Lediga jobb som Bygg och anläggning i Heby

Se lediga jobb som Bygg och anläggning i Heby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Heby som finns hos arbetsgivaren.

Lastmaskinsförare

PO Hiller Trävaror grundades i sin första form för hela 500 år sedan. Vi har tagit med oss det bästa av 500 års erfarenhet av företagande, kundvård och tillverkning och kompletterat det med en aldrig sinande vilja att fortsätta utvecklas och förbättras tillsammans med våra kunder. Det är kombinationen av tradition, kunnande, vilja och förmågan att anpassa sig efter dagens krav som är vår styrka och framgång. Företaget befinner sig i ett expansivt skede... Visa mer
PO Hiller Trävaror grundades i sin första form för hela 500 år sedan. Vi har tagit med oss det bästa av 500 års erfarenhet av företagande, kundvård och tillverkning och kompletterat det med en aldrig sinande vilja att fortsätta utvecklas och förbättras tillsammans med våra kunder.
Det är kombinationen av tradition, kunnande, vilja och förmågan att anpassa sig efter dagens krav som är vår styrka och framgång.


Företaget befinner sig i ett expansivt skede och tror du dig kunna bli en viktig kugge, kollega och lagspelare i vårt företag och vill vara med och utveckla och föra traditionen vidare , hör av dig.

Vem är du
Som person ska du vara en handlingskraftig lagspelare som ser möjligheter och motiveras av att tillsammans med övriga på företaget utveckla verksamheten framåt. Du har ett säkerhetstänk, är noggrann och trivs och motiveras av att skapa flyt i verksamheten. Du måste ha en god förmåga att självständigt planera och organisera ditt arbete och värdesätter ordning och reda.
Du har inga problem med att ha många bollar i luften och har förmågan att arbeta effektivt och prioritera. Du sköter logistik på hela området och vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse, goda matematiska kunskaper, datorvana och vill utvecklas inom företaget långsiktigt.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär ett nära samarbete med utlastningsansvarig och produktion då du ansvarar för lossning/lastning av bilar samt förflyttning av material mellan olika produktionsställen. Du ansvara för att skapa en struktur och ordning och reda på hela området. Vintertid plogar och sandar du området.
Vi utbildar internt, så stor vikt läggs vid personlig lämplighet och inställning.

Tillsvidareanställning
Lön enligt gällande kollektivavtal

Sök tjänsten genom att skicka personligt brev och CV till [email protected]
Märk ansökan med "Lastmaskinförare"

För mer information om tjänsten kontakta:
Jörgen Ingo, Platschef 0224-921 61
Fredrik Wickström, Produktionsledare 0224-921 62 Visa mindre

Projektledare / Handläggande konstruktör Heby

Ansök    Jun 19    Thomas Betong AB    Byggnadskonstruktör
Vill du vara en del av Team Thomas®?Vi är Team Thomas, ett engagerat gäng som stöttar varandra och har roligt tillsammans.?  Thomas Betong är ett familjeägt bolag med framåtanda, gemenskap och långsiktighet. Vi har arbetat med betong sedan 1955, och jobbar än idag med att utveckla nya hållbara lösningar åt våra kunder. Vi är ett starkt team med stor teknisk kunskap och lång erfarenhet. Vår ambition är att uppfattas som bäst i branschen som Specialisterna ... Visa mer
Vill du vara en del av Team Thomas®?Vi är Team Thomas, ett engagerat gäng som stöttar varandra och har roligt tillsammans.? 

Thomas Betong är ett familjeägt bolag med framåtanda, gemenskap och långsiktighet. Vi har arbetat med betong sedan 1955, och jobbar än idag med att utveckla nya hållbara lösningar åt våra kunder. Vi är ett starkt team med stor teknisk kunskap och lång erfarenhet. Vår ambition är att uppfattas som bäst i branschen som Specialisterna på betong.  

Inom vårt affärsområde Prefab arbetar vi med prefabricerade betongelement. Affärsområdet har haft en god utveckling med stora satsningar från koncernens sida på denna verksamhet. Vår ambition är att fortsätta expandera vår affär.? 

Vi har ett utbud som sträcker sig från basprodukter till unika lösningar, helt anpassade efter kundens behov. Som bolag har vi som mission att vara närmast kunderna och att tillsammans aktivit bidra till att bygga ett hållbart samhälle.

Rollen som Projektledare / handläggande konstruktör hos oss 

Hos oss jobbar vi brett. Vi söker dig som gillar det. I olika projekt kan du ha lite olika fokus beroende på kundens behov, vår lösning, sammanställningen av vårt team och din egen spetskompetens.

Du får en nyckelroll i att säkerställa att vi följer avtal och leveranser till våra kunder, både vad gäller kvalitet, tid och kostnad. Oftast är du projektledare, men bistår med din konstruktionserfarenhet till att säkerställa bra lösningar och underlag i våra projekt. Briljerar du som konstruktör/statiker ligger nog huvudfokus där och att arbeta tätt ihop med våra kunder och kollegor där du agerar rådgivare i konstruktionsfrågor, med syfte att utveckla såväl kundens som våra produkter över tid. Vi får en allt större roll i att bistå våra kunder med att hitta mer hållbara konstruktionslösningar. 

Du blir en i gänget på Designavdelningen som består av ett 20-tal konstruktörer, projektledare och projektörer samt andra tekniska specialister. Avdelningen finns på fyra orter, Göteborg (Ringön), Stockholm (Vasagatan), Heby och Lane-Ryr. Vi har också ett nära och bra samarbete med ett professionellt team av konsulter i Indien. Nu söker vi alltså ännu en stjärna till vårt team, till någon av de orterna vi sitter på. 

Vem är du?  


• En positiv och kommunikativ person som vill inspirera och bidra till riktigt lyckade samarbeten mellan oss, våra konsulter och våra kunder
• Erfarenhet av att leda projekt
• Minst 5 års erfarenhet som statiker alternativt konstruktör inom byggbranschen, gärna inom området prefabricerade betongkonstruktioner
• Erfarenhet av CAD-projektering och konstruktionsberäkningar som FEM-design 3D
• Utbildning som civil/högskoleingenjör inom byggteknik
• Förståelse för viss entreprenadjuridik är positivt
• Talar och skriver svenska och engelska utan hinder.

Ansökan 

Vi intervjuar löpande, men kommer pausa processen under semsterveckorna om vi inte är i mål innan det. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.  

I Team Thomas gillar vi olika och vill varmt välkomna en stor mångfald i teamet.  

Om Thomas Betong
Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle.
På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 4 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong.
Det är vår kultur och expertis inom betong som gör oss unika. Vi i Team Thomas bryr oss om varandra och agerar för våra kunders, kollegors och vårt företags bästa. Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!
Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.
www.thomasbetong.se Visa mindre

Veidekke Prefab i Sala söker betongarbetare/armerare

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Veidekke Prefab i Sala är inne i en spännande expansionsfas med helt nya produkter och projekt spridda över landet. Vi söker nu en passionerade och drivna medarbetare för att förstärka vårt team och fortsätta vår framgångsrika resa.

Som en av Sveriges främsta tillverkare av fiberbetong är vi stolta över vår expertis och vårt bidrag till byggbranschen. Med cirka 30 dedikerade anställda och en årlig omsättning på cirka 50 miljoner kronor är vår fabrik i Sala navet för tillverkning av betongelement och andra högkvalitativa betongprodukter som stödmurar, kabelrännor, teknikhus och kompletta badrumsmoduler.

Hos oss erbjuds du en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där engagemanget sträcker sig genom hela processen, från förfrågan till färdigt projekt – inklusive konstruktion, tillverkning och montage.

Om du är redo att ta dig an utmaningen och vara en del av ett framgångsrikt team som ständigt strävar efter att leverera kvalitet och innovation, välkommen att ansöka till Veidekke Prefab i Sala. Tillsammans bygger vi framtidens samhälle.

Dina arbetsuppgifter
Som betongarbetare/armerare på Veidekke Prefab kommer du att arbeta med varierande projekt som exempelvis tillverkning av väggelement till ställverk, stödmurar, kabelrännor, teknikhus och kompletta badrumsmoduler.

Du kommer att vara delaktig i hela processen och arbetsuppgifterna som ingår i rollen är formning, armering samt gjutning. Man arbetar i grupp och rapporterar vidare till samordnare och produktionschef.

Arbetet är förlagt till dagtid med arbetstiderna kl.07:00-16:00 och placeringsorten är Sala.

Tjänsten är ett konsultuppdrag och pågår under 6 månader. För rätt person finns det goda möjligheter till en anställning hos Veidekke Prefab vid uppdragets slut.


Din profil
Vi söker nu dig som är praktiskt lagd och har tidigare erfarenheter av bygg eller betongbranschen. Diverse betongutbildning eller kunskaper inom ritningsläsning anses som meriterande men inget krav. Besitter du även truck eller traverskort är det också ett plus.

Som person är du initiativtagande, lösningsorienterad och gillar att ta eget ansvar. Man arbetar i grupp och du behöver ha en god förmåga att samarbeta med dina kollegor för att lyckas i rollen.

Du behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort.


Ansökan
Känns det här som nästa steg i karriären för dig? Vad kul! Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan på vår hemsida www.clockworkpeople.se så snart som möjligt, dock senast 2024-07-12.

