Lediga jobb som Taxiförare/Taxichaufför i Heby

Se lediga jobb som Taxiförare/Taxichaufför i Heby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Heby som finns hos arbetsgivaren.

Taxichaufförer till Heby

Taxi Enköping växer så det knakar och söker därför fler chaufförer till Heby! Har du goda kunskaper i svenska samt har taxiförarlicens? Sök tjänsten redan idag! Om rollen Taxi Enköping söker just nu flertalet taxichaufförer till Heby. I arbetet innebär det att ge god service till kunderna och att framföra fordonet på ett tryggt och säkert vis. Arbetstiderna kan variera. Vem är du? Vi tror att du är en serviceinriktad person som gillar att ta eget ans... Visa mer
Taxi Enköping växer så det knakar och söker därför fler chaufförer till Heby! Har du goda kunskaper i svenska samt har taxiförarlicens? Sök tjänsten redan idag!

Om rollen

Taxi Enköping söker just nu flertalet taxichaufförer till Heby. I arbetet innebär det att ge god service till kunderna och att framföra fordonet på ett tryggt och säkert vis.

Arbetstiderna kan variera.

Vem är du?

Vi tror att du är en serviceinriktad person som gillar att ta eget ansvar och arbeta självständigt.

För att klara rollen behöver du
- Ha taxiförarlicens
- Ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift och kan ta instruktioner över telefon
- Ha god samarbetsförmåga

Det är meriterande om du kan engelska.

Om Taxi Enköping

En unik arbetsgivare i en stor bransch.

Taxi Enköping har sedan 1935 bedrivit taxiverksamhet på Enköpings gator och idag har vi hela 37 bilar i verksamheten. Vi har med andra ord lång erfarenhet och stor kunskap av taxiverksamhet.
Idag bedriver vi verksamhet i hela Uppland med Enköping som bas. Med våra ca 50 chaufförer och 4 telefonister anställda i bolaget stoltserar Taxi Enköping med en låg personalomsättning och med en gemenskap som blivit familjär.
Taxi Enköping erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal samt fast + rörlig lön.
Välkommen att vara del av Taxi Enköpings expansionsresa!

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Taxi Enköping Aktiebolag med HR-Byrån i Mälardalen. För att söka tjänsten så bifogar du CV och personligt brev i din ansökan. Rekryteringsarbetet sker löpande under annonseringstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare [email protected] Visa mindre