Lediga jobb som Naturbruk i Heby

Se lediga jobb som Naturbruk i Heby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Heby som finns hos arbetsgivaren.

Virkesmätare till Setra Heby, vikariat

Ansök    Apr 17    Biometria ek. för.    Virkesmätare
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med och påverka och utveckla för framtiden. Våra värdeord inom Biometria är Pålitliga, Opartiska, Engagerade och Tillsammans. Biometria verkar för att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet och ett tillåtande klimat. Vi välkomnar dig att bidra till verksamheten med din kompetens – Det är bra att vi är olika! Vid behov utbildar vi dig när du påbörj... Visa mer
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med och påverka och utveckla för framtiden.

Våra värdeord inom Biometria är Pålitliga, Opartiska, Engagerade och Tillsammans. Biometria verkar för att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet och ett tillåtande klimat.

Vi välkomnar dig att bidra till verksamheten med din kompetens – Det är bra att vi är olika!

Vid behov utbildar vi dig när du påbörjar din anställning som virkesmätare. Din utbildning sker i nära kontakt med din chef, kollegor och kvalitetsledare.

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta vid Setra Heby, vilket även kommer bli stationeringsort för tjänsten. Arbetstiden är skiftgång, måndag till fredag med ett arbetstidsmått på 38 timmar per vecka.  Tjänsten är ett vikariat v 26-30. Dina arbetsuppgifter består av stockmätning, partikontroll och blånadskontroll, samt andra förekommande arbetsuppgifter på mätstationen så som viss städning och administration. Som utbildad virkesmätare kommer du ha ansvar för den dagliga driften på mätstationen samt ha löpande kontakt med både chaufförer och kunder. Arbetet skall utföras genom våra värdeord, det vill säga på ett pålitligt, opartiskt och engagerat vis. Självklart gör vi det tillsammans!

Vem är du?

Vi ser att du är en person som är noggrann, gillar ordning och reda samt gillar att jobba med siffror. Du är serviceinriktad, både mot kunder och kollegor, har lätt för samarbete och är en god lagspelare. Du är engagerad, professionell, förtroendeingivande och har lätt att se förbättringsmöjligheter för att göra ditt jobb bättre i vardagen. Vidare behöver du vara bekväm med att arbeta i praktisk handling och i digitala system samt kunna göra dig förstådd på svenska, både i tal och skrift. Du behöver ha B-körkort och tillgång till bil.

Önskvärt/meriterande

Skogliga kunskaper och erfarenhet av virkesmätning anses som meriterande liksom att du kan göra dig förstådd engelska, men det inget krav.

Din ansökan
Vänligen skicka in din ansökan genom länken, nedan. Din ansökan skall innehålla en presentation av dig själv och vad som lockar med tjänsten samt en meritförteckning/CV.

Information om anställningen
Löne- och anställningsvillkor: Enligt gällande kollektivavtal, individuell lönesättning
Tillträde: V. 26
Anställningsform: Vikariat v. 26-30
Anställningens omfattning: Heltid, 100%, 38 timmar per vecka enligt gällande arbetstidssmått
Upplysningar om anställningen lämnas av: Distriktschef Jonathan Eriksson, 010-228 54 84

Fackliga representanter

- GS - Lars Nyman, 010-228 51 87
- Unionen - Kjell Nordin, 010-228 53 01

Välkommen att skicka in din ansökan senast den 2024-05-06

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.

Genom din ansökan samtycker du till att Biometria får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbete kopplat till denna tjänst i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR. Vänligen läs mer på Integritetsskyddsmyndigheten. (https://biometria.varbi.com/center/tool/position/465806/edit/tab:1/imy.se)

Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala. Visa mindre

Röjare

Swedish company Heby Skogsvård AB are seeking for workers in forest with brush cutting machine. People with experience priority. Must have good health conditions. At least one in team must speak English or Swedish. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Swedish company Heby Skogsvård AB are seeking for workers in forest with brush cutting machine. People with experience priority. Must have good health conditions. At least one in team must speak English or Swedish.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Virkesmätare till Heby Såg

Ansök    Jan 3    Biometria ek. för.    Virkesmätare
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med fors... Visa mer
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala.
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med och påverka och utveckla för framtiden.

