsel av kyrkogårdens ytor sommar- och vintertid, skötsel av gravar, gravgrävning samt tjänstgöring vid urnnedsättningar.
Du kommer att arbeta var tredje eller var fjärde helg.
Beskrivning av kvalifikationer:
Du har utbildning och erfarenhet inom parkarbete, trädgårdsskötsel, fastighetsskötsel, som mekaniker eller liknande. Du har b-körkort, traktorkörkort och behörighet att arbeta med motor- och röjsåg. Vi ser gärna att du har maskinteknisk utbildning och eller erfarenhet av yrkesmässig maskinskötsel. Du har en viss datorvana.
Tidigare arbete inom Svenska kyrkan är meriterande liksom kunskap om ljudteknik. Vi vill att du är medlem i Svenska kyrkan och delar kyrkans värderingar eftersom du kommer att tjänstgöra vid gudstjänster.
Din sociala kompetens ger god förmåga att möta människor i olika situationer och serviceanda och vänlighet ska vara självklart för dig. Du är lösningsfokuserad och förändringsbenägen, och drivs av att hitta förbättrings- och utvecklingsmöjligheter.
Tjänsten kräver en god förmåga till samarbete och viljan att ingå i ett team, men kräver också förmåga till självständigt arbete och ansvarstagande. Ett gott öga för detaljer är också till hjälp i arbetet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Varaktighet, arbetstid tjänst 1: Tillsvidare, 100% maj-okt, 50% nov-april. Vi tillämpar provanställning
Varaktighet, arbetstid tjänst 2: Tillsvidare, 100%. Vi tillämpar provanställning
Tillträde: Så snart som möjligt eller efter överenskommelse.
Lön: Enligt avtal
Ansökan senast: 2022-08-26
Till: Östervåla Harbo pastorat, Ågården, 740 46 Östervåla.
Eller mail
[email protected]
Kontaktpersoner:
Förman: Rebecka Lindström 0292-223 66
Kyrkoherde: Cecilia J Jansdotter 0292-223 74
Facklig representant (Kommunal):
Patrik Sköldberg 010-442 88 29 Visa mindre

Vi söker fastighetsskötare till Östervåla

Vi söker fastighetsskötare till Östervåla Kakel & Design är ett bolag inom koncernen Kakel Max AB (publ). I samband med pensionsavgång söker bolaget nu en drivande och självgående Fastighetsskötare till våra Kakel & Design-butiker, vårt huvudlager och vår bygghandel. Bolaget är återförsäljare av produkter inom kakel, klinker och golvavjämning samt badrumsinredning och tillbehör samt har en bygghandel i Östervåla och vidare flera externa hyresgäster. Arbe... Visa mer
Vi söker fastighetsskötare till Östervåla
Kakel & Design är ett bolag inom koncernen Kakel Max AB (publ).
I samband med pensionsavgång söker bolaget nu en drivande och självgående Fastighetsskötare till våra Kakel & Design-butiker, vårt huvudlager och vår bygghandel.

Bolaget är återförsäljare av produkter inom kakel, klinker och golvavjämning samt badrumsinredning och tillbehör samt har en bygghandel i Östervåla och vidare flera externa hyresgäster.
Arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare kommer du ofta att arbeta med våra butiker, hyresgäster samt samordna och driva den löpande fastighetsförvaltningen. Du utgår från Östervåla men jobbet omfattar resor mellan våra butiker i Gävle, Uppsala, Östervåla, Sollentuna, Årsta och Västerås. Vi har en extern hyresgäst i Östervåla.
Arbetsuppgifterna innebär traditionella fastighetsskötaruppgifter dvs drift och skötsel av våra fastigheter och butikslokaler samt tillsyn av byggnaden och angränsande ytor samt reparationer och underhåll.
Du kommer även att arbeta med försäljning inom vår byggvaruhandel i Östervåla. Det jobbet kommer framförallt vara säsongsbetonat. Högsäsongen är sen vår, sommar och tidig höst.
Vi erbjuder
- Ett varierande jobb i ett företag som växer
- Ett företag med en informell ton och livfull miljö
- Lojala och professionella kollegor
- Lön och förmåner mm enligt kvalifikationer
Välkommen med Din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande.


Om arbetsgivaren - Kakel & Design AB / Kakel Max AB
Kakel Design / Östervåla Byggvaror är bolag för verksamheter, tankar och idéer som berör kakel, klinker och natursten samt byggmaterial.
Vi har vårt ursprung i Östervåla, norr om Uppsala, där verksamheten grundades 1987 av Lars-Arne Larsson och Robert Jansson. Deras kunnande om produkter och plattsättning tillsammans med ett intresse för företagande lade grunden för verksamheten. Därefter har butiker öppnat i Uppsala (1994), Gävle (1999), Sollentuna (2008), Årsta (2010) & Västerås (2020). Visa mindre