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Julia Lindström via [email protected] eller 073-351 27 66. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Värmepumpsmontör

Ansök    Jun 13    Värma Norden AB    Värmepumpsmontör
Vi söker nu någon som vill bli värmepumpsmontör. Vi utgår både från Sollentuna och Sala. Du måste vara beredd att arbeta både i Salaområdet samt i Stockholm. Du behöver inte ha någon erfarenhet men social kompetens och b-körkort är ett krav, du bör även vara händig. Vi kommer utbilda dig från grunden. Vi tillämpar provanställning,med god chans att bli fast anställd för rätt person.Endast mailsvar kommer att behandlas. Vi behandlar endast ansökningar via ... Visa mer
Vi söker nu någon som vill bli värmepumpsmontör.
Vi utgår både från Sollentuna och Sala. Du måste vara beredd att arbeta både i Salaområdet samt i Stockholm. Du behöver inte ha någon erfarenhet men social kompetens och b-körkort är ett krav, du bör även vara händig. Vi kommer utbilda dig från grunden.


Vi tillämpar provanställning,med god chans att bli fast anställd för rätt person.Endast mailsvar kommer att behandlas. Vi behandlar endast ansökningar via mail Visa mindre

värmepumpsmontör

Vi söker nu en värmepumpsmontör till vårt team som utgår från Sala. Du kommer primärt installera Bergvärme och Luft/vatten men även Frånluftpumpar. Då du kommer utgå från Sala så vi ser gärna att du bor i Sala eller på pendlingsavstånd. Du kommer förutom Sala arbeta i angränsande kommuner. Vi förser dig med arbetsbil och allt som krävs för att utföra ditt arbete. Meriterande om du installerat värmepumpar förut och/eller har VVS vana. Men för rätt person so... Visa mer
Vi söker nu en värmepumpsmontör till vårt team som utgår från Sala.
Du kommer primärt installera Bergvärme och Luft/vatten men även Frånluftpumpar.
Då du kommer utgå från Sala så vi ser gärna att du bor i Sala eller på pendlingsavstånd. Du kommer förutom Sala arbeta i angränsande kommuner. Vi förser dig med arbetsbil och allt som krävs för att utföra ditt arbete.
Meriterande om du installerat värmepumpar förut och/eller har VVS vana. Men för rätt person som är händig kan vi tänka oss lära upp från grunden. Social kompetens är en annan viktig egenskap för tjänsten.

Individuell lönesättning baseras på erfarenhet och vi tillämpar provanställning med goda chanser till fast tjänst för rätt person

Vi kommer endast behandla mailsvar Visa mindre

snickarjobb i Vittinge

Om tjänsten Självgående gipsare sökes till jobb i Vittinge! Vi söker dig som trivs bra i en vardag som innehåller varierande arbetsuppgifter. Du kommer att vara anställd på Helpman och arbeta som konsult ute hos våra kunder. Bra om du har relevant utbildning samt yrkesbevis, alt. några års dokumenterad erfarenhet från tidigare arbete som snickare. Vi ser gärna att du pratar svenska samt har körkort. Om oss Helpman är idag ett av Sveriges första och led... Visa mer
Om tjänsten Självgående gipsare sökes till jobb i Vittinge!
Vi söker dig som trivs bra i en vardag som innehåller varierande arbetsuppgifter. Du kommer att vara anställd på Helpman och arbeta som konsult ute hos våra kunder.
Bra om du har relevant utbildning samt yrkesbevis, alt. några års dokumenterad erfarenhet från tidigare arbete som snickare.
Vi ser gärna att du pratar svenska samt har körkort.

Om oss Helpman är idag ett av Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Vi är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads vilket säkrar korrekta avtal, lön, samt trygga villkor. Vi har ett kontor i Stockholm men våra arbetsplatser finns över hela Sverige! Som konsult hos oss kan du vara säker på att du får arbeta på säkra och trygga arbetsplatser! Vad erbjuder vi? · kollektivavtal: betald semester, tjänstepension, årliga löneförhöjningar, mm· reseersättning: för alla, oavsett om du åker bil eller kollektivtrafik· bra löner: vi garanterar över 200kr/tim på alla ackordarbetsplatser· kläder: nya varselkläder för alla våra anställda, klass 1, 2, 3 beroende på arbetsplats· ID06: endast seriösa och stabila byggarbetsplatser· boende: för alla anställda som vill jobba på traktamente Du placeras på uppdrag som bäst matchar din egen kompetens!

Ansök! Registrera dig på www.helpman.se och ladda upp ditt CV (gärna i PDF).Det måste tydligt anges i ditt CV vilken erfarenhet du har av denna typ av arbete, dina tidigare anställningar samt referenser.
Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.Vi kontaktar kandidater som matchar kravprofilen. Är du inte en av personer som gått vidare får du återkoppling via e-post. Visa mindre

Produktionsarbetare till Veidekke Prefab!

Vill du vara med och bygga och utveckla framtidens samhälle? Vi på Professionals Nord erbjuder nu tillsammans med Veidekke Prefab i Sala en utbildning på 1-2 veckor och via den en naturlig fot in i betongbranschen. Efter utbildningen får du arbeta hos Veidekke Prefab, ett nytänkande och innovativt bolag i branschen! Denna tjänst är för dig som utmanas av och vill arbeta i en relativt fysisk miljö där samarbete och kommunikation är av stor vikt. Skicka in d... Visa mer
Vill du vara med och bygga och utveckla framtidens samhälle? Vi på Professionals Nord erbjuder nu tillsammans med Veidekke Prefab i Sala en utbildning på 1-2 veckor och via den en naturlig fot in i betongbranschen. Efter utbildningen får du arbeta hos Veidekke Prefab, ett nytänkande och innovativt bolag i branschen! Denna tjänst är för dig som utmanas av och vill arbeta i en relativt fysisk miljö där samarbete och kommunikation är av stor vikt. Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten

Utbildningen inkluderar teoretiska och praktiska moment för att ge dig de behörigheter som krävs för att utföra ditt arbete som produktionsmedarbetare. Du får bland annat lära dig om arbetsmiljö och säkerhet, ritläsning och grundläggande betongkunskap.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Veidekke Prefab. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Veidekke Prefabs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Du erbjuds

•  En grundläggande utbildning inom fältet
• En tjänst hos ett nytänkande och involverande bolag inom branschen

Arbetsuppgifter

Som produktionsarbetare kommer du att ingå i ett arbetslag där kommunikation och samarbete är nyckeln till framgång. Du kommer vara en viktig del i Veidekkes strävan att producera högkvalitativa, hållbara och kostnadseffektiva lösningar åt deras kunder. Självständigt arbete förekommer stundvis där eget ansvar och planering ingår. I denna tjänst kommer du bland annat att ansvara för:

• Förberedelser av armering
• Gjutningsarbete
• Efterbearbetning av betong
• Avformning
• Skötsel och underhåll av utrustning

Vi söker dig som

• Har intresse och en vilja att arbeta inom betongbranschen
• Kan svenska i tal och skrift
• Är över 18 år
• Har B-körkort 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Veidekke Prefab. Du har en händig ådra och ett öga för planering och prioritering utav arbetsuppgifter. Du är även kommunikativ, noggrann, självgående, har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt!

Vi kommer att utföra bakgrundskontroller och drogtester inför eventuell anställning.

START: 24e April
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sala
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Linn Östin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Lastmaskinsförare

PO Hiller Trävaror grundades i sin första form för hela 500 år sedan. Vi har tagit med oss det bästa av 500 års erfarenhet av företagande, kundvård och tillverkning och kompletterat det med en aldrig sinande vilja att fortsätta utvecklas och förbättras tillsammans med våra kunder. Det är kombinationen av tradition, kunnande, vilja och förmågan att anpassa sig efter dagens krav som är vår styrka och framgång. Företaget befinner sig i ett expansivt skede... Visa mer
PO Hiller Trävaror grundades i sin första form för hela 500 år sedan. Vi har tagit med oss det bästa av 500 års erfarenhet av företagande, kundvård och tillverkning och kompletterat det med en aldrig sinande vilja att fortsätta utvecklas och förbättras tillsammans med våra kunder.
Det är kombinationen av tradition, kunnande, vilja och förmågan att anpassa sig efter dagens krav som är vår styrka och framgång.


Företaget befinner sig i ett expansivt skede och tror du dig kunna bli en viktig kugge, kollega och lagspelare i vårt företag och vill vara med och utveckla och föra traditionen vidare , hör av dig.

Vem är du
Som person ska du vara en handlingskraftig lagspelare som ser möjligheter och motiveras av att tillsammans med övriga på företaget utveckla verksamheten framåt. Du har ett säkerhetstänk, är noggrann och trivs och motiveras av att skapa flyt i verksamheten. Du måste ha en god förmåga att självständigt planera och organisera ditt arbete och värdesätter ordning och reda.
Du har inga problem med att ha många bollar i luften och har förmågan att arbeta effektivt och prioritera. Du sköter logistik på hela området och vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse, goda matematiska kunskaper, datorvana och vill utvecklas inom företaget långsiktigt.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär ett nära samarbete med utlastningsansvarig och produktion då du ansvarar för lossning/lastning av bilar samt förflyttning av material mellan olika produktionsställen. Du ansvara för att skapa en struktur och ordning och reda på hela området. Vintertid plogar och sandar du området.
Vi utbildar internt, så stor vikt läggs vid personlig lämplighet och inställning.