Våra värdeord inom Biometria är Pålitliga, Opartiska, Engagerade och Tillsammans. Biometria verkar för att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet och ett tillåtande klimat.

Vi välkomnar dig att bidra till verksamheten med din kompetens – Det är bra att vi är olika!

Vid behov utbildar vi dig när du påbörjar din anställning som virkesmätare. Din utbildning sker i nära kontakt med din chef, kollegor och kontrollmätare.

Arbetsbeskrivning
Du kommer arbeta vid Heby Såg, vilket även kommer bli stationeringsort för tjänsten. Arbetstiden är skiftgång, måndag till fredag med ett arbetstidsmått på 38 timmar per vecka. Dina arbetsuppgifter består av stockmätning, partikontroll och blånadskontroll, samt andra förekommande arbetsuppgifter på mätstationen så som viss städning och administration. Som utbildad virkesmätare kommer du ha ansvar för den dagliga driften på mätstationen samt ha löpande kontakt med både chaufförer och kunder. Arbetet skall utföras genom våra värdeord, det vill säga på ett pålitligt, opartiskt och engagerat vis. Självklart gör vi det tillsammans!

Vem är du?
Vi ser att du är en person som är noggrann, gillar ordning och reda samt gillar att jobba med siffror. Du är serviceinriktad, både mot kunder och kollegor, har lätt för samarbete och är en god lagspelare. Du är engagerad, professionell, förtroendeingivande och har lätt att se förbättringsmöjligheter för att göra ditt jobb bättre i vardagen. Vidare behöver du vara bekväm med att arbeta i praktisk handling och i digitala system samt kunna göra dig förstådd på svenska, både i tal och skrift. En förutsättning till tjänsten att du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Önskvärt/meriterande
Skogliga kunskaper och erfarenhet av virkesmätning anses som meriterande liksom att du kan göra dig förstådd engelska, men det är inget krav.

Din ansökan
Vänligen skicka in din ansökan genom länken, nedan. Din ansökan skall innehålla en presentation av dig själv och vad som lockar med tjänsten samt en meritförteckning/CV.

Information om anställningen
Löne- och anställningsvillkor: Enligt gällande kollektivavtal
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning. Provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas
Anställningens omfattning: Heltid, 100 %, 38 timmar/vecka
Upplysningar om anställningen lämnas av: Distriktschef Per Lissjanis Tel. 010-228 54 84

Fackliga representanter

- GS - Lars Nyman, 010-228 51 87
- Unionen - Kjell Nordin, 010-228 53 01

Välkommen att skicka in din ansökan senast den 2023-01-17

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.

Genom din ansökan samtycker du till att Biometria får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbete kopplat till denna tjänst i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR. Vänligen läs mer på Integritetsskyddsmyndigheten. (https://biometria.varbi.com/center/tool/position/465806/edit/tab:1/imy.se) Visa mindre

Hästskötare, gårdskarl

Hej! Vi söker två nya medarbetare, en hästskötare med sedvanliga hästskötaruppgifter som ut/in släpp, mockning, träning av hästar och omvårdnad. Vi söker även en person för en mer gårdssyslor med inriktning häst där man får rycka in och fixa det som behövs. Det är ganska mycket traktorkörning men positivt om du har bra hästvana, men inget krav. Visa mer
Hej! Vi söker två nya medarbetare, en hästskötare med sedvanliga hästskötaruppgifter som ut/in släpp, mockning, träning av hästar och omvårdnad.
Vi söker även en person för en mer gårdssyslor med inriktning häst där man får rycka in och fixa det som behövs. Det är ganska mycket traktorkörning men positivt om du har bra hästvana, men inget krav. Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullie... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul! Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region norr vilket inkluderar Uppsala län, Västmanlands län, Örebro län och Värmlands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning, erfarenhet eller intresse av lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen Visa mindre

Skogsröjare

Vi söker nu flera skogsvårdsarbetare för år 2023 . Arbete omfattar ungskogsröjning, underröjning innan gallring och slutavverkning och röjning i el ledningsgator. -Du ska gilla arbeta ute i alla väder -Skall vara minst 18 år gammalt -Har bra form fysisk. B körkort är ingen krav men är bra att ha. Röjsågskörkort RA RB, grön kort röjning, ESA-röj ,meriterande men ingen krav. Mejla ditt CV och beskriv vilka erfarenheter, utbildningar du har.... Visa mer
Vi söker nu flera skogsvårdsarbetare för år 2023 . Arbete omfattar ungskogsröjning, underröjning innan gallring och slutavverkning och röjning i el ledningsgator.
-Du ska gilla arbeta ute i alla väder
-Skall vara minst 18 år gammalt
-Har bra form fysisk.
B körkort är ingen krav men är bra att ha. Röjsågskörkort RA RB, grön kort röjning, ESA-röj ,meriterande men ingen krav.
Mejla ditt CV och beskriv vilka erfarenheter, utbildningar du har. Visa mindre

Fältsäljare till expansivt bolag, region norr

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu ytterligare 2 fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig med erfarenhet från lantbruket och som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Vi är det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering i Sverige, erkända för våra duktiga medarbetare där kunden sätts i fokus. Vill du bli en i vårt gäng? Välkommen med din ans... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu ytterligare 2 fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig med erfarenhet från lantbruket och som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt.
Vi är det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering i Sverige, erkända för våra duktiga medarbetare där kunden sätts i fokus. Vill du bli en i vårt gäng?
Välkommen med din ansökan!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. Under rådande pandemi bokas alla besök i förväg och besöken sker främst utomhus, vilket gör det möjligt att hålla goda avstånd. Självklart ansvarar du sedan för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt, entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig mycket i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du få tjänstebil. Vi erbjuder en fast konkurrenskraftig lön + provision.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Vi söker dig som har en utbildning inom den gröna näringen eller om du via tidigare arbetslivserfarenhet arbetat med eller mot lantbruk. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillsättning sker i augusti 2021.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region norr vilket inkluderar Uppsala län, Västmanlands län, Örebro län och Värmlands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi kommer att ha en längre ansökningstid på grund av semesterperioder men vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Utbildning inom den gröna näringen eller om du via tidigare arbetslivserfarenhet arbetat med eller mot lantbruk
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare arbetat med försäljning inom denna branschOm arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Jobba med hästar

Ansök    Apr 19    Västerbo Stuteri AB    Djurvårdare
STUTERIPERSONAL SÖKES???? Till Västerbo stuteri i Heby söker vi nu personal för seminsäsongen -19. Vi är en stor seminstation och vi betäcker ca 200 ston/år, det föds 40-talet föl och till detta behövs givetvis kompetent personal. Vi söker dig med ett genuint hästintresse som inte är rädd för att ta i lite när det behövs. God hästvana samt B-körkort är ett måste, tidigare arbete med avelsverksamhet är meriterande men inte ett krav, vi lär dig! Vi har en m... Visa mer
STUTERIPERSONAL SÖKES????
Till Västerbo stuteri i Heby söker vi nu personal för seminsäsongen -19.
Vi är en stor seminstation och vi betäcker ca 200 ston/år, det föds 40-talet föl och till detta behövs givetvis kompetent personal.
Vi söker dig med ett genuint hästintresse som inte är rädd för att ta i lite när det behövs.
God hästvana samt B-körkort är ett måste, tidigare arbete med avelsverksamhet är meriterande men inte ett krav, vi lär dig!
Vi har en mycket erfaren seminveterinär, Susanne Demmers och Sofia Eriksson som är utbildad seminassistent, samt personal med många års erfarenhet så möjligheterna att utveckla sin kunskap i området är mycket goda om viljan finns.
I arbetet ingår främst daglig skötsel av fölston och föl, mockning, fodring, hälsokontroll av djuren på bete osv. Utöver detta assisterar personalen vår veterinär i hans dagliga arbete.
Bostad kan ordnas.
Låter detta intressant? Maila din ansökan till [email protected]
Vid eventuella frågor ring:
Michael 070 54 5 4462 eller
Susanne 070 54 54 475 eller vårt kontor 022493054 Visa mindre

Driftansvarig Trädgårdsmästare (vik)

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna. Heby kommun värdesä... Visa mer
Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.


Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.
Motiveras du av att ta ansvar för något så viktigt som att förse våra kommunmedborgare med trivsam rekreation i grön utemiljö inom ramen för hållbart samhällsbyggande? Vi söker DIG som lägger stor vikt på att trivas på jobbet och vara del av vårt kompetenta gäng på Tekniska enheten i Heby kommun!

Tekniska enheten

Tekniska enheten är i en spännande utvecklingsfas där organisationen ska bemannas för hållbar utveckling och rustas för framtida exploateringar.

Enheten består av ansvarsområdena Grönyta, Gata & Trafik, Renhållning-Slam samt VA. Inom dessa områden ansvarar Tekniska enheten för planering, drift och underhåll samt nyetableringar i Heby kommun.

Ditt uppdrag

Tjänsten som Trädgårdsmästare är mycket varierad och har som huvudfokus att förse våra kommunmedborgare med trivsam rekreation i grön utemiljö, även inkluderat de gröna ytorna i naturreservat som Östa. Heby kommun vill utveckla våra de gröna mötesplatserna, med fokus på biologisk mångfald likväl som folkhälsan.

Arbetet sköts i nära samarbete med entreprenörer, kommunekolog och teknisk chef, likväl som övriga kollegor på enheten. Ett nära samarbete sker också med enheten för samhällsplanering och landskapsarkitekt, som bl.a. ansvarar för planering av grönytor och allmänna platser. Du blir en mycket viktig kugge i samhällsbyggnadsprocessen, där du bl.a. kommer arbeta aktivt i kommunens Exploateringsgrupp liksom andra plan- och projektgrupper. Tillsammans med kommunens landskapsarkitekt tar ni er an projekt och utredningar av alla de slag. Ditt ansvar är också att driva projekt från projektbeställning till projektavslut och att nå uppsatta mål inom ramarna för mål, budget, tid och omfattning. Projekten varierar i storlek och du kan komma att driva projekt parallellt.

I samarbete med upphandlade entreprenörer ansvarar du för drift och underhåll av kommunens gröna ytor. Då merparten av arbetsuppgifterna utförs av entreprenörer så ingår beställning samt uppföljning av åtgärder. Budgetansvar ingår också.

Dagvattenhantering på våra gröna ytor behöver fortsatt fokus, där vi också ser att du tar en given roll och axlar ansvar för framtiden med stöd från andra kollegor.

Under vikariatet kommer fokus vara det dagliga operativa arbetet, men tjänsten innefattar normalt också strategiskt arbete.

Din profil

Som trädgårdsmästare har du relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet förvärvad genom yrkesarbete. Du är väl förtrogen med skötsel och underhåll av utomhusmiljö, växt- och ogräskunskap finns.

Din pedagogiska förmåga är mycket god och du förmedlar på ödmjukt sätt och ser bra service till kommuninvånarna som en naturlig del i ditt arbete. Du är engagerad, positiv och lyhörd, men också tydlig och beslutsam.

Du är positiv till och öppen för samarbete och samverkan både inom kommunen och mellan kommunen och andra samarbetspartners som exempelvis våra entreprenörer. I och med ansvar för kontakt med entreprenörer som leverantörer är det bra om du har goda ledaregenskaper med förmåga till helhetssyn samt förståelse för uppdraget samt erfarenhet av arbetsledning. Att du agerar självgående krävs för tjänsten.

Goda kunskaper om träd och trädbeskärning är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Krav på B-körkort och vana att köra släp. Har du inte utökad B-behörighet kommer du få ta körprov i tjänsten.

Vi erbjuder dig ett föräldravikariat på heltid, ett spännande och utvecklande arbete där du bidrar till byggandet av framtidens gröna hållbara samhälle, med möjlighet att vara med och påverka i en duktig och stabil arbetsgrupp.

Tillträde 2021-10-01 eller enligt överenskommelse.

Tjänsten är ett föräldravikariat t.o.m. 31 december 2022 med eventuell möjlighet till förlängning.

Sista ansökningsdag 2021-08-30.

Individuell lönesättning tillämpas.

Tjänsten är placerad i Heby tätort (30 min från Uppsala med tåg), men arbetsområdet är hela kommunen.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.


Följ oss gärna på Instagram!


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Fältsäljare, region norr

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu flera fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand b... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu flera fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen med din ansökan!
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför besök hos lantbrukare. Under rådande pandemi bokas alla besök i förväg och de sker främst utomhus, vilket gör det möjligt att hålla goda avstånd. Självklart ansvarar du sedan för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt, entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig mycket i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär en hel del resor kommer du få tjänstebil. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga. Vidare är du är rådgivande, relationsskapande och inger förtroende i din kommunikation med kunder.
Vi söker dig som på något sätt tidigare kommit i kontakt med lantbruk eller gröna näringen, antingen via utbildning, arbetslivserfarenhet eller personligt intresse. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillsättning sker i maj-juni 2021.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region norr vilket inkluderar Uppsala län, Västmanlands län, Örebro län och Värmlands län.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulter på Jobbet.se Matilda Festin, 0704-451339 eller Lina Haglund, 0707-772373.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 21 februari 2021. Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Backa Jordsgubbsodling

Ansök    Nov 23    Kallin Stefan    Bärplockare
Vi söker säsongsarbetskraft för säsongen 2020, arbets tiden är 2-3 månader. Arbets uppgiften är i huvudsak bärplockning men även andra arbetsuppgifter kan till komma så som rensning bevattning plantering osv. Visa mer
Vi söker säsongsarbetskraft för säsongen 2020, arbets tiden är 2-3 månader. Arbets uppgiften är i huvudsak bärplockning men även andra arbetsuppgifter kan till komma så som rensning bevattning plantering osv. Visa mindre

Traktplanerare som trivs att arbeta mitt i flödet!

Ansök    Apr 29    Holmen    Avverkningsledare, skogsbruk
I skogen växer framtiden. Väx med oss! Trivs du med att arbeta självständigt ute i skogen? Är du noggrann, har stor drivkraft och vill arbeta med och utveckla vårt eget skogsinnehav? Då ska du ta chansen och ska tjänsten som Trakplanerare! Din nästa arbetsplats   Din framtida utmaning Som traktplanerare ansvarar du för att planera inköpta avverkningsrätter och tjänster som vi utför på privat mark. I planeringen ingår avgränsning av yttergränser, särskil... Visa mer
I skogen växer framtiden. Väx med oss!

Trivs du med att arbeta självständigt ute i skogen? Är du noggrann, har stor drivkraft och vill arbeta med och utveckla vårt eget skogsinnehav? Då ska du ta chansen och ska tjänsten som Trakplanerare!

Din nästa arbetsplats
 

Din framtida utmaning
Som traktplanerare ansvarar du för att planera inköpta avverkningsrätter och tjänster som vi utför på privat mark. I planeringen ingår avgränsning av yttergränser, särskild naturhänsyn, forn- och kulturminnen, rågångar, basvägar m.m. Vid arbete i fält har du tillgång till ett modernt GIS-verktyg. På kontert ajourhåller och färdigställer du trakten i VSOP. Du är en viktig länk mellan virkesköpet och produktionen. Du ansvarar även för annan form av planering såsom dikesrensning, vägbyggnationer etc.

 

För att lyckas i rollen
Vi söker dig med skoglig utbildning på högskolenivå eller motsvarande kompetens.

Som person är du utåtriktad och drivande med intresse för skoglig planering samt ha goda insikter i arbete med moderna planeringssystem. Du trivs med att arbeta självständigt ute i fält och är väl förtrogen med områden som skogsbiologi, drivning, naturvårdsfrågor m.m.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med stationering i Länna eller Hallsta.

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen in med din ansökan!

 

Vi erbjuder dig
Hos oss får du det bästa av två världar. På Holmen skog så arbetar du  i en prestigelös organisation med snabba beslutsvägar och korta avstånd från idé till genomförande. Samtidigt som vi är tillräckligt små för att du ska kunna påverka, så har vi också styrkan som koncern med musklerna att genomföra utveckling och förändring.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med hög grad av eget ansvar och utmanande arbetsuppgifter. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar.

