Lediga jobb som Städare/Lokalvårdare i Heby

Se lediga jobb som Städare/Lokalvårdare i Heby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Heby som finns hos arbetsgivaren.

Lokalvårdare ISS Heby

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår verksamhet hos en av våra kunder i Heby söker ISS en positiv engagerad vikarie för städning i vårdmiljö.

Dina arbetsuppgifter

Som lokalvårdare arbetar du i första hand med städning av kundens lokaler.

Din profil

Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket.

Övrigt

Lön (timlön) enligt kollektivavtal Almega kommunal.

Tjänsten är ett vikariat då vår ordinarie lokalvårdare är på semester mellan 24/5 - 19/7.

Har du frågor om tjänsten?

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Maria Brolén, mail: [email protected]

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lokalvårdare till Lövsta vård- och omsorgsboende - vikariat

Ansök    Feb 13    Heby kommun    Städare/Lokalvårdare
Heby Kommun är en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet. Vi påverkar människors liv och tillsammans skapar vi möjligheterna. Är du intresserad av att bli en av våra medarbetare på Lövsta, Heby Kommuns nyaste Vård-och omsorgsboende? Har du tidigare erfarenhet från lokalvård? Då kan du vara just den vi söker till vikariatet som lokalvårdare på Lövsta. Lövsta är Heby Kommuns nya Vård- och omsorgsboende som varit i drift seda... Visa mer
Heby Kommun är en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet. Vi påverkar människors liv och tillsammans skapar vi möjligheterna.
Är du intresserad av att bli en av våra medarbetare på Lövsta, Heby Kommuns nyaste Vård-och omsorgsboende? Har du tidigare erfarenhet från lokalvård? Då kan du vara just den vi söker till vikariatet som lokalvårdare på Lövsta.

Lövsta är Heby Kommuns nya Vård- och omsorgsboende som varit i drift sedan januari år 2023. Här finnas platser för särskilt boende och korttidsplaceringar. Övriga verksamheter på Lövsta är hemtjänst och HS-enheten (hälso- och sjukvård) samt tillagningskök med tillhörande restaurang vilken är öppen vardagar mellan kl 09:00-15:00. Lokaler och utemiljö är moderna och väl genomtänkta för såväl boende som aktiviteter.

Vi erbjuder en modern arbetsplats där samarbetet mellan olika arbetsgrupper kommer vara en viktig del. Du får möjligheten att vara delaktig i uppstarten av en ny verksamhet och arbetet med bland annat rutiner och arbetssätt.

Vikariatet är på heltid. Tillträde sker 2024-05-01, men vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta vid behov redan från mars. Arbetstiden är förlagd helgfri måndag-fredag, 40 timmar/vecka.

Ditt uppdrag
Du kommer ingå i en arbetsgrupp tillsammans med husvärd, receptionist och ytterligare en lokalvårdare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara allmän lokalvård där du bidrar till att hålla våra lokaler i toppskick.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet och utbildning inom service/lokalvård. God datorvana är meriterande.

Du är självgående och ser vad som behövs göras. Du kan planera ditt uppdrag och arbete så att du på ett strukturerat och metodiskt sätt ser till att alla arbetsuppgifter blir gjorda. Du är flexibel och hjälper gärna till med arbetsuppgifter som ligger utanför din huvudsakliga roll. Du är pålitlig och arbetsam. 

Stort vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Välkommen med din ansökan!Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

Din ansökan och övriga handlingar som ingår i rekryteringsprocessen blir allmän handling när du registrerar din ansökan i vårt rekryteringssystem Varbi.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Hos oss arbetar drygt 1000 medarbetare och vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna. Visa mindre

