Lediga jobb som Inköpare i Heby

Se lediga jobb som Inköpare i Heby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Heby som finns hos arbetsgivaren.

Inköpare till Thomas Betong

Ansök    Jun 29    Thomas Betong AB    Inköpare
Vill du vara en del av Team Thomas®? Vi utökar inköpsteamet med en inköpare med fokus på vår prefab-verksamhet. Rollen är ny hos oss vilket bjuder på stora möjligheter att utveckla tjänsten och utmana gamla arbetssätt.   Thomas Betong är ett familjeägt bolag från 1955. Vi är specialisterna på betong och tillverkar såväl färsk betong som prefabricerade väggar, plattbärlag och balkonger. I Sverige är vi ca 400 medarbetare och omsätter 1.600 miljoner (2019).... Visa mer
Vill du vara en del av Team Thomas®?

Vi utökar inköpsteamet med en inköpare med fokus på vår prefab-verksamhet. Rollen är ny hos oss vilket bjuder på stora möjligheter att utveckla tjänsten och utmana gamla arbetssätt.  
Thomas Betong är ett familjeägt bolag från 1955. Vi är specialisterna på betong och tillverkar såväl färsk betong som prefabricerade väggar, plattbärlag och balkonger. I Sverige är vi ca 400 medarbetare och omsätter 1.600 miljoner (2019). Vi bidrar till ett hållbart samhällsbyggande med vår kompetens och våra produkter.  

Det som kännetecknar oss är den familjära känslan där vi arbetar som ett team och har roligt tillsammans. Det är också vår långsiktighet i kombination med en häftig entreprenörsanda – det är alltid något på gång – och våra korta beslutsvägar, som gör Thomas Betong till en utvecklande arbetsplats.  

 

Varierad roll för dig som både vill förvalta och utveckla  
Rollen kommer att vara varierande med alltifrån administration och uppföljningar i affärssystem till att vårda befintliga leverantörsrelationer och utveckla nya. Du deltar i och driver arbete kring framtagning av förfrågningsunderlag, förhandlingar och avtalsskrivning. Du är del i ett team om 3 inom inköp och ni hjälper och stöttar varandra brett trots att ditt främsta fokus är prefab.  

Du kommer att ha många kontaktvägar såväl externt som internt så god kommunikativ förmåga är en förutsättning för framgång. Dessutom är rollen ny och du blir drivande i att ifrågasätta gällande arbetssätt, så lite skinn på näsan, ödmjukhet och en förmåga att få med sig andra är också viktiga egenskaper. Din närmsta chef är vår inköpschef, men du kommer jobba tight även med vår design- och konstruktionsavdelning och med produktion. Och ha mycket kontakt med både befintliga och potentiella leverantörer. Att du är riktigt bra på att ta människor ser vi som givet.  

Allra viktigast vid urval är personlig lämplighet. Du ska vara en god representant för Thomas Betong och våra värderingar. Sen tror vi att du har några års erfarenhet från inköpsroller eller liknande roller. Kanske inom industri eller bygg, där du fått förståelse för inköps roll i tillverkande bolag. Du är van att arbeta med flera leverantörer samtidigt, arbetar bekvämt i Excel och affärssystem, är noggrann och analytisk.  

 

Placeringsort
Vår prefabproduktion sker i tre fabriker i Lane Ryr utanför Uddevalla och i Heby en timma från Uppsala. Det innebär att resor med övernattning kommer att förekomma i tjänsten. Din placering kan vara i Göteborg, i Lane Ryr eller i Heby, beroende på vad som passar dig bäst.  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Vi ser gärna en ökad mångfald i våra team, och välkomnar alla sökanden. Ansökningar tas emot via vårt rekryteringsverktyg som du når genom att klicka på Ansök i annonsen på vår hemsida.  

 

Frågor om tjänsten besvaras av Niklas Oxelstrand, Inköpsansvarig.  

Frågor om ansökan besvaras av Sofia Lundholm, HR Partner.  


Om Thomas Betong
Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle.
På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong.
Det är vår kultur och expertis inom betong som gör oss unika. Vi i Team Thomas bryr oss om varandra och agerar för våra kunders, kollegors och vårt företags bästa. Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!
Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.
www.thomasbetong.se Visa mindre

Inköpsansvarig Östervåla

Ansök    Okt 17    Kakel&Design i Sverige AB    Inköpare
Rollen som inköpsansvarig hos är spännande och utmanande eftersom vi är i en bransch som hela tiden förändras och utvecklas. Inte minst är inköpen viktiga ur strategisk betydelse då sortimentet och anskaffningskostnaderna får en allt större betydelse. Du är ansvarig för hela vårat sortiment av lagervaror och beställningsvaror, i nära samarbete med nyckelpersoner hos oss. Du följer produktens livscykel från inköp, uppföljning och avveckling. Du kommer att u... Visa mer
Rollen som inköpsansvarig hos är spännande och utmanande eftersom vi är i en bransch som hela tiden förändras och utvecklas.
Inte minst är inköpen viktiga ur strategisk betydelse då sortimentet och anskaffningskostnaderna får en allt större betydelse.
Du är ansvarig för hela vårat sortiment av lagervaror och beställningsvaror, i nära samarbete med nyckelpersoner hos oss. Du följer produktens livscykel från inköp, uppföljning och avveckling.
Du kommer att utgå från någon av de orter där vi har egen verksamhet, samt arbeta 1-2 dagar per vecka i Östervåla på huvudkontoret.
Du har lätt att jobba i ett team och löser problem på ett strukturerat sätt. Visa mindre

Driven inköpare till nytänkande bolag med starka traditioner

Om företaget Vi söker en engagerad och erfaren inköpare som vill vara med oss på den spännande tillväxtresa vi har framför oss. Som inköpare kommer du spela en central roll i vårt framgångsrika team. Ditt uppdrag kommer innebära att säkerställa vår försörjningskedja och jobba med att ständigt utveckla vårt effektiva och goda samarbete med våra leverantörer. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera förhandlingar med leverantörer, övervakning av... Visa mer
Om företaget
Vi söker en engagerad och erfaren inköpare som vill vara med oss på den spännande tillväxtresa vi har framför oss. Som inköpare kommer du spela en central roll i vårt framgångsrika team. Ditt uppdrag kommer innebära att säkerställa vår försörjningskedja och jobba med att ständigt utveckla vårt effektiva och goda samarbete med våra leverantörer. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera förhandlingar med leverantörer, övervakning av leveranser, kostnadsoptimering och operativt inköp.

Nu får du chansen att bli en del av vårt framgångsrika team. Viss låter det spännande? Då kanske det är dig vi söker?

Vi är ett innovativt företag som utvecklar, producerar och marknadsför påbyggnader för lastbilar och släpfordon med tyngdpunkt på anläggningsfordon för den nordiska marknaden. Våra påbyggnader görs i svenskt stål som håller högsta kvalitet och ger en attraktiv totalekonomi för våra kunder. Våra värderingar är viktiga för oss på Zetterbergs där vi står för kundvärde, stabilitet, pålitlighet och engagemang.

Med en stark tro på att framgång byggs genom samarbete och passion strävar vi efter att vara branschledande och erbjuda en arbetsmiljö där kreativitet och prestation uppmuntras. Vi verkar på en internationell marknad, men har en stark lokal förankring. Läs gärna mer om oss https://zetterbergs.se/

Dina arbetsuppgifter
I rollen som inköpare kommer du att ha ansvaret för vårt operativa inköp. Vi jobbar i ett nära samarbete med våra leverantörer. Du kommer att vara delaktig i förhandling och kontaktskapandet med dem. Vi är övertygade om att det är mycket viktigt för vår framgång att fortsätta att ha ett gott samarbete med våra leverantörer. Vi tror att du gillar att vårda och utveckla befintliga affärsrelationer lika mycket som vi gör. För att lyckas i rollen bör du vara nyfiken och intresserad av att följa marknadsutvecklingen. Du kommer vara en nyckelperson som får i uppdrag att säkerställa att vi alltid jobbar med rätt leverantör som kan växa och utvecklas med oss även i framtiden.

Vi jobbar ständigt med att effektivisera förbättra både försörjningskedjan och lagerhanteringen: Du kommer jobba med rapportering, analys och hantering av arbete kring hur våra leverantörer uppfyller hållbarhetsmålen, uppförandekoder m.m. En stor del av vår framgång på Zetterbergs handlar om att vi är professionella och kompetenta, samtidigt som vi är ett familjärt gäng som trivs att jobba tillsammans över gränserna i vår verksamhet för att ständigt utveckla och leverera våra marknadsledande produkter.

Din profil
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom inköp, logistik eller närbesläktat område. Det är meriterande om du arbetat inom tillverkningsindustrin tidigare. Du gillar att jobba nära våra leverantörer och samarbetspartners och du värdesätter att bygga långvariga förtroendefulla relationer.

Du har ett högt driv, är självgående och van vid att arbeta strukturerat. Du är en engagerad person och du känner dig trygg i ditt affärsmannaskap. För att lyckas i rollen tror vi att du har god erfarenhet av att förhandla kring både stora och små inköp.

Som inköpare på Zetterbergs kommer du arbeta med hela inköpsprocessen, både operativt och strategiskt. Det ska även kännas naturligt och givande för dig att vara delaktig i att analysera förbättra och utveckla våra nuvarande rutiner och arbetssätt i hela inköpsprocessen.

