Lediga jobb Jobandtalent Sweden AB i Heby

Se alla lediga jobb från Jobandtalent Sweden AB i Heby. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Heby som finns inom det yrket.

Administratör med logistik- & transportintresse, Bålsta

Administratör med logistik- & transportintresse, Bålsta Om du har ett intresse för logistik och transport och trivs inom en administrativ roll och vill jobba inom en större koncern - ja, då är möjligheten kommen! Bolaget som är en större aktör inom livsmedelsindustrin driver sin verksamhet framåt genom att tillsammans jobba mot gemensamma mål, med inkludering och hållbart arbete. OM TJÄNSTEN Som administratör rapporterar du och arbetar tätt tillsammans ... Visa mer
Administratör med logistik- & transportintresse, Bålsta

Om du har ett intresse för logistik och transport och trivs inom en administrativ roll och vill jobba inom en större koncern - ja, då är möjligheten kommen!
Bolaget som är en större aktör inom livsmedelsindustrin driver sin verksamhet framåt genom att tillsammans jobba mot gemensamma mål, med inkludering och hållbart arbete.

OM TJÄNSTEN

Som administratör rapporterar du och arbetar tätt tillsammans med kundens utbildningsansvariga för att säkerställa utbildningar, introduktionsmaterial och övriga administrativa uppgifter. Du kommer även ha en assisterande roll till kundens fordonsansvariga och arbeta med administrativa arbetsuppgifter kopplat till fordonsansvaret.

Arbetsuppgifter:

- Assistera kunds utbildningsansvariga med att exempelvis koordinera och samordna utbildningsgrupper, hålla utbildningar för nya medarbetare och övrig administration kopplat till introduktion av nya medarbetare.

- Assistera kunds fordonsansvariga med administrativa uppgifter kopplat till fordonsansvaret, som exempelvis beställning av material och fakturaregistrering.

- Övriga arbetsuppgifter som kan tillkomma vid behov

Tjänsten är till en början som konsult via Job&Talent; med eventuell förlängning direkt hos kund.

OM DIG

Vi söker dig som är van vid och trivs i en administrativ och kommunikativ roll. Som person hanterar du flera bollar samtidigt genom ditt strukturerade arbetssätt. Vidare ser vi att du är öppen och utåtriktad och trivs med att prata inför folk. Du ser snabbt vad som behöver göras och tar med enkelhet dig an nya arbetsuppgifter. Då kunden är verksam inom logistik och transport söker vi dig som har någon form av erfarenhet av att arbeta inom branschen. Kanske har du en bakgrund som lagermedarbetare eller chaufför. Om inte ser vi att du som person har det lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter, system och rutiner.

Krav:

- God kommunikativ förmåga i svenska och engelska både i skrift och tal

- God uppfattning och kännedom av logistik- och transportbranschen

- God datorvana

Meriterande om du har lastbilskörkort och/eller truckkort då medarbetarna antigen har eller erhåller detta under sin utbildning.ATT JOBBA PÅ JOB&TALENT;
På Job&Talent; tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent;. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

OM JOB&TALENT;
Job&Talent; erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. JobandTalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan och bifogar CV.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre