Lediga jobb som Naturvetenskapligt arbete i Heby

Se lediga jobb som Naturvetenskapligt arbete i Heby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Heby som finns hos arbetsgivaren.

Komminister på 50 %

Ansök    Mar 4    Vittinge församling    Komminister
Vi söker en komminister på 50 % med inriktning barn/ungdom och diakoni. Vittinge församling är en landsortsförsamling inom Uppsala stift, belägen mellan Sala och Uppsala. Församlingen förvaltar en kyrka med en kyrkogård och ett antal fastigheter som t.ex. församlingshem och Kyrkans allrum i Morgongåva. Vi har ett varierat gudstjänstliv som präglas av idérikedom och mod att prova det nya. Vi söker nu en präst som tillsammans med anställda och förtroendevald... Visa mer
Vi söker en komminister på 50 % med inriktning barn/ungdom och diakoni.
Vittinge församling är en landsortsförsamling inom Uppsala stift, belägen mellan Sala och Uppsala. Församlingen förvaltar en kyrka med en kyrkogård och ett antal fastigheter som t.ex. församlingshem och Kyrkans allrum i Morgongåva. Vi har ett varierat gudstjänstliv som präglas av idérikedom och mod att prova det nya.
Vi söker nu en präst som tillsammans med anställda och förtroendevalda ska arbeta för att församlingen ska nå uppsatta mål. För denna tjänst handlar det främst om att utveckla av dop, konfirmation och diakoni.
Hos oss utgör du en viktig del i ett härligt arbetslag med lyhörd ledning och möjligheter till utveckling samt chans att påverka verksamheten. Här får du verka i en arbetsmiljö med frihet under ansvar, gemenskap, värme och trivsel.
Om tjänsten
Vi söker en trygg präst som kan inspirera de unga i församlingen samt låta det diakonala anslaget genomsyra det pastorala arbetet. Allt för att människor ska komma till tro och Guds rike växa.
Du har ett pastoralt ansvar för arbetet med barn och unga. Där ingår bl.a. att beakta barnperspektivet i alla sammanhang och vara en kompetent medarbetare kring arbetet med dop och konfirmation.
Som komminister leder du gudstjänster och delar tillsammans med församlingens kyrkoherde ansvaret för kyrkliga handlingar samt utövar själavård. Du utrustar församlingsmedlemmar med verktyg för att lära känna och utveckla sin kristna tro.
Du är också en del av församlingens fortsatta utvecklande att förmedla det kristna budskapet i ett digitalt uttryck.
Vi samarbetar med alla Svenska kyrkans församlingar i Heby kommun inom alla verksamhetsområden, ett samarbete som du ska vara en självklar del av.
Vi söker dig som ...
är prästvigd i Svenska kyrkan
har god självkännedom och stor förmåga att vara både prestigelös och flexibel
har god datorvana, då en del av vår kommunikation idag sker digitalt
är bekväm med digitala gudstjänster, webbsändningar och att synas i sociala medier
har mycket driv, ansvarskänsla, en helhetssyn och har ett rörligt sinne öppet för nya initiativ i verksamheten.

Vi lägger stor vikt vid att bibehålla en kamratlig och hållbar arbetsgrupp som idag består av sju anställda. Vi tror därför att du som söker har en god samarbetsförmåga och bidrar med en positiv attityd och ett stort engagemang.
Arbetstiden läggs upp enligt överenskommelse med kyrkoherden. Provanställning tillämpas. Tillträde omgående.
Nu har du chansen att bli en del av vårt gäng. Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag 3 april 2022. Visa mindre

VA-strateg/Projektledare

Ansök    Maj 24    Heby kommun    Miljöingenjör
Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna. Heby kommun värdesä... Visa mer
Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.


Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.
Motiveras du av att ta ansvar för något så viktigt som hållbart samhällsbyggande och framtidens vatten? Vi söker DIG som lägger stor vikt på att trivas på jobbet och vara del av vårt kompetenta gäng på Tekniska enheten i Heby kommun!

En tillsvidareanställning på heltid i en landsbygdskommun som vill växa hållbart och göra skillnad genom fokus på närhet, trygghet och livskvalitet.

Här får du arbeta med engagerande kollegor som trivs och har roligt tillsammans. För oss är det viktigt att ha en bra balans mellan arbetsliv och vardag. Vi har en arbetskultur där vi självklart hjälper och stöttar varandra och vi är övertygade om att ett fungerande kretslopp är nyckeln till en hållbar framtid. Hos oss får du bidra till det framtida hållbara samhället och vår devis är: ”Varje dag lite bättre”.

 

Ditt uppdrag

Tekniska enheten är i en spännande utvecklingsfas där organisationen ska bemannas för hållbar utveckling och rustas för framtida exploateringar.

Enheten består av ansvarsområdena Gata & Trafik, Grönyta, Renhållning-Slam samt VA. Inom dessa områden ansvarar Tekniska enheten för planering, drift och underhåll samt nyetableringar i Heby kommun.

Tjänsten som VA-strateg/Projektledare är mycket varierad och har som huvudfokus långsiktig VA-planering, strategier och projektledning. Arbetet sköts i nära samarbete med organisationens chef och VA-planeringsgrupp. VA-planeringsgruppen innehåller idag VA-ingenjör, controller, driftansvarig för VA-verk, driftansvarig för ledningsnät och Teknisk chef. I uppdraget ingår också arbetet med VA-verksamhetens strategiska dricksvattenplanering och säkerställande av hållbar och säker dricksvattenleverans genom arbete med ex. vattenskyddsområden och vattendomar. Dagvattenarbetet behöver fortsatt fokus, där vi också ser att du tar en given roll och axlar ansvar för framtiden med stöd från andra kollegor. Förnyelsetakt på ledningsnät är också i ständigt behov av utredningar liksom projektstöd.

Tillsammans med vår VA-ingenjör tar ni er an projekt och utredningar av alla de slag. Likt VA-ingenjören ansvarar du för att driva projekten från projektbeställning till projektavslut och att nå uppsatta mål inom ramarna för mål, budget, tid och omfattning. Projekten varierar i storlek och du driver flera projekt parallellt.

Nära samverkan sker med och uppdrag kan komma från övriga ansvarsområden inom Tekniska enheten och på förvaltningen. Du blir en mycket viktig kugge i samhällsbyggnadsprocessen, där du bl.a. kommer arbeta aktivt i kommunens Exploateringsgrupp liksom andra plan- och projektgrupper.

I övrigt ingår bl.a. att vara Heby kommuns representant i valda grupper, vid samrådsförfarande och remissyttranden. Handläggning av specifika kundärenden kan bli aktuellt, liksom andra interna och externa ärenden.

Du kommer att aktivt delta i utformning och utveckling av dina arbetsuppgifter och arbetsförhållanden. I övrigt innebär tjänsten bland annat att du främst agerar strategiskt och som projektledare, men är också resurs i andra projekt och utredningar som rör planering, ledningsnät, drift och process. VA-verksamheten är i ständigt föränderligt arbete, vilket innebär att nya utredningar kan tillkomma eller ändras.

 

Din profil

Att samarbeta är roligt! Denna roll innebär kontinuerliga kontakter med medborgare, övriga medarbetare på kommunen, konsulter, entreprenörer, abonnenter och myndigheter. Detta ställer krav på mycket god kommunikativ, social förmåga och att du är mån om god service och att skapa tillsammans. Du trivs i och bidrar till ett arbetsklimat som präglas av prestigelöst samarbete och personligt engagemang.

Vi söker dig som:

- Vill vara en ansvarsfull kugge i samhällsbyggandet, är positiv och engagerad med genuint intresse för hållbarhetsperspektiv, den goda miljön och framtida infrastruktur.
- Har ett eget driv i arbetet, med egenskapen av att kunna växla mellan detaljer och att se till helheten.
- Har förmågan att se konsekvenser av idéer och handlingar.
- Arbetar strukturerat och noggrant samt gillar och utför planering i flera steg.
- Är ansvarstagande och har kvalitetstänk som naturlig del i ditt sätt att arbeta.

Du är utbildad i VA genom högskoleutbildning eller likvärdigt, alternativt har du motsvarande kunskaper yrkesförvärvade. Erfarenhet av VA-planering, projektledning och dagvatten, tillstånds- och miljö- eller hydrogeologiska utredningar, är meriterande.

Kunskaper av särskilt intresse för tjänsten är VA-planering, miljörätt och VA-juridik.

Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är en förutsättning för tjänsten.

Mycket god datorvana i Word och Excel krävs.

Lägst B-körkort är ett krav.

Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas.

Känner du att du vill vara del av vårt team för framtidens vatten, varmt välkommen med din ansökan! 

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.


Följ oss gärna på Instagram!


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Komminister Västerlövsta pastorat

Är du vår nya präst?Vi söker dig som vill vara del i vårt arbetslag i Västerlövsta pastorat i Heby, Huddunge och Enåkers församlingar. Vi är ett lagom stort pastorat med fin gemenskap och bra sammanhållning.Vi söker dig som vill vara med och bygga församling och som har ett hjärta för barn och ungdomar. I Västerlövsta pastorat satsar vi mycket på barnen och vill vara en prestigelös mötesplats för barn, ungdomar och föräldrar. Vi satsar även mycket på musi... Visa mer
Är du vår nya präst?Vi söker dig som vill vara del i vårt arbetslag i Västerlövsta pastorat i Heby, Huddunge och Enåkers församlingar. Vi är ett lagom stort pastorat med fin gemenskap och bra sammanhållning.Vi söker dig som vill vara med och bygga församling och som har ett hjärta för barn och ungdomar. I Västerlövsta pastorat satsar vi mycket på barnen och vill vara en prestigelös mötesplats för barn, ungdomar och föräldrar. Vi satsar även mycket på musiken och låter den ta stor plats i våra gudstjänster. DINA ARBETSUPPGIFTER· Gudstjänster och förkunnelse · Kyrkliga handlingar · Arbete med ungdomar, konfirmander och unga vuxna· Öppen barnverksamhet· Gudstjänst för Små och stora 1 gång i månaden.· Leda och utveckla ideellt arbete i alla åldrar · Miljö- och hållbarhetsutvecklingVI ERBJUDERVi erbjuder en kreativ miljö där vi ger stort utrymme för eget ansvar och hög tillit till din kompetens. Vi månar om en god arbetsmiljö.ÖVRIGTTjänsten är en tillsvidareanställning, 100 %, med tillträde hösten 2019. 6 månaders provanställning tillämpas.ANSÖKANVälkommen med din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] Visa mindre