Lokalvårdare 30% i Tärnsjö

Föräldrakooperativet Myggan i Tärnsjö söker nu dig som vill arbeta kvällstid med att städa våra lokaler. På arbetsplatsen bedrivs förskoleverksamhet under dagarna och det blir ditt uppdrag att hålla lokalerna rena och fräscha för att verksamheten ska kunna bedrivas. Om tjänsten I ditt uppdrag ingår det att städa lokalerna kvällstid enligt en checklista. Vår nuvarande lokalvårdare har börjat städa precis när barnen går hem, men tiderna är flexibla och det ... Visa mer
Föräldrakooperativet Myggan i Tärnsjö söker nu dig som vill arbeta kvällstid med att städa våra lokaler. På arbetsplatsen bedrivs förskoleverksamhet under dagarna och det blir ditt uppdrag att hålla lokalerna rena och fräscha för att verksamheten ska kunna bedrivas.
Om tjänsten
I ditt uppdrag ingår det att städa lokalerna kvällstid enligt en checklista. Vår nuvarande lokalvårdare har börjat städa precis när barnen går hem, men tiderna är flexibla och det viktiga är att lokalerna hålls rena. Detta är en tjänst med stor frihet under ansvar. Tjänsten är på 30% och vi ser helst att timmarna fördelas på kvällarna mån-fre, men för rätt person kan vi även vara flexibla med det.
Möjlighet till extra timmar kommer att finnas vid behov i kök/ barngrupp.
Lön enligt kollektivavtal.
Din profil
Det är meriterande om du har erfarenhet av lokalvård sedan tidigare, men det är inget krav. Det viktiga är att du är en noggrann och plikttrogen person som ser vikten i att skapa en ren och bra förskolemiljö.
Om arbetsplatsen
Du kommer att tillhöra en arbetsgrupp bestående av rektor, förskollärare, barnskötare och kökspersonal. Vi är ett litet gäng som brinner för att skapa en bra pedagogisk verksamhet för barnen. Eftersom vi är ett föräldrakooperativ blir styrelsen din arbetsgivare medan rektorn är personalchef.
Vi välkomnar även entreprenadfirmor att lämna anbud på städtjänsten.
Låter det här som något för dig? Tveka inte att ansöka genom att mejla ditt CV och personliga brev.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning med start 15/8- 23.
Vi kan komma att anställa rätt kandidat innan ansökningstiden är slut, sök därför så snart som möjligt. Visa mindre

Lokalvårdare/städare i Uppsala län

Mälardalens hemservice söker nu lokalvårdare/städare som vill jobba deltid/vid behov med att utföra städningar hemma hos privatpersoner samt inom företag. Då företaget växer kommer det finnas möjlighet till utökat antal timmar och anställning i framtiden. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom lokalvård. Hemsstäd och företagsstäd är meriterande. För oss är kundnöjdhet viktigt, det är därför viktigt att du som utför tjänsten har god social förmåg... Visa mer
Mälardalens hemservice söker nu lokalvårdare/städare som vill jobba deltid/vid behov med att utföra städningar hemma hos privatpersoner samt inom företag. Då företaget växer kommer det finnas möjlighet till utökat antal timmar och anställning i framtiden. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom lokalvård. Hemsstäd och företagsstäd är meriterande. För oss är kundnöjdhet viktigt, det är därför viktigt att du som utför tjänsten har god social förmåga samt att du tycker om serviceyrket. Vi söker personal med både erfarenhet, kompetens och engagemang, som vill vara en del av vårt team.
Mälardalens hemservice erbjuder tjänster till företag och privatpersoner inom städ och trädgård. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta hemstäd, flyttstäd och storstäd hos privatpersoner eller företagstäd såsom byggstäd och kontorsstäd.
B-körtkort krävs.
Vi söker personal som kan arbeta i Uppsala, Björklinge, Enköping, Heby, Sala med omnejd.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Lokalvårdare till nybyggt Vård- och omsorgboende

Ansök    Sep 2    Heby kommun    Städare/Lokalvårdare
Heby Kommun är en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet. Vi påverkar människors liv och tillsammans skapar vi möjligheterna. Är du intresserad av att var med vid uppbyggnaden av vårt nya Vård-och omsorgsboende, Lövsta? Har du tidigare erfarenhet från lokalvård?  Då kan du vara just den vi söker till tjänsten som lokalvårdare på Lövsta. Lövsta är Heby Kommuns nya Vård- och omsorgsboende som beräknas stå klart under höste... Visa mer
Heby Kommun är en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet. Vi påverkar människors liv och tillsammans skapar vi möjligheterna.
Är du intresserad av att var med vid uppbyggnaden av vårt nya Vård-och omsorgsboende, Lövsta?

Har du tidigare erfarenhet från lokalvård? 

Då kan du vara just den vi söker till tjänsten som lokalvårdare på Lövsta.

Lövsta är Heby Kommuns nya Vård- och omsorgsboende som beräknas stå klart under hösten. Där kommer finnas platser för särskilt boende och korttidsplaceringar. I huset kommer Hälso-sjukvårdsenheten och hemtjänsten att ha kontor och där kommer även finnas ett tillagningskök och restaurang. Lokaler och utemiljö är moderna och väl genomtänkta för såväl boende som aktiviteter.Vi erbjuder en modern arbetsplats där samarbetet mellan olika arbetsgrupper kommer vara en viktig del. Du får möjligheten att vara delaktig i uppstarten av en ny verksamhet, gällande rutiner, arbetssätt mm.

 

Ditt uppdrag

Du kommer ingå i en arbetsgrupp tillsammans med husvärd och två lokalvårdare.  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara allmän lokalvård där du bidrar till att hålla våra lokaler i toppskick.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet inom service/lokalvård. Du är självgående och ser vad som behövs göras. Du kan planera ditt uppdrag och arbete så att du på ett strukturerat och metodiskt sätt ser till att alla arbetsuppgifter blir gjorda.

Du är flexibel och hjälper gärna till med arbetsuppgifter som ligger utanför din huvudsakliga roll. Du är pålitlig och arbetsam. God datorvana är meriterande

Stort vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Tillträde på heltid sker 230301, men vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta vid behov redan från januari.

Välkommen med din ansökan!Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Din ansökan och övriga handlingar som ingår i rekryteringsprocessen blir allmän handling när du registrerar din ansökan i vårt rekryteringssystem Varbi.

Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Hos oss arbetar drygt 900 medarbetare och vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna. Visa mindre

Lokalvårdare till ISS verksamhet i Heby

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår nya verksamhet inom Heby Vårdcentral i Heby söker vi på ISS en engagerad och positiv lokalvårdare som brinner för service. Vill du vara med och leverera service i världsklass? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som Lokalvårdare på ISS!

Om rollen
Som Lokalvårdare har du och dina kollegor en viktig roll i att ansvara för helhetsupplevelsen i kundens lokaler. Tillsammans skapar ni en miljö som förmedlar en säker, attraktiv, modern och hållbar arbetsplats att vistas på för de anställda och alla besökare. Du arbetar främst med städning av kundens lokaler, samt även andra arbetsuppgifter som kan förekomma såsom konferensservice, påfyllning av vatten/kaffemaskiner och skötsel av växter.

Tjänsten är ett vikariat vid ordinarie medarbetares frånvaro. Tjänsten pågår under ca 2 månader med start omgående.

Vi erbjuder
ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att People make places. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kan komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du är lyhörd för kundens behov. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Därutöver har du en förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från lokalvårdsyrket eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket.

B-Körkort är meriterande.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan, dock senast XX. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och vara något förlängd pga. semesterperiod. Detta innebär att urval kan komma att ske efter semesterperioden. Planerad anställningsstart är den 1 november, men kan komma att ske tidigare. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Vi vill göra dig uppmärksam på att vi skickar en länk med tester till dig så snart du har ansökt till tjänsten. Detta mail hamnar ibland i skräpposten, håll därför gärna utkik där. Vid eventuella frågor om processen, kontakta [namn]@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker lokalvårdare/timtid Uppsala och Morgongåva

Vi söker dig med servicekänsla och som kan ta egna initiativ. Du är noggrann, flexibel och ordningsam. För att trivas med arbetet är du utåtriktad och tycker om att samarbeta med andra eller själv i ett högt tempo. Vår huvudsysselsättning är lokalvårdstjänster allt från städ hos privatpersoner i lägenhet och villa, fönsterputsning, bygg-, kontor-, trapp-, golvvård, trädgårdsskötsel och flytt samt andra specifika krav från kunden. Idag är vi ca 14 medarbeta... Visa mer
Vi söker dig med servicekänsla och som kan ta egna initiativ. Du är noggrann, flexibel och ordningsam. För att trivas med arbetet är du utåtriktad och tycker om att samarbeta med andra eller själv i ett högt tempo.
Vår huvudsysselsättning är lokalvårdstjänster allt från städ hos privatpersoner i lägenhet och villa, fönsterputsning, bygg-, kontor-, trapp-, golvvård, trädgårdsskötsel och flytt samt andra specifika krav från kunden.
Idag är vi ca 14 medarbetare. Verksamheten sträcker sig över Stockholms län, Uppsala- och Västmanlands län.
Som lokalvårdare är du ansvarig för att följa de regler som gäller för hygien och vård av lokaler samt att hålla dig uppdaterad om, och följa de riktlinjer som är beslutade. Visa mindre

Lokalvårdare i Heby och Morgongåva

Vi söker nu lokalvårdare för städning i bland annat skolor och lokaler, även trappstäd kan komma att ingå. Objekten som ska städas finns i Heby och Morgongåva Ett måste är att själv kunna ta sig till dessa områden. Körkort är ett plus. Att kunna läsa, förstå och göra sig förstådd på svenska är ett krav. Vi behöver er ansökan snarast då tjänsterna troligen kommer tillsättas innan sista ansökningsdatum. Nämn i er ansökan om ni är berättigade till någon form... Visa mer
Vi söker nu lokalvårdare för städning i bland annat skolor och lokaler, även trappstäd kan komma att ingå.
Objekten som ska städas finns i Heby och Morgongåva
Ett måste är att själv kunna ta sig till dessa områden.
Körkort är ett plus. Att kunna läsa, förstå och göra sig förstådd på svenska är ett krav.
Vi behöver er ansökan snarast då tjänsterna troligen kommer tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Nämn i er ansökan om ni är berättigade till någon form av bidrag eller anställningsstöd från Arbetsförmedlingen eller Försäkringskassan.
Vi har kollektivavtal.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lokalvårdare/städare i Uppsala län

Mälardalens hemservice söker nu lokalvårdare/städare som vill jobba heltid/deltid och vid behov med att utföra städningar hemma hos privatpersoner samt inom företag. Då företaget växer kommer det finnas möjlighet till heltidsanställning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom lokalvård. Hemsstäd och företagsstäd är meriterande. För oss är kundnöjdhet viktigt, det är därför viktigt att du som utför tjänsten har god social förmåga samt att du tycke... Visa mer
Mälardalens hemservice söker nu lokalvårdare/städare som vill jobba heltid/deltid och vid behov med att utföra städningar hemma hos privatpersoner samt inom företag. Då företaget växer kommer det finnas möjlighet till heltidsanställning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom lokalvård. Hemsstäd och företagsstäd är meriterande. För oss är kundnöjdhet viktigt, det är därför viktigt att du som utför tjänsten har god social förmåga samt att du tycker om serviceyrket. Vi söker personal med både erfarenhet, kompetens och engagemang, som vill vara en del av vårt team.
Mälardalens hemservice erbjuder tjänster till företag och privatpersoner inom städ och trädgård. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta hemstäd, flyttstäd och storstäd hos privatpersoner eller företagstäd såsom byggstäd och kontorsstäd.
B-körtkort krävs.
Vi söker personal som kan arbeta i Uppsala, Björklinge, Enköping, Heby, Sala med omnejd. Vi söker också personal i Nynäshamn.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Lokalvårdare/städare i Uppsala län

Mälardalens hemservice söker nu lokalvårdare/städare som vill jobba deltid och vid behov med att utföra städningar hemma hos privatpersoner samt inom företag. Då företaget växer kan det även finnas möjlighet till heltidsanställning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom lokalvård. Hemsstäd och företagsstäd är meriterande. För oss är kundnöjdhet viktigt, det är därför viktigt att du som utför tjänsten har god social förmåga samt att du tycker om ... Visa mer
Mälardalens hemservice söker nu lokalvårdare/städare som vill jobba deltid och vid behov med att utföra städningar hemma hos privatpersoner samt inom företag. Då företaget växer kan det även finnas möjlighet till heltidsanställning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom lokalvård. Hemsstäd och företagsstäd är meriterande. För oss är kundnöjdhet viktigt, det är därför viktigt att du som utför tjänsten har god social förmåga samt att du tycker om serviceyrket. Vi söker personal med både erfarenhet, kompetens och engagemang, som vill vara en del av vårt team.
Mälardalens hemservice erbjuder tjänster till företag och privatpersoner inom städ och trädgård. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta hemstäd, flyttstäd och storstäd hos privatpersoner eller företagstäd såsom byggstäd och kontorsstäd.
B-körtkort krävs.
Vi söker personal som kan arbeta i Uppsala, Björklinge, Enköping, Heby, Sala med omnejd. Vi söker också personal i Nynäshamn.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Lokalvårdare/städare i Uppsala län

Mälardalens hemservice söker nu lokalvårdare/städare som vill jobba heltid/deltid och vid behov med att utföra städningar hemma hos privatpersoner samt inom företag. Då företaget växer kommer det finnas möjlighet till heltidsanställning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom lokalvård. Hemsstäd och företagsstäd är meriterande. För oss är kundnöjdhet viktigt, det är därför viktigt att du som utför tjänsten har god social förmåga samt att du tycke... Visa mer
Mälardalens hemservice söker nu lokalvårdare/städare som vill jobba heltid/deltid och vid behov med att utföra städningar hemma hos privatpersoner samt inom företag. Då företaget växer kommer det finnas möjlighet till heltidsanställning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom lokalvård. Hemsstäd och företagsstäd är meriterande. För oss är kundnöjdhet viktigt, det är därför viktigt att du som utför tjänsten har god social förmåga samt att du tycker om serviceyrket. Vi söker personal med både erfarenhet, kompetens och engagemang, som vill vara en del av vårt team.
Mälardalens hemservice erbjuder tjänster till företag och privatpersoner inom städ och trädgård. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta hemstäd, flyttstäd och storstäd hos privatpersoner eller företagstäd såsom byggstäd och kontorsstäd.
B-körtkort krävs.
Vi söker personal som kan arbeta i Uppsala, Björklinge, Enköping, Heby, Sala med omnejd. Vi söker också personal i Nynäshamn.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Vi söker lokalvårdare/timtid Uppsala och Morgongåva

Vi söker dig med servicekänsla och som kan ta egna initiativ. Du är noggrann, flexibel och ordningsam. För att trivas med arbetet är du utåtriktad och tycker om att samarbeta med andra eller själv i ett högt tempo. Vår huvudsysselsättning är lokalvårdstjänster allt från städ hos privatpersoner i lägenhet och villa, fönsterputsning, bygg-, kontor-, trapp-, golvvård, trädgårdsskötsel och flytt samt andra specifika krav från kunden. Idag är vi ca 13 medarbet... Visa mer
Vi söker dig med servicekänsla och som kan ta egna initiativ. Du är noggrann, flexibel och ordningsam. För att trivas med arbetet är du utåtriktad och tycker om att samarbeta med andra eller själv i ett högt tempo.
Vår huvudsysselsättning är lokalvårdstjänster allt från städ hos privatpersoner i lägenhet och villa, fönsterputsning, bygg-, kontor-, trapp-, golvvård, trädgårdsskötsel och flytt samt andra specifika krav från kunden.
Idag är vi ca 13 medarbetare. Verksamheten sträcker sig över Stockholms län, Uppsala- och Västmanlands län.
Som lokalvårdare är du ansvarig för att följa de regler som gäller för hygien och vård av lokaler samt att hålla dig uppdaterad om, och följa de riktlinjer som är beslutade. Visa mindre

Lokalvårdare i Heby, Morgongåva, Vittinge, Tärnsjö & Östervåla

Vi söker nu lokalvårdare för städning i bland annat skolor och lokaler, även trappstäd kan komma att ingå. Objekten som ska städas finns i Sala, Heby, Morgongåva, Vittinge, Tärnsjö och Östervåla. Ett måste är att själv kunna ta sig till dessa områden. Körkort är ett plus. Vi behöver er ansökan snarast då tjänsterna kommer tillsättas innan årsskiftet. Nämn i er ansökan om ni är berättigade till någon form av bidrag eller anställningsstöd från Arbet... Visa mer
Vi söker nu lokalvårdare för städning i bland annat skolor och lokaler, även trappstäd kan komma att ingå.


Objekten som ska städas finns i Sala, Heby, Morgongåva, Vittinge, Tärnsjö och Östervåla.


Ett måste är att själv kunna ta sig till dessa områden.
Körkort är ett plus.


Vi behöver er ansökan snarast då tjänsterna kommer tillsättas innan årsskiftet.


Nämn i er ansökan om ni är berättigade till någon form av bidrag eller anställningsstöd från Arbetsförmedlingen eller Försäkringskassan.


Vi har kollektivavtal.
Öppen för alla
Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Städare

Allt i allo uppgifter ingår och önskas Engelska och generella språkkunskaper är meriterande Ingen speciell erfarenhet krävs Visa mer
Allt i allo uppgifter ingår och önskas


Engelska och generella språkkunskaper är meriterande


Ingen speciell erfarenhet krävs Visa mindre

Lokalvårdare till Vittinge

Heby Städ & Flytt AB är ett väl etablerat familjeföretag sedan 1983. Totalt är vi ca 35 medarbetare som arbetar med städ och flyttjänster. Vi söker dig som är noggrann, självgående och ansvarsfull. Du kommer att arbeta själv och det innebär att du måste kunna fördela tid och insatser på egen hand. Du måste kunna läsa och förstå svenska på grund av säkerhetsföreskrifterna i lokalerna. Arbetet består av städning av personalutrymmen och kontor hos en tillverk... Visa mer
Heby Städ & Flytt AB är ett väl etablerat familjeföretag sedan 1983.
Totalt är vi ca 35 medarbetare som arbetar med städ och flyttjänster.
Vi söker dig som är noggrann, självgående och ansvarsfull. Du kommer att arbeta själv och det innebär att du måste kunna fördela tid och insatser på egen hand. Du måste kunna läsa och förstå svenska på grund av säkerhetsföreskrifterna i lokalerna. Arbetet består av städning av personalutrymmen och kontor hos en tillverkningsindustri. Städning sker under kontorstid, fem dagar/vecka. Visa mindre