Lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Heby

Se lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Heby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Heby som finns hos arbetsgivaren.

Frisör till StudioLine

Ansök    Maj 16    Emilia L AB    Frisör
Vi söker dig som är driven, målinriktad, serviceminded och som älskar att vara frisör. Gesäll är meriterande, men har du ingen så fixar vi det med tiden. Vi utbildar oss ständigt för att hålla oss uppdaterade inom branschen och älskar allt som har med hår att göra. Vi arbetar med svenska/biologiska produkter, allergivänlig färg, Hairtalk extensions och Studex öronhåltagning. Här tar vi även hand om elever som är framtidens frisörer. Alla hjälps åt att ... Visa mer
Vi söker dig som är driven, målinriktad, serviceminded och som älskar att vara frisör. Gesäll är meriterande, men har du ingen så fixar vi det med tiden.


Vi utbildar oss ständigt för att hålla oss uppdaterade inom branschen och älskar allt som har med hår att göra. Vi arbetar med svenska/biologiska produkter, allergivänlig färg, Hairtalk extensions och Studex öronhåltagning.
Här tar vi även hand om elever som är framtidens frisörer. Alla hjälps åt att dela sina kunskaper så vi får fram de bästa frisörerna.


Tjänsten är på deltid (50%-75%) som senare kan bli 100%.


Känner du dig träffad så får du gärna skicka ett personligt mejl + CV till [email protected]


Lön är enligt kollektivavtal med Frisörföretagarna.


Hoppas vi ses!
#jobbjustnu Visa mindre