Lediga jobb som Sångare, populärmusik i Heby

Se lediga jobb som Sångare, populärmusik i Heby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Heby som finns hos arbetsgivaren.

Kulturskolepedagog med inriktning sång och sångensemble

Ansök    Maj 30    Heby kommun    Sångare, populärmusik
Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna. Heby kommun värdesä... Visa mer
Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.


Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.
Pedagog inom sång och sångensemble som brinner för samarbete och att utveckla något nytt?

Vill du ha ett kreativt yrke som ger glädje? Drivs av att uppmuntra och se utveckling hos barn? Då tror vi att det här jobbet är något för dig! Vi söker dig som kan utveckla barn och unga genom sång och rörelse, både som en glädjande stund i tillvaron och som en del i drömmen att få uppträda för publik.

Ditt uppdrag

I ditt uppdrag kommer du att jobba utåtriktat mot kommunens barn och unga som tycker att sjunga är meningen med livet. Du bildar efter behov små grupper av ensembler i kommunen där barnen känner sig trygga och sedda. Du kommer dels ha elever individuellt och i grupp som väljer sång som ämne på kulturskolan. Vi erbjuder också prova på-verksamhet i hela kommunen för att rekrytera nya elever till skolan och få möjlighet att testa något nytt. Vissa elever kommer till oss för att ha en rolig och meningsfull sysselsättning, andra för att dem drömmer om att till exempel bli musikalartister. 

Heby är en landsbygdskommun och det är därför viktigt att vi skapar förutsättningar även för barn på landsbygden att få ta del av vår undervisning. 

Du ansvarar för att planera, leda och utveckla sång och sångensemble för barn och unga i kommunen. Målet är att fler ska inspireras av att sjunga tillsammans, få ökad meningsfull fritid och känsla av gemenskap. Du kommer att samarbeta med skola, vårdnadshavare och andra lärare inom kulturskolan. Inom Kultur- och fritid har vi som uppdrag är att kanalisera barnens kreativa förmåga och inkludering en viktig del i vårt dagliga arbete. Vi har också ambitionen att jobba ämnesöverskridande och samarbetar tillsammans i arbetslaget med projekt, elevkonserter och föreställningar.


Din profil

Vi tror att du har energi och glädjen att ge barn och unga en meningsfull stund tillsammans, och att du är kunnig i vokalistens utveckling och kan utveckla det som ett instrument för barn och unga.

Vi tror att du är dynamisk, har helhetssyn och kan få in rörelse och rytm med sång, särskilt för de yngre eleverna. Du kan också ge utmaningar till dem äldre som vill sjunga svårare stycken. Vi vill att du har ett grundinstrument som till exempel piano eller liknande för stöd till vissa elever. Har du kompetens i andra ämnen som till exempel dans, drama eller rörelsepedagogik är det meriterande.

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller annan relevant pedagogisk utbildning inom musik, sång och sångensemble. Goda IT-kunskaper och B-körkort är ett krav.

Stort vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.


Följ oss gärna på https://www.instagram.com/jobbaihebykommun/?hl=sv!


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre