Lediga jobb som Byggnadskonstruktör i Heby

Se lediga jobb som Byggnadskonstruktör i Heby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Heby som finns hos arbetsgivaren.

Projektledare / Handläggande konstruktör Heby

Ansök    Jun 19    Thomas Betong AB    Byggnadskonstruktör
Vill du vara en del av Team Thomas®?Vi är Team Thomas, ett engagerat gäng som stöttar varandra och har roligt tillsammans.?  Thomas Betong är ett familjeägt bolag med framåtanda, gemenskap och långsiktighet. Vi har arbetat med betong sedan 1955, och jobbar än idag med att utveckla nya hållbara lösningar åt våra kunder. Vi är ett starkt team med stor teknisk kunskap och lång erfarenhet. Vår ambition är att uppfattas som bäst i branschen som Specialisterna ... Visa mer
Vill du vara en del av Team Thomas®?Vi är Team Thomas, ett engagerat gäng som stöttar varandra och har roligt tillsammans.? 

Thomas Betong är ett familjeägt bolag med framåtanda, gemenskap och långsiktighet. Vi har arbetat med betong sedan 1955, och jobbar än idag med att utveckla nya hållbara lösningar åt våra kunder. Vi är ett starkt team med stor teknisk kunskap och lång erfarenhet. Vår ambition är att uppfattas som bäst i branschen som Specialisterna på betong.  

Inom vårt affärsområde Prefab arbetar vi med prefabricerade betongelement. Affärsområdet har haft en god utveckling med stora satsningar från koncernens sida på denna verksamhet. Vår ambition är att fortsätta expandera vår affär.? 

Vi har ett utbud som sträcker sig från basprodukter till unika lösningar, helt anpassade efter kundens behov. Som bolag har vi som mission att vara närmast kunderna och att tillsammans aktivit bidra till att bygga ett hållbart samhälle.

Rollen som Projektledare / handläggande konstruktör hos oss 

Hos oss jobbar vi brett. Vi söker dig som gillar det. I olika projekt kan du ha lite olika fokus beroende på kundens behov, vår lösning, sammanställningen av vårt team och din egen spetskompetens.

Du får en nyckelroll i att säkerställa att vi följer avtal och leveranser till våra kunder, både vad gäller kvalitet, tid och kostnad. Oftast är du projektledare, men bistår med din konstruktionserfarenhet till att säkerställa bra lösningar och underlag i våra projekt. Briljerar du som konstruktör/statiker ligger nog huvudfokus där och att arbeta tätt ihop med våra kunder och kollegor där du agerar rådgivare i konstruktionsfrågor, med syfte att utveckla såväl kundens som våra produkter över tid. Vi får en allt större roll i att bistå våra kunder med att hitta mer hållbara konstruktionslösningar. 

Du blir en i gänget på Designavdelningen som består av ett 20-tal konstruktörer, projektledare och projektörer samt andra tekniska specialister. Avdelningen finns på fyra orter, Göteborg (Ringön), Stockholm (Vasagatan), Heby och Lane-Ryr. Vi har också ett nära och bra samarbete med ett professionellt team av konsulter i Indien. Nu söker vi alltså ännu en stjärna till vårt team, till någon av de orterna vi sitter på. 

Vem är du?  


• En positiv och kommunikativ person som vill inspirera och bidra till riktigt lyckade samarbeten mellan oss, våra konsulter och våra kunder
• Erfarenhet av att leda projekt
• Minst 5 års erfarenhet som statiker alternativt konstruktör inom byggbranschen, gärna inom området prefabricerade betongkonstruktioner
• Erfarenhet av CAD-projektering och konstruktionsberäkningar som FEM-design 3D
• Utbildning som civil/högskoleingenjör inom byggteknik
• Förståelse för viss entreprenadjuridik är positivt
• Talar och skriver svenska och engelska utan hinder.

Ansökan 

Vi intervjuar löpande, men kommer pausa processen under semsterveckorna om vi inte är i mål innan det. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.  

I Team Thomas gillar vi olika och vill varmt välkomna en stor mångfald i teamet.  

Om Thomas Betong
Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle.
På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 4 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong.
Det är vår kultur och expertis inom betong som gör oss unika. Vi i Team Thomas bryr oss om varandra och agerar för våra kunders, kollegors och vårt företags bästa. Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!
Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.
www.thomasbetong.se Visa mindre