Vi ger dig möjligheten att verka i ett väletablerat och modernt skogsföretag tillsammans med engagerade och professionella kollegor. Inom Holmen Skog är vår vision att utveckla skogens alla värden och odla råvaror för ett hållbart samhälle. Hos oss får du möjlighet att växa i en stabil bransch med spännande framtidsutsikter. 


I skogen växer framtiden

Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Här får du jobba med skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhet i alla led får du vara med och skapa en bättre framtid tillsammans med oss.

Holmen Skog ansvarar för koncernens skogar på drygt en miljon hektar och vi brukar dem aktivt, långsiktigt och hållbart. Tack vare våra skogar kan vi förse koncernen med hållbar råvara, bedriva virkeshandel och erbjuda skogliga tjänster till privata skogsägare. Skogen bidrar med stor klimatnytta genom att binda koldioxid och ge samhället en förnybar och fossilfri råvara. Skogsbruket skapar sysselsättning i hela landet och bidrar till en levande landsbygd. Vi är idag drygt 350 medarbetare från Norsjö i norr till Oskarshamn i söder. Vårt huvudkontor ligger i Örnsköldsvik. Visa mindre

Hästskötare

Ansök    Apr 9    Västerbo stuteri ab    Djurvårdare
STUTERIPERSONAL SÖKES??Till Västerbo stuteri i Heby söker vi nu personal för seminsäsongen -19. Vi är en stor seminstation och vi betäcker ca 200 ston/år, det föds 40-talet föl och till detta behövs givetvis kompetent personal.Vi söker dig med ett genuint hästintresse som inte är rädd för att ta i lite när det behövs.God hästvana samt B-körkort är ett måste, tidigare arbete med avelsverksamhet är meriterande men inte ett krav, vi lär dig!Vi har en mycket e... Visa mer
STUTERIPERSONAL SÖKES??Till Västerbo stuteri i Heby söker vi nu personal för seminsäsongen -19. Vi är en stor seminstation och vi betäcker ca 200 ston/år, det föds 40-talet föl och till detta behövs givetvis kompetent personal.Vi söker dig med ett genuint hästintresse som inte är rädd för att ta i lite när det behövs.God hästvana samt B-körkort är ett måste, tidigare arbete med avelsverksamhet är meriterande men inte ett krav, vi lär dig!Vi har en mycket erfaren seminveterinär, Susanne Demmers och Sofia Eriksson som är utbildad seminassistent, samt personal med många års erfarenhet så möjligheterna att utveckla sin kunskap i området är mycket goda om viljan finns.I arbetet ingår främst daglig skötsel av fölston och föl, mockning, fodring, hälsokontroll av djuren på bete osv. Utöver detta assisterar personalen vår veterinär i hans dagliga arbete.Bostad kan ordnas.Låter detta intressant? Maila din ansökan till [email protected] eventuella frågor ring:Michael 070 54 5 4462 eller Susanne 070 54 54 475 eller vårt kontor 022493054 Visa mindre

Skogsmaskinsförare

Är det dig vi söker? Pga ökat arbetstryck så söker vi en driven och ansvarsfull skotarchaufför. Ordinarie arbetsområde är i Tärnsjö, Harbo och Östervålaområdet. Maskinen är en Ponsse Elk som mestadels går i gallring. Den kommer gå i tvåskift på uppdrag åt Mellanskog. Du är skötsam med hög arbetsmoral, besitter god social kompetens och är en positiv och samarbetsvillig arbetskamrat. Krav med tidigare erfarenhet av skogsmaskinskörning, Grönt kort är me... Visa mer
Är det dig vi söker?

Pga ökat arbetstryck så söker vi en driven och ansvarsfull skotarchaufför. Ordinarie arbetsområde är i Tärnsjö, Harbo och Östervålaområdet. Maskinen är en Ponsse Elk som mestadels går i gallring. Den kommer gå i tvåskift på uppdrag åt Mellanskog.

Du är skötsam med hög arbetsmoral, besitter god social kompetens och är en positiv och samarbetsvillig arbetskamrat.

Krav med tidigare erfarenhet av skogsmaskinskörning, Grönt kort är meriterande även C och CE-behörighet är meriterande.

Vi fattar oss kort här, känner du dej träffad så är du välkommen att höra av dig för mer information. Visa mindre