Tillsvidareanställning
Lön enligt gällande kollektivavtal

Sök tjänsten:
[email protected]

För mer information om tjänsten kontakta:
Jörgen Ingo, Platschef 0224-921 61
Fredrik Wickström, Produktionsledare 0224-92162 Visa mindre

Lastmaskinsförare

PO Hiller Trävaror grundades i sin första form för hela 500 år sedan. Vi har tagit med oss det bästa av 500 års erfarenhet av företagande, kundvård och tillverkning och kompletterat det med en aldrig sinande vilja att fortsätta utvecklas och förbättras tillsammans med våra kunder. Det är kombinationen av tradition, kunnande, vilja och förmågan att anpassa sig efter dagens krav som är vår styrka och framgång. Företaget befinner sig nu i ett expansivt lä... Visa mer
PO Hiller Trävaror grundades i sin första form för hela 500 år sedan. Vi har tagit med oss det bästa av 500 års erfarenhet av företagande, kundvård och tillverkning och kompletterat det med en aldrig sinande vilja att fortsätta utvecklas och förbättras tillsammans med våra kunder.
Det är kombinationen av tradition, kunnande, vilja och förmågan att anpassa sig efter dagens krav som är vår styrka och framgång.


Företaget befinner sig nu i ett expansivt läge och är du vår nya kollega som känner du kan bli en viktig kugge och lagspelare i vårt företag och som vill vara med och utveckla och föra traditionen vidare , hör av dig.

Vem är du
Som person ska du vara en handlingskraftig lagspelare som ser möjligheter och motiveras av att tillsammans med övriga på företaget utveckla verksamheten framåt. Du har ett säkerhetstänk, är noggrann och trivs och motiveras av att skapa flyt i verksamheten och leverera våra uppsatta mål. Du gillar att organisera, planera ditt arbete och värdesätter ordning och reda. Du har inga problem med att ha många bollar i luften och klarar stress på ett bra sätt. Du sköter logistik på hela området och vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse, grundläggande matematiska kunskaper, datorvana och vill utvecklas inom företaget långsiktigt.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär ett nära samarbete med utlastningsansvarig och produktion då du ansvarar för lossning/lastning av bilar samt förflyttning av material mellan olika produktionsställen. Du ansvara för att skapa en struktur och ordning och reda på hela området. Vintertid plogar och sandar du området. Du trivs och har förmågan att självständig planera ditt arbete och har inga problem att fatta egna beslut för att lösa olika situationer.
Vi utbildar internt, så stor vikt läggs vid personlig lämplighet och inställning.

Tillsvidareanställning
Lön enligt gällande kollektivavtal

Sök tjänsten:
[email protected]

För mer information om tjänsten kontakta:
Jörgen Ingo, Platschef 0224-921 61
Fredrik Wickström, Produktionsledare 0224-92162 Visa mindre

Lastmaskinsförare

PO Hiller Trävaror grundades i sin första form för hela 500 år sedan. Vi har tagit med oss det bästa av 500 års erfarenhet av företagande, kundvård och tillverkning och kompletterat det med en aldrig sinande vilja att fortsätta utvecklas och förbättras tillsammans med våra kunder. Det är kombinationen av tradition, kunnande, vilja och förmågan att anpassa sig efter dagens krav som är vår styrka och framgång. Företaget befinner sig nu i ett expansivt lä... Visa mer
PO Hiller Trävaror grundades i sin första form för hela 500 år sedan. Vi har tagit med oss det bästa av 500 års erfarenhet av företagande, kundvård och tillverkning och kompletterat det med en aldrig sinande vilja att fortsätta utvecklas och förbättras tillsammans med våra kunder.
Det är kombinationen av tradition, kunnande, vilja och förmågan att anpassa sig efter dagens krav som är vår styrka och framgång.


Företaget befinner sig nu i ett expansivt läge och är du vår nya kollega som känner du kan bli en viktig kugge och lagspelare i vårt företag och som vill vara med och utveckla och föra traditionen vidare , hör av dig.

Vem är du
Som person ska du vara en handlingskraftig lagspelare som ser möjligheter och motiveras av att tillsammans med övriga på företaget utveckla verksamheten framåt. Du har ett säkerhetstänk, är noggrann och trivs och motiveras av att skapa flyt i verksamheten och leverera våra uppsatta mål. Du gillar att organisera, planera ditt arbete och värdesätter ordning och reda. Du har inga problem med att ha många bollar i luften och klarar stress på ett bra sätt. Du sköter logistik på hela området och vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse, grundläggande matematiska kunskaper, datorvana och vill utvecklas inom företaget långsiktigt.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär ett nära samarbete med utlastningsansvarig och produktion då du ansvarar för lossning/lastning av bilar samt förflyttning av material mellan olika produktionsställen. Du ansvara för att skapa en struktur och ordning och reda på hela området. Vintertid plogar och sandar du området. Du trivs och har förmågan att självständig planera ditt arbete och har inga problem att fatta egna beslut för att lösa olika situationer.
Vi utbildar internt, så stor vikt läggs vid personlig lämplighet och inställning.

Tillsvidareanställning
Lön enligt gällande kollektivavtal

Sök tjänsten:
[email protected]

För mer information om tjänsten kontakta:
Jörgen Ingo, Platschef 0224-921 61
Fredrik Wickström, Produktionsledare 0224-92162 Visa mindre

Kyltekniker för Värmepumpar

Ansök    Okt 20    Ra Gruppen AB    Kylmontör/Kyltekniker
Vi söker nu en kyltekniker för värmepumpar med placeringsort Västerås, Enköping eller Heby. Vad erbjuder vi? Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt och framgångsrikt företag med en stabil plattform och kontor på flera orter i Sverige. Vi kommer att fortsätta att expandera under kommande år vilket kommer att skapa möjligheter till personlig utveckling. Vi erbjuder även: Stabila anställningsvillkor & Kollektivavtal Friskvårdsbidrag upp till 5000kr Serv... Visa mer
Vi söker nu en kyltekniker för värmepumpar med placeringsort Västerås, Enköping eller Heby.
Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt och framgångsrikt företag med en stabil plattform och kontor på flera orter i Sverige. Vi kommer att fortsätta att expandera under kommande år vilket kommer att skapa möjligheter till personlig utveckling.
Vi erbjuder även:
Stabila anställningsvillkor & Kollektivavtal
Friskvårdsbidrag upp till 5000kr
Service alternativt förmånsbil vid behov
Fredagsfrukost
Ett öppet arbetsklimat med stark laganda där vi stöttar varandra och har kul tillsammans
Bred kunskap inom bolaget med fokus på utveckling
Stora möjligheter till personlig utveckling
Gemensamma företagsdagar med intressanta teman
Möjlighet till förskottssemester vid nyanställning

Arbetet innebär installation av värmepumpar hos privatpersoner och företag. Du arbetar med nya kunder och befintlig kundbas. Vår ambition är att bygga upp avdelningen ytterligare genom ny-/merförsäljning inom kyla och värme. För rätt person finns stora möjligheter till personlig utveckling. Då ingen har denna tjänst idag får du vara med och forma tjänsten från grunden, självklart finns flödeschef alltid som support.
Som kyltekniker inom RA Elteknik får du ett självständigt arbete med stor variation. Du har eget ansvar att planera dina dagar som utöver kyldelen (om du har el-utbildning) även kan inkludera el-arbeten. Du kommer att ha mycket kundkontakter och det är viktigt att du är utåtriktad, tycker om att träffa människor och arbetar med kundens behov i fokus.
För att klara detta jobb behöver du goda erfarenheter av att arbeta med kyla/värme/ventilation, du är tekniskt lagd och har god förmåga till problemlösning.
Krav
Kylcertifikat
Mycket goda datakunskaper, systemkunskaper
B körkort

Meriterande
Kunskaper inom styr och regler, ventilation
El-utbildning, el-kunskaper

Du är den som representerar RA Gruppen ute hos kund, det är viktigt att du är engagerad, affärsmässig och har rätt inställning till ditt jobb och dina kundrelationer. Som person är du stresstålig och kan hantera snabba omställningar. God service och förmågan att lösa problem är avgörande för att lyckas i jobbet.
Ansökan
Vi går igenom ansökningar löpande och tillsätter tjänsterna löpande, Bifoga CV med din ansökan.
För mer information är du välkommen att ringa
Rickard Karlsson Flödeschef 021-4704214
Eva Adermark HR 021-4704220.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Nov 16    PEAB AB    Byggnadsingenjör
Region Statlig Vägdrift består av ca 300 medarbetare och tillhör Affärsområde Anläggning. Regionen arbetar övergripande med hur vi ska bidra till att Peab blir branschens bästa företag kopplat till våra fyra målområden: nöjdaste kunderna, bästa arbetsplatserna, bästa lönsamhet och att vi ska vara ledande inom samhällsansvar. Regionen har stabil position, goda framtidsutsikter och vi arbetar hållbart med miljötänk i fokus. Tillsammans underhåller vi och skö... Visa mer
Region Statlig Vägdrift består av ca 300 medarbetare och tillhör Affärsområde Anläggning. Regionen arbetar övergripande med hur vi ska bidra till att Peab blir branschens bästa företag kopplat till våra fyra målområden: nöjdaste kunderna, bästa arbetsplatserna, bästa lönsamhet och att vi ska vara ledande inom samhällsansvar. Regionen har stabil position, goda framtidsutsikter och vi arbetar hållbart med miljötänk i fokus. Tillsammans underhåller vi och sköter om Sveriges vägar och anläggningar.

Vi behöver nu stärka upp med en driven och erfaren Arbetsledare till vår grupp på driftområde Heby.

Vill du dela med dig av din kompetens och erfarenhet och bidra till andra personers utveckling? Vill du få möjlighet att utvecklas själv som ledare och medarbetare? Ta då chansen och var med i den positiva utvecklingen som sker inom drift- och underhåll av vägar och sök till oss!

Din roll:

Som Arbetsledare bistår du Platschefen, planerar, leder och fördelar arbetet. Du ansvarar för delar i projektet, vilket bl.a. innefattar kvalitetssäkring, arbetsmiljö, kundkontakt, ekonomisk uppföljning, planering av personal och maskiner, fakturering samt delaktighet vid budgetarbete. Ditt ledarskap bedrivs både ute i fält samt genom hantering av alla våra digitala system.

Våra medarbetare utför drift och underhållsarbete samt anläggningsarbete på det statliga vägnätet exempelvis skyltmontage, räckesmontage, beläggningsarbete, avvattningsarbeten, slåtter och röjning, sandupptagning, TMA-körning och vinterväghållning med mera.

Rollen som Arbetsledare innebär att du får känna dig som en bidragande del av samhällsnyttan. Peab-koncernen är även mån om alla sina anställda medarbetare och det är viktigt för oss att du känner dig som en del av gemenskapen i bolaget.

Hos oss får du också möjlighet att utvecklas som medarbetare genom Peabs interna utbildningar riktat till alla våra anställda.

Kvalifikationer:

Du bör ha relevant utbildning och/eller några års dokumenterad erfarenhet inom drift- och underhåll av vägar eller anläggning.

Du ska behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Körkort för personbil är ett krav.

Du har erfarenhet av att arbeta med administrativa uppgifter samt med digitala system.

Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakt med olika aktörer har du en hög social kompetens och lätt för att samarbeta. Du inger ett professionellt intryck och har lätt för att skapa förtroende. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande. Du ser möjligheter och gillar entreprenörskap.

I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring både vinter och sommar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, där provanställning tillämpas.

Placeringsort blir Heby.

Urval till tjänsten sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kontaktuppgifter:

Azad Miro, bitr Arbetschef, 073-384 84 66

Ann-Christin Säärelä, HR Partner, 073-337 19 90 Visa mindre

Medarbetare till Thomas Betongs fabrik i Heby

Ansök    Dec 16    Thomas Betong AB    Betongarbetare
Vill du vara en del av Team Thomas®? Thomas Betong är ett familjeägt bolag med framåtanda, gemenskap och långsiktighet. Vi är i en expansiv fas och behöver förstärka teamet med ytterligare medarbetare med start i januari 2022.     Har du någonsin funderat på hur man gör en vägg? Det har vi koll på och vi gillar att dela med oss av den kunskapen. Som medarbetare i någon av våra prefabfabriker handlar det mycket om personlighet och attityd. Själva tillve... Visa mer
Vill du vara en del av Team Thomas®?

Thomas Betong är ett familjeägt bolag med framåtanda, gemenskap och långsiktighet. Vi är i en expansiv fas och behöver förstärka teamet med ytterligare medarbetare med start i januari 2022.  

 


Har du någonsin funderat på hur man gör en vägg?
Det har vi koll på och vi gillar att dela med oss av den kunskapen. Som medarbetare i någon av våra prefabfabriker handlar det mycket om personlighet och attityd. Själva tillverkningsprocessen lär vi dig. Men för att lyckas i rollen och i teamen behöver du vara en lagspelare som trivs med att jobba mot ett gemensamt mål tillsammans med andra. Du har stort säkerhetstänk, bryr dig om dina kollegor och bidrar med positiv energi till gruppen. Eftersom vi är många som arbetar tillsammans på gemensam yta är ordning och reda väldigt viktigt - inte minst för att arbeta säkert. Lika viktig är kvaliteten på vår produkt och vi vill att du bidrar i arbetet med att utveckla arbetssätt för att nå effektiv produktion och god kvalitet. 

 

Är det tungt att jobba i Thomas Betongs prefab-fabriker?
Vi har verktyg som stöd i alla tyngre moment. Arbetet är fysiskt och du får ihop en del steg på en dag, men det är inte särskilt tungt. Du behöver vara normalstark, och ha rygg knän och axlar som funkar som de ska. Så länge du trivs med att vara igång och röra dig på jobbet så kommer du också trivas i vår verksamhet. 

 
Erfarenhet då, behövs det?
De personliga egenskaperna är av störst vikt vid urval. Vi vill bygga starka team som fungerar bra tillsammans. Har du arbetat i tighta grupper, mött andra i serviceyrken eller har erfarenhet av lagidrott så är det meriterande. Likaså om du arbetat med risker i arbetsmiljön och har erfarenhet av att hitta nya arbetssätt. 

Ett extra plus är om du har truck- eller traverskort eller om du arbetat i byggarbetsmiljö eller produktion av prefab, men det är inget krav. Vi utbildar dig i det som krävs för tjänsten. En förutsättning för arbetet är att du kan tala och förstå svenska - för din egen och dina kollegors säkerhet. 

 

Vad gör man på jobbet då? 
I Heby tillverkar vi på Thomas Betong prefabricerade betongelement såsom skalväggar, plattbärlag, halvsandwichväggar och balkonger. De transporteras sedan vidare till olika lägenhetsbyggprojekt för montering. Du kommer att ingå i ett team med roterande arbetsfördelning och blir delaktig i flertalet moment i tillverkningen i fabriken t.ex. montering av ingjutningsgods och armering, gjutning och avlyft av de färdiga betongelementen.

I arbetsuppgifterna ingår också löpande förbättringsarbete, underhåll av fabriken, städning, kvalitetssäkring genom för- och efterkontroller samt travers- och truckkörning. Arbetet bedrivs i två skift, 05-14 och 14-23 varannan vecka, och ett gäng jobbar dagtid. Du bör kunna vara flexibel och kunna arbeta samtliga av dessa tider.

Kolla gärna på vår film från fabrikerna i Heby, för att bilda dig en uppfattning!

 

Ansökan
Vi på Thomas Betong strävar efter en ökad mångfald i vårt team och välkomnar alla sökande. Varmt välkommen med din ansökan! 
Vi intervjuar och tillsätter tjänsterna löpande. 

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Klicka på Ansök längst ner i annonsen på vår hemsida, så guidas du rätt. 

 

Vi är Team Thomas, ett härligt och engagerat gäng som stöttar varandra och har roligt tillsammans. 
Hos oss är du aldrig ensam. Oavsett roll har du ett tätt samarbete med de runtom dig. Som medarbetare i vår prefabfabrik i Heby arbetar du tajt tillsammans med medarbetarna och teamledaren för ditt skift. Utöver dessa har du kollegor som arbetar med kvalitet, underhåll, konstruktion, försäljning och betongblandning. Det är tillsammans vi gör det.

Vi är Specialisterna på Betong.
Vi har arbetat med betong sedan 1955 och jobbar än idag med att utveckla nya lösningar med våra kunder för att bidra till ett hållbart samhälle. Vi har stor teknisk kunskap och lång erfarenhet. Våra produkter är i framkant och det är lätt att vara stolt över vad vi bidrar med. 
Erfarenhet från prefabproduktion ger dig en värdefull grund att stå på, vilken väg du än vill ta inom företaget. Specialisttjänster eller inom produktion - alla behövs och är del av Team Thomas. 

Vi bidrar aktivt till att bygga ett hållbart samhälle.
Visste du att vi levererade klimatförbättrad betong redan 2012? Hållbarhet är ett nyckelord hos oss på Thomas Betong. Förutom att vara i framkant när det kommer till produktutveckling med mindre klimatpåverkan och jobba för att bli fossilfria på sikt, så bryr vi oss om våra medarbetare. Vår viktigaste resurs är Team Thomas.  Säkerhet är det viktigaste för oss, men vi har också en stöttande och omtänksam företagskultur med härliga kollegor och bra ledare. Visa mindre

Träarbetare!

Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd? Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och väl etablerade varumärke. Vi söker just nu ef... Visa mer
Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd?
Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och väl etablerade varumärke.
Vi söker just nu efter flertal träarbetare till ett uppdrag i Heby.
Du ska ha Yrkesbevis (eller 6 år erfarenhet), vara självgående och ha erfarenhet av olika typer av träarbete bl. a. gipsa, sätta reglar, tak, golv och inredningsarbete.
Det går även bra att skicka in din ansökan till [email protected]
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Vid frågor är du välkommen att kontakta kontoret på 08-53034378
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trafikingenjör

Ansök    Nov 18    Heby kommun    Trafikingenjör
Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna. Heby kommun värdesä... Visa mer
Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.


Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.
Motiveras du av att ta ansvar för något så viktigt som att skapa förutsättningar för en hållbar infrastruktur, smarta trafiklösningar och en säker, trygg och mer tillgänglighetsanpassad gatumiljö? Vi söker DIG som lägger stor vikt på att trivas på jobbet och vara del av vårt kompetenta gäng på Tekniska enheten i Heby kommun!

 

Ditt uppdrag

I rollen som trafikingenjör erbjuds du ett omväxlande och varierande jobb, allt ifrån att granska handlingar till fältbesök, utredningsarbete, handläggning, till långsiktigt samordna och vara delaktig i ett hållbart samhällsbyggande med många intressen.

Du driver utrednings- och uppföljningsarbete administrativt och praktiskt, från idé till drift, i gott samarbete med främst Gatuansvarig och Infrastrukturstrateg. Arbetet innefattar också bl.a. handläggning och beslut om lokala trafikföreskrifter, transportdispenser, skrotbilshantering, parkeringsövervakning och granskning av trafikanordningsplaner.

En viktig del av tjänsten är att samverka med olika aktörer för att skapa goda resultat. Du samspelar med politiken och föredrar ärenden till nämnd. Du är med i olika projektgrupper och har kontakt med kommunens invånare, företagare, markägare, Trafikverket, Region Uppsala, andra myndigheter m.fl.. Ditt viktiga uppdrag är som oftast också synpunkter rörande trafikfrågor i direktkontakt med våra invånare, näringsidkare och besökare.

Trafikingenjören och Gatuansvarig jobbar i nära samarbete och ska ha god insikt i och stötta i varandras arbetsuppgifter. Inom ramen för samhällsbyggnadsprojekt ser vi dessutom en möjlighet att kunna erbjuda mer av samordnande arbetsuppgifter, utanför en renodlad roll som trafikingenjör. Vår gatu- och trafikverksamhet står också inför en större utveckling inom digitaliseringstjänster, vilket du skulle vara en viktig kugge i att leda eller bidra till.

Det är en spännande relativt ny tjänst med utvecklingspotential, där du med din specifika kompetens och intresse kan påverka arbetsuppgifterna.

                     

Din profil

Du har relevant universitets- eller högskoleutbildning med ingenjörskompetens och inriktning mot trafik, infrastruktur o.dyl.. Krav på kunskap om gällande lagstiftning t.ex. trafikförordningen.

Vi ser det meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom trafikområdet, myndighetsutövning samt har erfarenhet av kommunal verksamhet och/eller andra politiskt styrda organisationer. Erfarenhet av gatudriftsarbete inkl. broar och belysningsanläggning samt projektering är också meriterande.

Du behärskar svenska i tal och skrift på samt innehar B-körkort.

Du har god samarbetsförmåga och är relationsskapande genom att du lätt knyter kontakter. Din förmåga att skapa tillit och förtroende i din muntliga och skriftliga kommunikation med invånare, kollegor och förtroendevalda är central.

Att lösa problem är inga problem! Och du gör det systematiskt och genom förankring. Som person tar du stort ansvar och har mycket god förmåga att självständigt driva och delta i projekt mot gemensamt uppsatta mål.

Du har ett strukturerat och kvalitetsmedvetet arbetssätt och gillar att samordna och hålla många bollar i luften.

Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.


Följ oss gärna på https://www.instagram.com/jobbaihebykommun/?hl=sv!


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Medarbetare till Thomas Betongs fabrik i Heby

Ansök    Jul 1    Thomas Betong AB    Betongarbetare
Thomas Betong är ett familjeägt bolag med framåtanda, gemenskap och långsiktighet. Vi är i en expansiv fas och behöver förstärka teamet med ytterligare 5 personer i oktober.    Har du någonsin funderat på hur man gör en vägg? Det har vi koll på och vi gillar att dela med oss av den kunskapen. Som medarbetare i någon av våra prefabfabriker handlar det mycket om personlighet och attityd. Själva tillverkningsprocessen lär vi dig. Men för att lyckas i rolle... Visa mer
Thomas Betong är ett familjeägt bolag med framåtanda, gemenskap och långsiktighet. Vi är i en expansiv fas och behöver förstärka teamet med ytterligare 5 personer i oktober. 

 


Har du någonsin funderat på hur man gör en vägg?
Det har vi koll på och vi gillar att dela med oss av den kunskapen. Som medarbetare i någon av våra prefabfabriker handlar det mycket om personlighet och attityd. Själva tillverkningsprocessen lär vi dig. Men för att lyckas i rollen och i teamen behöver du vara en lagspelare som trivs med att jobba mot ett gemensamt mål tillsammans med andra. Du har stort säkerhetstänk, bryr dig om dina kollegor och bidrar med positiv energi till gruppen. Eftersom vi är många som arbetar tillsammans på gemensam yta är ordning och reda väldigt viktigt - inte minst för att arbeta säkert. Lika viktig är kvaliteten på vår produkt och vi vill att du bidrar i arbetet med att utveckla arbetssätt för att nå effektiv produktion och god kvalitet. 

 

Är det tungt att jobba i Thomas Betongs prefab-fabriker?
Vi har verktyg som stöd i alla tyngre moment. Arbetet är fysiskt och du får ihop en del steg på en dag, men det är inte särskilt tungt. Du behöver vara normalstark, och ha rygg knän och axlar som funkar som de ska. Så länge du trivs med att vara igång och röra dig på jobbet så kommer du också trivas i vår verksamhet. 

 
Erfarenhet då, behövs det?
De personliga egenskaperna är av störst vikt vid urval. Vi vill bygga starka team som fungerar bra tillsammans. Har du arbetat i tighta grupper, mött andra i serviceyrken eller har erfarenhet av lagidrott så är det meriterande. Likaså om du arbetat med risker i arbetsmiljön och har erfarenhet av att hitta nya arbetssätt. 

Ett extra plus är om du har truck- eller traverskort eller om du arbetat i byggarbetsmiljö eller produktion av prefab, men det är inget krav. Vi utbildar dig i det som krävs för tjänsten. En förutsättning för arbetet är att du kan tala och förstå svenska - för din egen och dina kollegors säkerhet. 

 

Vad gör man på jobbet då? 
I Heby tillverkar vi på Thomas Betong prefabricerade betongelement såsom skalväggar, plattbärlag, halvsandwichväggar och balkonger. De transporteras sedan vidare till olika lägenhetsbyggprojekt för montering. Du kommer att ingå i ett team med roterande arbetsfördelning och blir delaktig i flertalet moment i tillverkningen t.ex. montering av ingjutningsgods och armering, gjutning och avlyft av de färdiga betongelementen.

I arbetsuppgifterna ingår också löpande förbättringsarbete, underhåll av fabriken, städning, kvalitetssäkring genom för- och efterkontroller samt travers- och truckkörning. Arbetet bedrivs i två skift, 05-14 och 14-23 varannan vecka, och ett gäng jobbar dagtid. Du bör kunna vara flexibel och kunna arbeta samtliga av dessa tider.

  

 

Ansökan
Vi på Thomas Betong strävar efter en ökad mångfald i vårt team och välkomnar alla sökande. Varmt välkommen med din ansökan! 
I denna rekryteringsprocess kommer vi att gå igenom ansökningar i slutet av augustidärefter intervjuer och sedan välkomna nya medarbetare i oktober. 

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Klicka på Ansök längst ner i annonsen på vår hemsida, så guidas du rätt. 

 

Vi är Team Thomas, ett härligt och engagerat gäng som stöttar varandra och har roligt tillsammans. 
Hos oss är du aldrig ensam. Oavsett roll så har du ett tätt samarbete med de runtom dig. Som medarbetare i vår prefabfabrik i Heby arbetar du tajt tillsammans med medarbetarna och teamledaren för ditt skift. Utöver dessa har du kollegor som arbetar med kvalitet, underhåll, konstruktion, försäljning och betongblandning. Det är tillsammans vi gör det.

Vi är Specialisterna på Betong.
Vi har arbetat med betong sedan 1955 och jobbar än idag med att utveckla nya lösningar med våra kunder för att bidra till ett hållbart samhälle. Vi har stor teknisk kunskap och lång erfarenhet. Våra produkter är i framkant och det är lätt att vara stolt över vad vi bidrar med. 
Erfarenhet från prefabproduktion ger dig en värdefull grund att stå på, vilken väg du än vill ta inom företaget. Specialisttjänster eller inom produktion - alla behövs och är del av Team Thomas. 

Vi bidrar aktivt till att bygga ett hållbart samhälle.
Visste du att vi levererade klimatförbättrad betong redan 2012? Hållbarhet är ett nyckelord hos oss på Thomas Betong. Förutom att vara i framkant när det kommer till produktutveckling med mindre klimatpåverkan och jobba för att bli fossilfria på sikt, så bryr vi oss om våra medarbetare. Vår viktigaste resurs är Team Thomas.  Säkerhet är det viktigaste för oss, men vi har också en stöttande och omtänksam företagskultur med härliga kollegor och bra ledare. Visa mindre

Betongarbetare

Ansök    Okt 12    Lernia Bemanning AB    Betongarbetare
Arbetsuppgifter Vi söker nu en betongarbetare till vår kund i Heby. Kunden tillverkar prefabricerade betongelement såsom skalväggar, plattbärlag, halvsandwichväggar och balkonger. Arbetet är på heltid, och arbetstiderna kommer antingen vara dagtid eller 2-skift och du kommer arbeta som uthyrd konsult. Det finns goda chanser till förlängning då vår kund står inför en fortsatt expansion. Formell kompetens • Gymnasial utbildning (gärna inom bygg, teknik ell... Visa mer
Arbetsuppgifter
Vi söker nu en betongarbetare till vår kund i Heby. Kunden tillverkar prefabricerade betongelement såsom skalväggar, plattbärlag, halvsandwichväggar och balkonger. Arbetet är på heltid, och arbetstiderna kommer antingen vara dagtid eller 2-skift och du kommer arbeta som uthyrd konsult. Det finns goda chanser till förlängning då vår kund står inför en fortsatt expansion.

Formell kompetens

• Gymnasial utbildning (gärna inom bygg, teknik eller industri)
• Flytande svenska
• Vara bekväm att arbeta fysiskt

Meriterande

• Erfarenhet av ritningsläsning
• Truck- och/eller traverskort
• Erfarenhet av ständiga förbättringar (5S, Lean)

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har någon typ av industriell bakgrund med erfarenhet från bygg och anläggningsbranschen samt är i god fysisk form. Truckkörning och maskinvana är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är plikttrogen, har lätt för att samarbeta och som trivs med att arbeta inom industrin.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Heltid/Visstid/Uppsala

Tillträdesdag
Omgående

Tillsättning önskas snarast, så skicka in din ansökan redan idag!

Information
Intervjuer sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag om profilen stämmer bra in på dig!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Lastmaskinsförare

PO Hiller Trävaror grundades i sin första form för hela 500 år sedan. Vi har tagit med oss det bästa av 500 års erfarenhet av företagande, kundvård och tillverkning och kompletterat det med en aldrig sinande vilja att fortsätta utvecklas och förbättras tillsammans med våra kunder. Det är kombinationen av tradition, kunnande, vilja och förmågan att anpassa sig efter dagens krav som är vår styrka och framgång. Företaget befinner sig nu i ett expansivt lä... Visa mer
PO Hiller Trävaror grundades i sin första form för hela 500 år sedan. Vi har tagit med oss det bästa av 500 års erfarenhet av företagande, kundvård och tillverkning och kompletterat det med en aldrig sinande vilja att fortsätta utvecklas och förbättras tillsammans med våra kunder.
Det är kombinationen av tradition, kunnande, vilja och förmågan att anpassa sig efter dagens krav som är vår styrka och framgång.


Företaget befinner sig nu i ett expansivt läge och är du vår nya kollega som känner du kan bli en viktig kugge och lagspelare i vårt företag och som vill vara med och utveckla och föra traditionen vidare hos oss, hör av dig.

Vem är du
Som person ska du vara en handlingskraftig lagspelare som ser möjligheter och motiveras av att tillsammans med övriga på företaget utveckla verksamheten framåt. Du har ett säkerhetstänk, är noggrann och trivs och motiveras av att skapa flyt i verksamheten och leverera våra uppsatta mål. Du gillar att organisera, planera ditt arbete och värdesätter ordning och reda. Du har inga problem med att ha många bollar i luften och klarar stress på ett bra sätt. Du sköter logistik på hela området och vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse, grundläggande matematiska kunskaper, datorvana och vill utvecklas inom företaget långsiktigt.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär ett nära samarbete med utlastningsansvarig och produktion då du ansvarar för lossning/lastning av bilar samt förflyttning av material mellan olika produktionsställen. Du ansvara för att skapa en struktur och ordning och reda på hela området. Du trivs och har förmågan att självständig planera ditt arbete och har inga problem att fatta egna beslut för att lösa olika situationer.
Vi utbildar internt, så stor vikt läggs vid personlig lämplighet och inställning.

Tillsvidareanställning
Lön enligt gällande kollektivavtal

Sök tjänsten:
[email protected]

För mer information om tjänsten kontakta:
Fredrik Wickström, Produktionsledare 0224-92162
Johan Johannesson, VD 0224-92122 Visa mindre

Formsnickare till Thomas Betong i Heby

Ansök    Feb 18    Thomas Betong AB    Betongarbetare
Vill du vara en del av Team Thomas®? Om rollen Vi på Thomas Betong ser en ökad efterfrågan på våra produkter och står inför en utbyggnad av vår verksamhet. Företaget har tre prefabfabriker, varav två i Heby. Där bygger vi om och förbereder för utökad produktion av nya produkter. Vi behöver därför komplettera vårt team med kompetens inom formsnickeri. Du kommer att vara del i en mindre grupp av formsnickare, men samarbeta med kollegor i hela fabriken, där... Visa mer
Vill du vara en del av Team Thomas®?

Om rollen
Vi på Thomas Betong ser en ökad efterfrågan på våra produkter och står inför en utbyggnad av vår verksamhet. Företaget har tre prefabfabriker, varav två i Heby. Där bygger vi om och förbereder för utökad produktion av nya produkter. Vi behöver därför komplettera vårt team med kompetens inom formsnickeri.

Du kommer att vara del i en mindre grupp av formsnickare, men samarbeta med kollegor i hela fabriken, där vi kommer att vara ett 50-tal medarbetare som tillverkar plattbärlag, balkonger och sandwich-element. Din huvuduppgift är att tillverka formar i snickeriet, men du kommer även att bistå med formsättning i balkongtillverkningen samt andra förekommande uppgifter i fabriken.

Arbetsuppgifter

• Ritningsläsning
• Utifrån ritning tillverka formar till sandwichelement.
• Sköta formverkstaden och hålla god ordning.
• Utveckla arbetssätt inom formbyggnation.
• Samordna med övrig produktion.
• Andra förekommande uppgifter på fabriken.

Tjänsten är på heltid, och arbetstiden är förlagd till dagtid, med eventuell förskjutning av arbetstiden.

Vem söker vi?  
Formsnickeri är nytt för oss i vår produktion i Heby. Därför söker vi dig med erfarenhet av liknande arbete som kan dela med dig av din kunskap till dina nya kollegor.

Vi tror att du arbetar som formsnickare idag eller har gjort tidigare, eller så är du utbildad snickare som har kommit i kontakt med formsnickeri och vill jobba mer specialiserat med det. Du har en bygg- eller snickeriutbildning från gymnasiet och några års arbetslivserfarenhet. Du är bekväm med ritningsläsning och vinklar och är mån om att leverera bra kvalitet.

Vi kommer att vara ett par formsnickare i samma verkstad, så god samarbetsförmåga och kommunikation är viktigt. Dessutom är arbetet tätt sammanvävt med resterande produktion, så du behöver vara en lagspelare och bekväm med att ändra om i din planering för att bäst matcha vår leverans.

Vad erbjuder vi?
Som formsnickare hos oss har du chansen att komma in i ett riktigt gott gäng. Dessutom får du chans att bidra i utvecklingen av vår formverkstad. Vi ser till att du har rätt förutsättningar för att göra ett säkert arbete. Thomas Betong är ett långsiktigt, stabilt, familjeföretag som kombinerar entreprenörskap med koll på läget och är duktiga på det vi gör. Vi är stolta över att vi är med och bygger ett hållbart samhälle.

Vi är måna om att vi ska ha det bra såväl på jobbet som utanför. Säkerhet är alltid det viktigaste för oss, men vi har också en stöttande och omtänksam företagskultur med härliga kollegor och bra ledare.

Övrigt
Vi arbetare löpande med denna rekrytering, så platsen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan skickas via vår hemsida, där ansökningsknappen finns längst ner i annonsen.

Frågor om tjänsten besvaras av Jan Erik Kullberg, Fabrikschef.
Frågor om ansökan besvaras av Sofia Lundholm, HR Partner.

 


Om Thomas Betong
Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle.
På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong.
Det är vår kultur och expertis inom betong som gör oss unika. Vi i Team Thomas bryr oss om varandra och agerar för våra kunders, kollegors och vårt företags bästa. Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!
Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.
www.thomasbetong.se Visa mindre

VA-ingenjör till Tekniska enheten

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna. Heby kommun värdesä... Visa mer
Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.


Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.
Ditt uppdrag

Tekniska-enheten har idag 16 medarbetare och består av tre avdelningar, VA, Gata och Grönyta.

Som VA-ingenjör i Heby kommun ingår du i VA-avdelningen som ansvarar för kommunens dricksvatten och avloppsvatten.

Vi söker dig som vill växa tillsammans med oss och bidra till att utveckla vår verksamhet. Vi är en liten organisation som erbjuder dig ett brett arbetsområde där du får god insikt i verksamhetens alla delar. Du blir en viktig medspelare i vårt team som kännetecknas av prestigelöshet där vi har mycket gott stöd av varandra. Vi erbjuder dig ett arbete med fokus på planering av verksamheten, både i närtid och på längre sikt. Du kommer att arbeta med utveckling av VA-verksamhet och processteknik för vatten- och avloppsreningsverk, ledningsnät och pumpstationer. Tjänsten innebär dessutom att du har ansvaret för eller resurs i projekt och utredningar, exempelvis uppströmsarbete. Du arbetar med besvarande av remisser och uppdaterande av ex. miljörapporter, egenkontrollprogram och driftinstruktioner. Du är också med i arbete som rör juridiska frågor, upphandlingar, utveckling av verksamhetsområden och vattenskyddsområden. Du kommer skriva förslag till beslut som sedan föredras inför Samhällsbyggnadsnämnden.

Du kommer att aktivt delta i och ta ansvar för utformning och utveckling av dina arbetsuppgifter och arbetsförhållanden. I ditt arbete kommer du att ha mycket kontakt med både entreprenörer och konsulter varför det är viktigt att du trivs med att träffa nya människor.

Din profil

Vi söker dig som har lämplig eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenheter inom VA-process. Flerårig yrkeserfarenhet, med vana att driva projekt och utredningar, är meriterade.

- Mycket god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska är viktigt, liksom administrativ förmåga och datorvana.
- Strukturerad med mycket god förmåga att självständigt ta initiativ till befintliga och nya arbetsuppgifter, samt prioritera dina arbetsuppgifter.
- Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor.
- Analytisk och duktig på att självständigt bedöma, prioritera och lösa problem.
- Ansvarstagande och har kvalitetstänk som naturlig del i ditt sätt att arbeta.
- Positiv och engagerad och vill bidra till att skapa ett gott arbetsklimat och ge god service till våra medborgare.
- B-körkort

Är du nyfiken som person, engagerad i VA-frågor och vill vara en viktig kugge i samhällsplaneringsprocessen kommer du att trivas som VA-ingenjör hos oss!

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.


Följ oss gärna på Instagram!


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Arbetsledare Drift- och underhåll

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Vi söker en arbetsledare till driftområde Heby. Du erbjuds ett intressant arbete, så tag chansen att bli en i vårt engagerade team. I rollen ... Visa mer
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Vi söker en arbetsledare till driftområde Heby.

Du erbjuds ett intressant arbete, så tag chansen att bli en i vårt engagerade team.

