Lediga jobb som Hantverksyrken i Heby

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Heby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Heby som finns hos arbetsgivaren.

Kapellmakare/tapetserare/sadelmakare

Om tjänsten: Tjänsten är en tillsvidare anställning med 6 mån provanställning. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för en kapellmakare/tapetserare/sadelmakare. Meriterande om du har erfarenhet inom industrisömnad och förstår dig på sådana maskiner. Om dig: Du är serviceinriktad person och gillar att arbeta efter uppsatta mål och deadlines gentemot kund. Som person är du van att ta egna initiativ och har ett brinnande intresse för ditt yrke. Du har ... Visa mer
Om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidare anställning med 6 mån provanställning. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för en kapellmakare/tapetserare/sadelmakare. Meriterande om du har erfarenhet inom industrisömnad och förstår dig på sådana maskiner.
Om dig:
Du är serviceinriktad person och gillar att arbeta efter uppsatta mål och deadlines gentemot kund. Som person är du van att ta egna initiativ och har ett brinnande intresse för ditt yrke. Du har en positiv energi och har lika lätt för att samarbeta med kollegor liksom att arbeta självständigt. Stor vikt läggs på benägenheten att lära sig nytt. Vi är en liten grupp, därför läggs även stor vikt på personkemi i rekryteringen.
Om oss:
Vi är 1 av totalt 5 syskonbolag i koncernen. Haga Sadelmakeri & Interiör AB ombildades 2020 och har över 30 års erfarenhet av tillverkning och handel med bl.a. möbler, kapell, inredning av båtar och bilar och mycket mer. I dagsläget har vi en fantastisk sadelmakare och vi önskar komplettera arbetskraften med likasinnad.
Krav:
- Erfarenhet inom ett eller fler av yrkena kapellmakare, tapetserare, sadelmakare eller motsvarande
- Öppensinnad och villig att lära sig nytt om erfarenheten saknas
- B-körkort
- Tala och skriva obehindrat på svenska
Kontakt:
Skicka in ditt CV och personliga brev till [email protected]. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är avslutad.
Alla former av frågor som inte berör tjänsten, tex. från bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes vänligt men bestämt. Visa mindre

Sömmerska Sadelmakare Tapetsör

Denna tjänst passar perfekt för dig som har erfarenhet av sömnad, sadelmakeri eller möbeltapetsering. Du bör trivas i en roll där du får utvecklas inom en bredd av områden vad gäller hantverksmässig tillverkning av läderprodukter. Det är en fördel om du är effektiv och samtidigt har känsla för detaljer.   Vi ser gärna någon av följande erfarenheter hos dig som söker tjänsten: industrisömnad, sömnad inom olika typer material, tillverkning av läderprodukter ... Visa mer
Denna tjänst passar perfekt för dig som har erfarenhet av sömnad, sadelmakeri eller möbeltapetsering. Du bör trivas i en roll där du får utvecklas inom en bredd av områden vad gäller hantverksmässig tillverkning av läderprodukter. Det är en fördel om du är effektiv och samtidigt har känsla för detaljer.  
Vi ser gärna någon av följande erfarenheter hos dig som söker tjänsten: industrisömnad, sömnad inom olika typer material, tillverkning av läderprodukter eller möbeltapetsering.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där vi gärna ser att du som person är ödmjuk och prestigelös. Att hantera nya arbetsuppgifter, nya utmaningar och ett högt arbetstempo ser du som något positivt och inspirerande. Då du kommer att ingå i ett arbetslag om 15 personer där vi ofta jobbar i team, så får du gärna vara positiv, social och lätt att samarbeta med. 
Du kommer att få jobba med tillverkning av en stor bredd av produkter till våra egna kollektioner och till våra kunder som finns inom många olika branscher. Du kommer bland annat att arbeta med: maskinsömnad, stansning och utskärning samt tillverkning av möbler, väskor, hästprodukter och inredningsdetaljer. Vi arbetar med maskiner och även för hand.
Tärnsjö Garveri är ett unikt företag inom lädertillverkning med fokus på kvalitet, miljö och genuint hantverk. Vi tillverkar vegetabiliskt garvat läder samt färdiga produkter i läder som levereras till kunder över hela världen.  
Vi erbjuder en spännande och trevlig arbetsplats med högt tempo där vi alla jobbar tillsammans mot gemensamma mål. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.tarnsjogarveri.com
Ansökningar utvärderas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista datum för ansökan. Visa mindre

Samhällsvägledare till Kommunkansliet

Ansök    Apr 19    Heby kommun    Samhällsvägledare
Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna. Heby kommun värdesä... Visa mer
Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.


Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.
Heby kommun är en växande kommun med höga ambitioner.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla servicen till våra medborgare. Är du allmänbildad, en van IT-användare och brinner för att ge god service? I sådana fall tror vi att du skulle stortrivas som samhällsvägledare i vår Medborgarservice.

Ditt uppdrag

Som  samhällsvägledare ger du information och vägledning till besökare i kommunala frågor och andra samhällsfrågor, främst via telefon, men även via fysiska besök på Medborgarservice. I tjänsten ingår viss del budget och skuldrådgivning, vilket innebär att du kommer att stötta människor som har ekonomiska svårigheter i att planera sin ekonomi. Syftet är att tillsammans med den sökande arbeta fram olika möjliga lösningar som leder till en förbättring av personens privatekonomiska situation. Du har ett nära samarbete med övriga samhällsvägledare i teamet och diskuterar och utvecklar regelbundet arbetssätt.

