Lediga jobb som Fritidsledare i Heby

Se lediga jobb som Fritidsledare i Heby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Heby som finns hos arbetsgivaren.

Verksamhetsledare Ungdomsverksamheten, Kultur- och fritidsenheten

Ansök    Dec 20    Heby kommun    Fritidsledare
Heby Kommun är en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet. Vi påverkar människors liv och tillsammans skapar vi möjligheterna. Vill du ha en föränderlig vardag med varierade aktiviteter som gör skillnad för våra unga i kommunen? Vi erbjuder dig att vara med och forma en ny roll i vår verksamhet där du ges möjlighet att leda och planera främjande insatser och aktiviteter som möjliggör att våra unga växer och känner delaktighet.... Visa mer
Heby Kommun är en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet. Vi påverkar människors liv och tillsammans skapar vi möjligheterna.
Vill du ha en föränderlig vardag med varierade aktiviteter som gör skillnad för våra unga i kommunen? Vi erbjuder dig att vara med och forma en ny roll i vår verksamhet där du ges möjlighet att leda och planera främjande insatser och aktiviteter som möjliggör att våra unga växer och känner delaktighet.

Ditt uppdrag

Verksamhetsledare är en ny roll i vår verksamhet vilket ger en möjlighet att vara med och forma rollen utifrån verksamhetens behov och din tidigare erfarenhet och kunskap. Du kommer ingå i Kultur och fritids ledningsgrupp som har uppdraget att arbeta med kultur- och fritidsfrågor. Som verksamhetsledare är du inte chef, men du kommer att ha arbetsledningsansvar för det dagliga arbetet och ansvara för planering och utveckling av ungdomsverksamheten.

I ditt uppdrag arbetar du för att skapa mötesplatser där ungdomars delaktighet och inflytande står i centrum. Du verkar för att inspirera, utmana och stötta ungdomar till utveckling. Du ska aktivt arbeta för att bredda vårt innehåll och nå ut till fler ungdomar, med tydligt och varierat innehåll som speglar de ungas intressen och behov.

Rollen som verksamhetsledare innebär 25 – 30% av din arbetstid och övrig tid arbetar du tillsammans med dina kollegor i ordinarie arbetsuppgifter inom ungdomsverksamheten. Östervåla sporthall kommer vara din huvudsakliga arbetsplats, men du kommer också röra dig över hela kommunen. Arbetstiden kommer vara schemalagd enligt verksamhetens öppettider måndag-lördag dag och kvällar.


Din profil

Vi ser att du som söker har god kännedom om öppen ungdomsverksamhet genom tidigare arbete inom verksamhetsområdet. Vi ser positivt på om du har utbildning, till exempel fritidsledarutbildning eller en annan utbildning som av oss bedöms relevant för tjänsten. Vi ser gärna att du att du har viss erfarenhet av arbetsledning och kunskap inom ledarskap.

Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, god datavana och körkort B.

I rollen kommer du att samarbeta med andra lokala aktörer varför det är viktigt att att du har en vilja till samarbete och är bra på att bygga relationer med kollegor både inom och utanför enheten. Du är en stabil vuxen som möter och ser våra ungdomar och hjälper dem att växa. Du har förmågan att motivera och har en lösningsfokuserad grundinställning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret ska lämnas inför eventuell anställning.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

Din ansökan och övriga handlingar som ingår i rekryteringsprocessen blir allmän handling när du registrerar din ansökan i vårt rekryteringssystem Varbi.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Hos oss arbetar drygt 1000 medarbetare och vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna. Visa mindre