I rollen som arbetsledare ska du aktivt delta och tillsammans med platschefen driva verksamheten inom driftområdet. Du arbetar med vinterväghållning och mindre entreprenader samt styr och planerar arbetet med hänsyn till kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Till din hjälp har du vägdriftsarbetare och underentreprenörer.

Som person är du engagerad, driftig och serviceinriktad. Du har en vilja att leda andra samt trivs med kundkontakter och är van att arbeta självständigt. Du har erfarenhet av anläggningsarbete och det är meriterande om du även har erfarenhet av drift- och underhåll av vägar.

Goda IT-kunskaper är ett krav då all uppföljning av arbeten sker via GPS och dator. Administrativa uppgifter ingår.

I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring.

Körkort för personbil är ett krav.

Vi erbjuder Visa mindre

Lastmaskinist bergtäkt

Vi söker glad, trevlig och serviceinriktad lastmaskinist för utlastning med Tamtron lastmaskinsvåg. I arbetsuppgiften förekommer också undanbärning från krossverk samt lättare arbeten på krossverk. Arbetet utförs med Volvo L180H / L150H i Swerocks Bergtäkt Heby. Lön/månadslön beroende på erfarenhet och kompetens, anställningen börjar med en sex månaders provanställning. Vi ser en stor vikt i att du är noggrann och ordningsam. Ett bra cv är meriterande.... Visa mer
Vi söker glad, trevlig och serviceinriktad lastmaskinist för utlastning med Tamtron lastmaskinsvåg. I arbetsuppgiften förekommer också undanbärning från krossverk samt lättare arbeten på krossverk.
Arbetet utförs med Volvo L180H / L150H i Swerocks Bergtäkt Heby.
Lön/månadslön beroende på erfarenhet och kompetens, anställningen börjar med en sex månaders provanställning. Vi ser en stor vikt i att du är noggrann och ordningsam. Ett bra cv är meriterande. Visa mindre

Tekniska enheten söker VA-ingenjör

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna. Ditt uppdrag T... Visa mer
Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.
Ditt uppdrag

Tekniska-enheten har idag 16 medarbetare och består av tre avdelningar, VA, Gata och Grönyta.

Som VA-ingenjör i Heby kommun ingår du i VA-avdelningen som ansvarar för kommunens dricksvatten och avloppsvatten.

Vi söker dig som vill växa tillsammans med oss och bidra till att utveckla vår verksamhet. Vi är en liten organisation som erbjuder dig ett brett arbetsområde där du får god insikt i verksamhetens alla delar. Du blir en viktig medspelare i vårt team som kännetecknas av prestigelöshet där vi har mycket gott stöd av varandra. Vi erbjuder dig ett arbete med fokus på planering av verksamheten, både i närtid och på längre sikt. Du kommer att arbeta med utveckling av VA-verksamhet och processteknik för vatten- och avloppsreningsverk, ledningsnät och pumpstationer. Tjänsten innebär dessutom att du har ansvaret för eller resurs i projekt och utredningar, exempelvis uppströmsarbete. Du arbetar med besvarande av remisser och uppdaterande av ex. miljörapporter, egenkontrollprogram och driftinstruktioner. Du är också med i arbete som rör juridiska frågor, upphandlingar, utveckling av verksamhetsområden och vattenskyddsområden. Du kommer skriva förslag till beslut som sedan föredras inför Samhällsbyggnadsnämnden.

Du kommer att aktivt delta i och ta ansvar för utformning och utveckling av dina arbetsuppgifter och arbetsförhållanden. I ditt arbete kommer du att ha mycket kontakt med både entreprenörer och konsulter varför det är viktigt att du trivs med att träffa nya människor.

Din profil

Vi söker dig som har lämplig eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenheter inom VA-process. Flerårig yrkeserfarenhet, med vana att driva projekt och utredningar, är meriterade.

- Mycket god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska är viktigt, liksom administrativ förmåga och datorvana.
- Strukturerad med mycket god förmåga att självständigt ta initiativ till befintliga och nya arbetsuppgifter, samt prioritera dina arbetsuppgifter.
- Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor.
- Analytisk och duktig på att självständigt bedöma, prioritera och lösa problem.
- Ansvarstagande och har kvalitetstänk som naturlig del i ditt sätt att arbeta.
- Positiv och engagerad och vill bidra till att skapa ett gott arbetsklimat och ge god service till våra medborgare.
- B-körkort

Är du nyfiken som person, engagerad i VA-frågor och vill vara en viktig kugge i samhällsplaneringsprocessen kommer du att trivas som VA-ingenjör hos oss!

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.


Följ oss gärna på Instagram!


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Lärare träslöjd och textilslöjd, Harbo och Tärnsjö skolor

Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser. Som ett led i kommunens utvecklingsarbete satsar vi på våra ledare, och alla kommunens chefer utbildas inom utvecklande led... Visa mer
Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser. Som ett led i kommunens utvecklingsarbete satsar vi på våra ledare, och alla kommunens chefer utbildas inom utvecklande ledarskap, UL.
Vår vision är Heby kommun - en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet


Tärnsjö skola är en skola med ca 130 elever och Harbo skola har ca 110 elever. Båda skolorna ligger naturnära, 2 mil ifrån varandra, och delar på lärare i praktiskt-estetiska ämnen.
På våra skolor är det viktigt att arbeta aktivt med vårt förhållningssätt till varandra för att skapa goda relationer med både elever, vårdnadshavare och mellan medarbetarna.


Arbetsuppgifter
Som träslöjdslärare/textilslöjdslärare undervisar du elever i åk 3-6. I tjänsten ingår även att undervisa och/eller stötta i undervisning i andra ämnen utifrån tjänstegrad.
Du kommer att ingå i arbetslag bestående av klasslärare 4-6 samt andra lärare i praktisk-estetiska ämnen. Du skall ha personlig lämplighet att arbeta med barn och ungdomar och vara väl insatt i skolans styrdokument. Vi ser gärna att du har förmåga att inspirera elever och även möta de i behov av särskilt stöd.
För arbetet krävs en god samarbetsförmåga, speciellt med tanke på att betyg sätts i samråd.
Du har förmåga att skapa en god föräldrakontakt som är viktigt för samarbetet kring elever. Du är trygg och tydlig i din roll som lärare och du har en förmåga att ge eleverna en stark tro på sin förmåga för att tillsammans nå individuella och gemensamma mål.
Ett positivt bemötande och en helhetssyn på lärandet ser vi som en självklarhet. 
Erfarenhet av arbete inom grundskolan är meriterande.


Kvalifikationer
Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i berörda skolämnen.
Vi vill att du är mål- och resultatinriktad, har goda ledaregenskaper och god samarbetsförmåga. Vi vill att du har en gott förhållningssätt till eleverna och att bemötande och relationskapande är faktorer som du lägger mycket vikt vid.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Vi erbjuder Dig
Möjlighet att utvecklas i din yrkesroll
Engagerade kollegor
Arbetstid 85-100% - Varaktighet tillsvidare.
Tillträde: 2020-01-07
Sista ansökningsdag: 2019-12-05
Ange referensnummer: 153/2019 Ubn
Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.
Individuell lönesättning tillämpas.


Upplysningar lämnas av
Alexandra Gustafsson, rektor, 0292-718 53


Fackliga organisationer
LR - Lasse Lundkvist, 070-335 39 31
Lärarförbundet - Lena Eriksson, 073-565 64 81


Ansökan
Välkommen med din ansökan via e-post: [email protected], eller via brev: Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Glöm inte att ange referensnumret.
Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det.
Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare. Visa mindre

Lärare med inriktning trä - och metallslöjd / idrott Östervåla skola

Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser. Som ett led i kommunens utvecklingsarbete satsar vi på våra ledare, och alla kommunens chefer utbildas inom utvecklande led... Visa mer
Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser. Som ett led i kommunens utvecklingsarbete satsar vi på våra ledare, och alla kommunens chefer utbildas inom utvecklande ledarskap, UL.Vår vision är Heby kommun - en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitetArbetsuppgifterUndervisa i trä- och metallslöjd och idrott i åk 3 – 6. Som slöjdlärare undervisar du i grupper om 10 – 15 elever i en väl utrustad sal i nära kontakt med annan slöjdlärare. Vid idrottslektionerna är du alltid tillsammans med en kollega där ni båda ansvarar för undervisningen. KvalifikationerLegitimerad lärare med behörighet att undervisa i slöjd och idrott.Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Vi erbjuder DigArbetstid: 100% tillsvidareTillträde: 190812Sista ansökningsdag:190430Ange ref.nr: 41/2019 UbnTillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.Individuell lönesättning tillämpas.Upplysningar lämnas avRektor, Lena Wiik 0292-71926, [email protected] organisationerLR - Lasse Lundkvist, 070-335 39 31Lärarförbundet - Lena Eriksson, 073-565 64 81AnsökanVälkommen med din ansökan via e-post: [email protected], eller via brev: Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Glöm inte att ange referensnumret.Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare. Visa mindre

Träslöjdslärare

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. En obyråkratisk organisation som löser sina uppgifter på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Ar... Visa mer
Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. En obyråkratisk organisation som löser sina uppgifter på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.Harbo och Tärnsjö skolor är två mindre skolor med härliga elever och medarbetare. Det finns en god samverkan på skolorna mellan klasserna och ett gemensamt tänk hur vi vill att skolorna ska arbeta. ArbetsuppgifterVi söker dig som är utbildad träslöjdslärare. Du har en förmåga att ge alla elever möjlighet att lyckas och arbetar resultatinriktat med elevens bästa i fokus. Som lärare är du flexibel, lösningsfokuserad och har god samarbetsförmåga.Kvalifikationer Legitimerad lärare f-6. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Vi erbjuder Dig Möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.Engagerade kollegor och ledning.Fantastiska elever. Tillsvidare 60-80%Tillträde: 190812Sista ansökningsdag: 190525Ange referensnummer 52/2019 UbnIntervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden.Individuell lönesättning tillämpas.Upplysningar lämnas avAlexandra Södervall, rektor, 0725087515 AnsökanVälkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: [email protected] kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det.Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare. Visa mindre

Träslöjdslärare

Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser. Som ett led i kommunens utvecklingsarbete satsar vi på våra ledare, och alla kommunens chefer utbildas inom utvecklande led... Visa mer
Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser. Som ett led i kommunens utvecklingsarbete satsar vi på våra ledare, och alla kommunens chefer utbildas inom utvecklande ledarskap, UL. Vår vision är Heby kommun - en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitetHeby skola ligger nära naturen med goda tåg- och bussförbindelser till Uppsala och Sala. På Heby skola f-6 går det drygt 300 elever där slöjdundervisningen sker i halvklass med ca 12 elever i varje grupp.ArbetsuppgifterSom träslöjdslärare undervisar du elever i åk 3-6. I tjänsten kan det även komma att ingå viss undervisning i grundsärskolan. Du kommer att ingå i ett arbetslag bestående av klasslärare 4-6 samt andra lärare i praktisk-estetiska ämnen. Du skall ha personlig lämplighet att arbeta med barn och ungdomar och vara väl insatt i skolans styrdokument. Vi ser gärna att du har förmåga att inspirera elever och även möta de i behov av särskilt stöd. För arbetet krävs en god samarbetsförmåga, speciellt med tanke på att betyg sätts i samråd med textilläraren.Du har förmåga att skapa en god föräldrakontakt som är viktigt för samarbetet kring elever. Du är trygg och tydlig i din roll som lärare och du har en förmåga att ge eleverna en stark tro på sin förmåga för att tillsammans nå individuella och gemensamma mål.Ett positivt bemötande och en helhetssyn på lärandet ser vi som en självklarhet. Erfarenhet av arbete inom grundskolan är meriterande.Kvalifikationer Legitimerad lärare i träslöjd.Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Befattningen kräver utdrag ur polisens belastningsregister. Vi erbjuder Dig Arbetstid: 75 %Tillträde: 2019-08-12TillsvidareanställningSista ansökningsdag: 2019-05-10Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.Individuell lönesättning tillämpas.Upplysningar lämnas avUlrika Karlsson, rektorFackliga kontaktpersonerLR - Lasse Lundkvist, 070-335 39 31Lärarförbundet - Lena Eriksson, 073-565 64 81AnsökanVälkommen med din ansökan via e-post: [email protected], eller via brev: Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Glöm inte att ange referensnumret. Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare. Visa mindre

Träslöjdslärare Morgongåva skola

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.ArbetsuppgifterAnsvara fö... Visa mer
Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.ArbetsuppgifterAnsvara för undervisning av elever i trä- och metallslöjd i grundskolans år f-6.BakgrundVara väl förtrogen med läroplan och kursplanerPositivt förhållningssättVisa god samarbetsvilja/lagspelareHa initiativförmågaSe möjligheterKvalifikationerLegitimerad trä-och metallslöjdslärare. Arbete med Unikum och vana av betygsättning är också meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Vi erbjuder DigMöjlighet att utvecklas i din yrkesrollEngagerade medarbetareArbetstid - Varaktighet: ca 50 % tillsvidareanställningTillträde: 190815Sista ansökningsdag 190430Ange referens: 36/2019 UbnIndividuell lönesättning tillämpas.Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas innan anställningens början.Upplysningar lämnas avRektor Mårten Hanold, 0224-64501 e-post: [email protected] kontaktpersonerLR – 073 248 55 71Lärarförbundet – 073 023 85 15AnsökanVälkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: [email protected] kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare. Visa mindre

Trafikingenjör / Infrastrukturstrateg

Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser. Som ett led i kommunens utvecklingsarbete satsar vi på våra ledare, och alla kommunens chefer utbildas inom utvecklande led... Visa mer
Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser. Som ett led i kommunens utvecklingsarbete satsar vi på våra ledare, och alla kommunens chefer utbildas inom utvecklande ledarskap, UL.

Vår vision är Heby kommun - en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet

Heby kommun är i ett expansivt skede med nybyggnadsprojekt och exploateringar i flera av kommunens orter. Mark- och planeringsenheten söker därför en infrastrukturstrateg/trafikingenjör. Enheten har nio anställda och arbetar med planering, exploatering och markförsäljning, infrastruktur, parker och grönytor samt GIS och kartsystem. Nära samarbete sker med kommunens Tekniska enhet.

ARBETSUPPGIFTER
Som trafikingenjör/infrastrukturstrateg arbetar du för att skapa förutsättningar för en hållbar infrastruktur och ett hållbart resande i Heby kommun. Tjänsten är bred och du driver det strategiska arbetet från idé till färdigställande. Du samordnar kommunens strategiska infrastrukturprojekt och planerar tillsammans med tekniska enheten konkreta åtgärder. Andra arbetsuppgifter är olika åtgärder för att höja trafiksäkerhet i kommunen, åtgärds- och underhållsplaner samt lokala trafikföreskrifter. Du är även med och mäter trafikflöden och hastigheter i samarbete med gatuansvarig. . Att ta fram underlag till den strategiska planeringen, remisshantering, och arbete med länstransportplanen är också uppgifter som ingår i tjänsten.

Du arbetar även med bredbandsfrågor i ett infrastrukturperspektiv och deltar i regionala nätverk för bredbandsfrågor.

En viktig del av tjänsten är att samverka med olika aktörer för att skapa goda resultat. Du arbetar på ett systematiskt och lyhört sätt mot medborgare, organisationer, tjänstemän och politiker. Samarbete sker bland annat med Region Uppsala, Trafikverket, Länsstyrelsen och övriga kommuner. Du deltar också i olika regionala grupper.

Du kommer även att medverka i olika typer av projekt inom samhällsbyggnadsfrågor och i det kommande arbetet med kommunens översiktsplan kommer du att ha en viktig roll. Du föredrar dina ärenden på politiska sammanträden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill bidra till samhällsutvecklingen och ge förutsättningar för goda rese- och transportmöjligheter. Du har god samarbetsförmåga och är relationsskapande genom att du lätt knyter kontakter. Du är bra på att lösa de problem du ställs inför samt på att ta egna initiativ och att arbeta självgående. Som person har du ett stort driv och har förmågan att självständigt driva och delta i projekt mot gemensamt uppsatta mål.

Du har ett strukturerat och kvalitetsmedvetet arbetssätt samt är bra på att samordna och hålla många bollar i luften. Din förmåga att skapa tillit och förtroende i din muntliga och skriftliga kommunikation med kollegor, förtroendevalda och allmänheten är central. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du har relevant universitets- eller högskoleutbildning med ingenjörskompetens och inriktning mot trafik, infrastruktur, samhällsbyggnad eller dylikt. Vi ser det meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom relevanta områden samt har erfarenhet av kommunal verksamhet och/eller andra politiskt styrda organisationer. Meriterande är även kunskap om gällande lagstiftning t ex trafikförordningen.

Du behärskar svenska i tal och skrift samt innehar B-körkort.

VI ERBJUDER DIG
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete där du bidrar till byggandet av framtidens hållbara samhälle. Du har möjlighet att vara med och påverka i en trevlig och ambitiös arbetsgrupp. Vi har korta beslutsvägar och du får möjlighet att följa de olika processerna från början till slut.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Tillträde snarast
Sista ansökningsdag: 14 april 2019
Ange referens: 24/2019 Sbn
Individuell lönesättning tillämpas.

Tjänsten är placerad i Heby tätort. (30 min från Uppsala med tåg)

UPPLYSNINGAR LÄMNAS AV
Intresserade av tjänsten är välkomna att ringa Åsa Nylander, förvaltningschef samhällsbyggnad tel. 0224-361 80

Fackliga organisationer
SSR – Caroline Ahlin, 0224-362 20

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan via e-post: [email protected], eller via brev: Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Glöm inte att ange referensnumret.

Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det.

Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare. Visa mindre

Idrottslärare Morgongåva skola

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.ArbetsuppgifterAnsvara för undervisning av elever i grundskolans år 1-6 och förskoleklass i idrottBakgrundVara väl förtrogen med läroplan och kursplanerPositi... Visa mer
Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.ArbetsuppgifterAnsvara för undervisning av elever i grundskolans år 1-6 och förskoleklass i idrottBakgrundVara väl förtrogen med läroplan och kursplanerPositivt förhållningssättVisa god samarbetsvilja/lagspelareHa initiativförmågaSe möjligheterKvalifikationerLärare med behörighet att undervisa i idrott. Arbete med Unikum och vana av betygsättning är också meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Vi erbjuder DigMöjlighet att utvecklas i din yrkesrollEngagerade medarbetareArbetstid - Varaktighet100 % tillsvidareanställningSista ansökningsdag 190430Ange referens: 34/2019 UbnIndividuell lönesättning tillämpas.Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas innan anställningens början.Upplysningar lämnas avRektor Mårten Hanold, 0224-64501 e-post: [email protected] kontaktpersonerLR – 073 248 55 71Lärarförbundet – 073 023 85 15AnsökanVälkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: [email protected] kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare. Visa mindre