Lediga jobb Imera AB i Heby

Se alla lediga jobb från Imera AB i Heby. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Heby som finns inom det yrket.

Boendestödjare

Imera växer och vi söker nu personal till vårt boende Stora Ramsjö som ligger i Morgongåva. Vår målgrupp är personer som har beslut enligt LSS och har ett omfattande stödbehov. Vi söker nu dig som har flerårig erfarenhet av arbete med målgruppen, är trygg i dig själv, har ett gott bemötande och stort tålamod. För att trivas i arbetet är det avgörande att du ser individens behov och är nyfiken på vad du kan bidra med för att öka hens livskvalitet. Föreko... Visa mer
Imera växer och vi söker nu personal till vårt boende Stora Ramsjö som ligger i Morgongåva.
Vår målgrupp är personer som har beslut enligt LSS och har ett omfattande stödbehov.
Vi söker nu dig som har flerårig erfarenhet av arbete med målgruppen, är trygg i dig själv, har ett gott bemötande och stort tålamod. För att trivas i arbetet är det avgörande att du ser individens behov och är nyfiken på vad du kan bidra med för att öka hens livskvalitet.
Förekommande arbetsuppgifter
· Som Boendestödjare är du delaktig i alla sysslor i hemmet såsom personlig hygien, matlagning, städning, läkarbesök och annat. Du ansvarar tillsammans med övrig personal för planering och utförande av såväl dagliga rutiner som aktiviteter med brukarna.
· Som boendestödjare arbetar du relationsskapande med våra brukare. Du upprättar och följer handlingsplaner och arbetar för ökad självständighet och delaktighet i samhället för våra brukare.
· I rollen ingår att tillsammans med föreståndare arbeta för att bibehålla en hög kvalitet i verksamheten genom att följa rutiner och påtala förbättringsområden.
Vi vill att du har slutfört en gymnasieutbildning inom relevant område, samt gärna har en vidareutbildning inom pedagogik, beteendevetenskap eller liknande. Du behöver ha körkort då det krävs i arbetet.
Arbetstiderna på boende är dag, kväll helg och sovande jour. Visa mindre