Du är kommunikativ och du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Vi jobbar i affärssystemet Monitor, vilket är meriterande om du har erfarenhet ifrån.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Zetterbergs Industri AB med Clockwork Rekrytering. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 14 januari. Vid frågor kring tjänsten kontakta chefsrekryterare Elin Broqvist 073-351 27 47. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Inköpare

Ansök    Dec 5    Zetterbergs Industri AB    Inköpare
Är kvalitet och hållbarhet viktigt för dig? Då kan du bli viktig för oss. 97 år i branschen ger oss pondus och kompetens, nu söker vi en Inköpare som vill vara med och bygga kontakter både internt och externt. Är du driven, strukturerad, analytisk och gillar att ta eget ansvar? Har du tidigare arbetat med kommersiellt inköp och trivs i en roll där du har stor möjlighet att direkt påverka och bidra till ett gott resultat? Då ska du söka tjänsten som inköpar... Visa mer
Är kvalitet och hållbarhet viktigt för dig? Då kan du bli viktig för oss. 97 år i branschen ger oss pondus och kompetens, nu söker vi en Inköpare som vill vara med och bygga kontakter både internt och externt. Är du driven, strukturerad, analytisk och gillar att ta eget ansvar? Har du tidigare arbetat med kommersiellt inköp och trivs i en roll där du har stor möjlighet att direkt påverka och bidra till ett gott resultat? Då ska du söka tjänsten som inköpare hos oss.
Som inköpare kommer du att arbeta med hela inköpsprocessen, både operativt och strategiskt och det är naturligt för dig att vara delaktig i att förbättra och utveckla våra nuvarande rutiner och arbetssätt.
Då arbetet till stor del består av såväl interna som externa kontakter med kollegor och leverantörer fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper som affärsmannaskap, egen drivkraft och hög integritet. Som person är Du strukturerad, engagerad, målinriktad och driven med förmåga att arbeta självständigt. Du har en mycket god förmåga att kommunicera och att upprätta och bibehålla bra relationer såväl externt som internt. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.
Vi söker Dig som har en relevant utbildning i kombination med erfarenhet av kommersiellt inköp. Erfarenhet av affärssystemet Monitor och tidigare erfarenhet från fordonsindustri och tekniskt intresse är meriterande.
Du kommer att arbeta med operativt inköp. Upprättande av nya avtal och omförhandling av befintliga kontrakt samt driva inköpsförhandlingar till viss del. Arbetet innebär också att du representerar inköp i projekt samt att du driver egna projekt inom inköps ansvarsområde.
Vi erbjuder:
Arbete på en spännande och engagerande arbetsplats där du bidrar med din kompetens för att vidareutveckla lönsamhet och produktionsflöde. Där du får möjlighet att utvecklas inom ditt kompetensområde. På Zetterbergs blir du välkomnad i en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och en spännande utveckling som går framåt.
Kontakt:
Har du frågor om tjänsten var god kontakta
Inköp och utvecklingschef Kalle Röjerås på telefon 0292-705 03
HR-löneansvarig Gabriella Hellman på telefon 0292-705 44
Facklig kontaktperson för Unionen Martin Öhman på telefon 0292-705 11


Zetterbergs har en lång industriell tradition sedan 1923. Verksamheten bedrivs i Östervåla beläget 5 mil från Uppsala. Omsättningen uppgår till ca 165 Msek och antalet anställda är ca 100 st. Verksamheten består av utveckling, produktion och marknadsföring av lastbilspåbyggnader med tyngdpunkt på anläggningssektorn samt marknadsföring och försäljning av Farid renhållningspåbyggnader. Försäljning sker genom egen säljorganisation i Sverige och genom distributörer i övriga Europa. Visa mindre

Säljare till K-BO GROSS

Ansök    Apr 9    Adecco Sweden AB    Inköpare
K-BO GROSS AB är ett familjeägt företag som är specialiserade på försäljning av kvalitetsprodukter inom fönster och dörrar.  K-BO GROSS verksamhet förser och distribuerar sina produkter till hela Sverige från sin butik och lager som är beläget i Tärnsjö.  Om tjänsten Som Säljare hos K-BO GROSS får du möjlighet till ett omväxlande, varierande och spännande jobb både i butiken, på kontoret och på lagret. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att variera... Visa mer
K-BO GROSS AB är ett familjeägt företag som är specialiserade på försäljning av kvalitetsprodukter inom fönster och dörrar.  K-BO GROSS verksamhet förser och distribuerar sina produkter till hela Sverige från sin butik och lager som är beläget i Tärnsjö. 

Om tjänsten

Som Säljare hos K-BO GROSS får du möjlighet till ett omväxlande, varierande och spännande jobb både i butiken, på kontoret och på lagret. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att variera mellan att ta emot och lägga beställningar, skriva offerter, ge utsökt service till våra kunder i butiken och på vårt lager. Du kommer även vara behjälplig vid i- och urlastning av gods och varor.

Som medarbetare hos K-BO GROSS får du gedigen introduktion, handledning och kontinuerlig utbildning i deras produktsortiment.

Tjänsten som Säljare på K-BO GROSS AB är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. Du börjar din anställning som konsult hos Adecco Sweden. Om allt faller väl ut är intentionen att anställningen efter ca 6 månader övergår till en anställning direkt hos K-BO GROSS AB

Om dig
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av försäljning. Du är serviceminded och trivs att arbeta med stort kundfokus och med varierande arbetsuppgifter. För tjänsten krävs det att du har hög arbetsmoral, är prestiglös, engagerad och har förmågan att hantera flera ärenden parallellt samt att fullfölja dem. Du som söker ska ha datorvana. Truckkort är meriterande. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
TÄRNSJÖ, K-BO GROSS, TRUCKKORT, SÄLJARE, Visa mindre