För att lyckas i rollen så trivs du i miljöer där du inte alltid vet precis hur dagen kommer se ut. Det krävs ett flexibelt sinne och att du trivs med en varierad vardag. Du ska lotsa och vägleda människor, du ska ha ett gott bemötande och vara serviceinriktad, ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga och ha lätt för att se vad som behöver göras, ta itu med både stort och smått och bidra till att utveckla vår verksamhet.

Din profil

Vi söker dig som är högskoleutbildad samhällsvetare, ekonom eller annan likvärdig utbildning alternativt har erfarenhet av arbete som samhällsvägledare. Det är en merit om du har genomfört Konsumentverkets utbildning i budget- och skuldrådgivning, samt har erfarenhet av att arbeta i systemen Boss och Boss+. Vidare är du intresserad och kunnig inom privatekonomi och samhällsfrågor och har god samhällsorientering. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och trivs med att stötta personer till självständighet. Du är ansvarstagande och kommer med idéer och förslag till utveckling. Önskvärt är även att du har såväl intresse som erfarenhet av att möta personer i utsatta situationer. Du ska ha goda IT-kunskaper samt stor IT-mognad dvs. vara flexibel och kunna använda olika digitala arbetsverktyg och verksamhetssystem. Du bör dessutom ha en vana och skicklighet i informationssökning via olika kanaler. goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.


Följ oss gärna på Instagram!


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sömmerska Sadelmakare Tapetsör

Denna tjänst passar perfekt för dig som har erfarenhet av sömnad, sadelmakeri eller möbeltapetsering. Du bör trivas i en roll där du får utvecklas inom en bredd av områden vad gäller hantverksmässig tillverkning av läderprodukter. Det är en fördel om du är effektiv och samtidigt har känsla för detaljer.  Vi ser gärna någon av följande erfarenheter hos dig som söker tjänsten: industrisömnad, sömnad inom olika typer material, tillverkning av läderprodukter e... Visa mer
Denna tjänst passar perfekt för dig som har erfarenhet av sömnad, sadelmakeri eller möbeltapetsering. Du bör trivas i en roll där du får utvecklas inom en bredd av områden vad gäller hantverksmässig tillverkning av läderprodukter. Det är en fördel om du är effektiv och samtidigt har känsla för detaljer.  Vi ser gärna någon av följande erfarenheter hos dig som söker tjänsten: industrisömnad, sömnad inom olika typer material, tillverkning av läderprodukter eller möbeltapetsering.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där vi gärna ser att du som person är ödmjuk och prestigelös. Att hantera nya arbetsuppgifter, nya utmaningar och ett högt arbetstempo ser du som något positivt och inspirerande. Då du kommer att ingå i ett arbetslag om 14 personer där vi ofta jobbar i team, så får du gärna vara positiv, social och lätt att samarbeta med. Du kommer att få jobba med tillverkning av en stor bredd av produkter till våra egna kollektioner och till våra kunder som finns inom många olika branscher. Du kommer bland annat att arbeta med: maskinsömnad, stansning och utskärning samt tillverkning av möbler, väskor, hästprodukter och inredningsdetaljer. Vi arbetar med maskiner och även för hand.Tärnsjö Garveri är ett unikt företag inom lädertillverkning med fokus på kvalitet, miljö och genuint hantverk. Vi tillverkar vegetabiliskt garvat läder samt färdiga produkter i läder som levereras till kunder över hela världen.  Vi erbjuder en spännande och trevlig arbetsplats med högt tempo där vi alla jobbar tillsammans mot gemensamma mål. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.tarnsjogarveri.comAnsökningar utvärderas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista datum för ansökan. Visa mindre

Sömmerska Sadelmakare Tapetsör

Denna tjänst passar perfekt för dig som har erfarenhet av sömnad, sadelmakeri eller möbeltapetsering. Du bör trivas i en roll där du får utvecklas inom en bredd av områden vad gäller hantverksmässig tillverkning av läderprodukter. Det är en fördel om du är effektiv och samtidigt har känsla för detaljer.  Vi ser gärna någon av följande erfarenheter hos dig som söker tjänsten: industrisömnad, sömnad inom olika typer material, tillverkning av läderprodukter e... Visa mer
Denna tjänst passar perfekt för dig som har erfarenhet av sömnad, sadelmakeri eller möbeltapetsering. Du bör trivas i en roll där du får utvecklas inom en bredd av områden vad gäller hantverksmässig tillverkning av läderprodukter. Det är en fördel om du är effektiv och samtidigt har känsla för detaljer.  Vi ser gärna någon av följande erfarenheter hos dig som söker tjänsten: industrisömnad, sömnad inom olika typer material, tillverkning av läderprodukter eller möbeltapetsering.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där vi gärna ser att du som person är ödmjuk och prestigelös. Att hantera nya arbetsuppgifter, nya utmaningar och ett högt arbetstempo ser du som något positivt och inspirerande. Då du kommer att ingå i ett arbetslag om 14 personer där vi ofta jobbar i team, så får du gärna vara positiv, social och lätt att samarbeta med. Du kommer att få jobba med tillverkning av en stor bredd av produkter till våra egna kollektioner och till våra kunder som finns inom många olika branscher. Du kommer bland annat att arbeta med: maskinsömnad, stansning och utskärning samt tillverkning av möbler, väskor, hästprodukter och inredningsdetaljer. Vi arbetar med maskiner och även för hand.Tärnsjö Garveri är ett unikt företag inom lädertillverkning med fokus på kvalitet, miljö och genuint hantverk. Vi tillverkar vegetabiliskt garvat läder samt färdiga produkter i läder som levereras till kunder över hela världen.  Vi erbjuder en spännande och trevlig arbetsplats med högt tempo där vi alla jobbar tillsammans mot gemensamma mål. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.tarnsjogarveri.comAnsökningar utvärderas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista datum för ansökan. Visa mindre