Lediga jobb som Socionom i Heby

Se lediga jobb som Socionom i Heby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Heby som finns hos arbetsgivaren.

Socialsekreterare äldre vårdplanering till Uppsala län

Vi söker Dig som vill arbeta på ett uppdrag med vårdplanering. Uppdraget är i en närliggande kommun till Heby. Vi ser att du är en erfaren socionom med minst tre års arbetserfarenhet samt erfarenhet av arbete med gruppen äldre och utskrivningar från sjukhus. Uppdraget kommer att starta så snart som möjligt och pågå under hösten. Heltidsuppdrag, med möjlighet till distansarbete. För tjänsten är det krav om att du ska ha erfarenhet av systemen LifeCare och C... Visa mer
Vi söker
Dig som vill arbeta på ett uppdrag med vårdplanering. Uppdraget är i en närliggande kommun till Heby. Vi ser att du är en erfaren socionom med minst tre års arbetserfarenhet samt erfarenhet av arbete med gruppen äldre och utskrivningar från sjukhus. Uppdraget kommer att starta så snart som möjligt och pågå under hösten. Heltidsuppdrag, med möjlighet till distansarbete. För tjänsten är det krav om att du ska ha erfarenhet av systemen LifeCare och Cosmic Link. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter i detta uppdrag kommer att vara att handlägga individer som skrivs ut från sjukhus.

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning & Rekrytering, med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult hos oss erbjuds du:
• Konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag i olika verksamheter
• Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och semesterersättning
• Stora möjligheter att själv välja arbetsplats och arbetstider
• Hjälp med resa och boende om du arbetar på annan ort
• Introduktion och kontinuerlig coachning så att du snabbt kommer in i din roll
• En dedikerad och tillgänglig konsultchef, som själv varit verksam inom ditt yrkesområde
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag genom arbetsgivarorganisationen Almega – en trygghet för dig som konsult. Det innebär bland annat att vi har kollektivavtal och gedigna ansvars- och olycksfallsförsäkringar för våra konsulter, samt att vi betalar in till din tjänstepension från den allra första kronan du tjänar.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Om oss
Vårdlänken Bemanning & Rekrytering förmedlar intressanta konsultuppdrag och tjänster till dig som är läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, socionom, chef eller har annan profession inom vård eller socialt arbete. Vårt mål är att ge dig ett flexibelt och utvecklande arbetsliv, samtidigt som vi tillsammans bidrar till en välfungerande vård- och omsorgssektor genom rätt kompetens på rätt plats.

Vi har över 25 års erfarenhet av vårdbemanning. Våra kunder är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Vi hjälper dem med skräddarsydda bemanningslösningar och hjälper även till att rekrytera personal till fasta tjänster. Det gör oss till helhetsleverantör av kompetens inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer på www.vardlanken.se, samt följ oss på Linkedin: www.linkedin.com/company/vardlanken Visa mindre

Arbetsmarknadskonsulent vid Portalen till CLL

Ansök    Dec 8    Heby kommun    Socionom
Heby Kommun är en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet. Vi påverkar människors liv och tillsammans skapar vi möjligheterna. Vi söker just nu en arbetsmarknadskonsulent för uppdrag inom ramen för Projekt ISA vid Portalen, en del av Arbetsmarknadsenheten vid Centrum för livslångt lärande (CLL), Heby kommun. ISA är ett samverkansprojekt inom Uppsala län för målgruppen unga kvinnor och män i åldrarna 13 - 29 år som behöver s... Visa mer
Heby Kommun är en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet. Vi påverkar människors liv och tillsammans skapar vi möjligheterna.
Vi söker just nu en arbetsmarknadskonsulent för uppdrag inom ramen för Projekt ISA vid Portalen, en del av Arbetsmarknadsenheten vid Centrum för livslångt lärande (CLL), Heby kommun.

ISA är ett samverkansprojekt inom Uppsala län för målgruppen unga kvinnor och män i åldrarna 13 - 29 år som behöver stöd för att fortsätta sina studier eller återgå till studier eller arbete. Projektperioden är 2023-03-31 – 2026-03-31.

Projektägare är Region Uppsala, Samverkansparter är länets kommuner.

Inom ramen för Heby kommuns projektansökan ligger fokus på att stödja följande målgrupper:

- Ungdomar 16-20 år som inte studerar på gymnasiet och därav omfattas av Kommunernas aktivitetsansvar (KAA)
- Unga vuxna som varken studerar eller arbetar (UVAS) 18-29 årDitt uppdrag

Som Arbetsmarknadskonsulent kommer du att arbeta med att utföra riktat stöd direkt till aktuella målgrupperna i enlighet med verksamhetens beslutade metoder och verksamhetsmål. Arbetet innebär ett fokus på såväl uppsökande-, relationsskapande- och framåtsyftande insatser där det övergripande målet är att stödja varje individ mot studier eller arbete och självförsörjning.


Din profil

Du som söker är utbildad beteendevetare, socionom eller har en annan för uppdraget lämplig utbildning. Du har erfarenhet och kunskap om målgruppen, offentlig verksamhet samt den lokala eller regionala arbetsmarknaden. B-körkort ett krav.

Vi ser det meriterande att du arbetat i projektbaserat uppdrag tidigare samt att du har kunskap och erfarenhet av arbetsmetoder och förhållningssätt som Motiverande intervjuteknik (MI), 7TJUGO, Digital coachning, Skattning mot arbete i länet (SMAIL), 7 frågor om våld. 

Dina personliga egenskaper kännetecknas av att du har god förmåga att planera, organisera och genomföra dina arbetsuppgifter på så väl strukturell som operativ nivå. Du har ett genuint intresse för den aktuella målgruppen och en väl utvecklad social kompetens med god förmåga att skapa tillitsfulla relationer. Viktigt är att du kan samarbeta och vill bidra till ett gott klimat på arbetsplatsen.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

 

Välkommen med din ansökan!Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

Din ansökan och övriga handlingar som ingår i rekryteringsprocessen blir allmän handling när du registrerar din ansökan i vårt rekryteringssystem Varbi.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Hos oss arbetar drygt 1000 medarbetare och vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna. Visa mindre

Socionom med erfarenhet inom missbruk och beroendeproblematik

Ansök    Nov 9    PersonalExpressen AB    Socionom
Hjärtligt välkommen att arbeta som socionom tillsammans med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag inom vård och omsorg! Nu söker vi dig som är socionom och vill arbeta tillsammans med oss som vår konsult! Vi erbjuder en lång rad olika former av konsultuppdrag över hela Sverige med möjlighet till uppdragsgivare inom såväl privat som offentlig sektor. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som socionom tillsammans med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag inom vård och omsorg! Nu söker vi dig som är socionom och vill arbeta tillsammans med oss som vår konsult!
Vi erbjuder en lång rad olika former av konsultuppdrag över hela Sverige med möjlighet till uppdragsgivare inom såväl privat som offentlig sektor. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önskemål om din framtida yrkeskarriär. Behöver du flytta till en ny stad eller till ett nytt land för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ett fint boende åt dig - hos oss ges du möjligheten att växa som människa i den riktning du själv önskar såväl professionellt som privat - vi ser till hela ditt liv!
Har du därmed önskemål eller drömmar om att flytta till en specifik stad, oavsett anledning, är vi precis den arbetsgivare du söker! Vi kommer att lyckas med att hitta både ett bra konsultuppdrag och en fin egen bostad åt dig oavsett om du önskar bo i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skara eller Skellefteå. Vi är kort och gott möjligheternas arbetsgivare och har uppdrag i hela landet!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Oavsett var eller när du föredrar att arbeta så har vi bemanningsuppdrag med heltidsscheman att erbjuda dig. Genom oss får du dessutom tillgång till nordens bästa löneförhandlare som representerar dig och dina intressen. På så vis kan du alltid känna dig trygg med att vi förhandlar upp din lön och dina villkor till högsta möjliga nivåer inför varje enskild bemanningsuppdrag. På PersonalExpressen ser vi oss lika mycket som ditt fackförbund som vi ser oss som din arbetsgivare. Vi presterar alltid goda resultat i våra förhandlingar med våra kunder och möjliggör genom detta att din lön och dina villkor alltid blir de bästa möjliga för dig inför ett nytt uppdrag. Hos oss kan du alltid känna dig trygg med att vi som din arbetsgivare kämpar för dig och din långsiktiga löneutveckling - det tycker vi nämligen att du och alla andra socionomer är värda. Det är orättvist och tröttsamt att de fackförbund som oftast representerar människor som arbetar inom offentlig sektor är de fackförbud som förhandlar sämst löneutveckling över tid åt sina medlemmar. Här kommer du som börjar arbeta med oss både att se och att känna skillnaden hur det är att ha en arbetsgivare som värdesätter dig på riktigt. Vi står upp för våra socionomer!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för socionomer!
Vi tror på att ha Sveriges bästa socionomer anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för var och en av dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar till dig och förstår dig så har du kommit helt rätt hem till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra. På PersonalExpressen förmedlar vi professionell, ambitiös och jordnära medarbetare utefter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de bemanningskonsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 20 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Offentlig förvaltning ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra socionomer och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig utifrån dina egna önskemål och förväntningar!
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt som står i vår makt för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Arbetsmarknadskonsulent vid Portalen till CLL

Ansök    Maj 29    Heby kommun    Socionom
Heby Kommun är en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet. Vi påverkar människors liv och tillsammans skapar vi möjligheterna. Vi söker just nu en arbetsmarknadskonsulent för uppdrag inom ramen för Projekt ISA vid Portalen, en del av Arbetsmarknadsenheten vid Centrum för livslångt lärande (CLL), Heby kommun. ISA är ett samverkansprojekt i Uppsala län för målgruppen unga kvinnor och män i åldrarna 13 - 29 år som behöver stöd... Visa mer
Heby Kommun är en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet. Vi påverkar människors liv och tillsammans skapar vi möjligheterna.
Vi söker just nu en arbetsmarknadskonsulent för uppdrag inom ramen för Projekt ISA vid Portalen, en del av Arbetsmarknadsenheten vid Centrum för livslångt lärande (CLL), Heby kommun.

ISA är ett samverkansprojekt i Uppsala län för målgruppen unga kvinnor och män i åldrarna 13 - 29 år som behöver stöd för att fortsätta sina studier eller återgå till studier eller arbete. Projektperioden är 2023-03-31 – 2026-03-31 men aktuell tjänst är tidsbegränsad och sträcker sig endast till sista december 2024.

Projektägare är Region Uppsala, Samverkansparter är länets kommuner.

Förväntade övergripande resultat av projektet:

- Att fler individer slutför reguljära utbildning på grundskole- gymnasial och eftergymnasial nivå
- Att organisationer bättre möter målgruppernas samlade behov
- Att utveckla samverkan med individens förutsättningar i fokus
- Att fler individer kommer i arbete och/eller studierFörväntade övergripande effekter på sikt är att projektet bidrar till:

- Att motverka skolavhopp
- Förbättrade skolresultat
- Ökad samverkan mellan för målgruppen relevanta aktörer
- Ökad delaktighet i arbetsliv eller utbildning för kvinnor och män

 

Inom ramen för Heby kommuns projektansökan ligger fokus på att stödja följande målgrupper:

- Ungdomar åk 9, i samband med övergång från grundskola till gymnasiet
- Ungdomar 16-20 år som inte studerar på gymnasiet och där av omfattas av Kommunernas aktivitetsansvar (KAA)
- Unga vuxna som varken studerar eller arbetar (UVAS) 18-29 år

 

Ditt uppdrag

Som Arbetsmarknadskonsulent kommer du att arbeta med att utföra riktat stöd direkt till aktuella målgrupperna i enlighet med verksamhetens beslutade metoder och verksamhetsmål. Arbetet innebär ett fokus på såväl uppsökande-, relationsskapande- och framåtsyftande insatser där det övergripande målet är att stödja varje individ mot studier eller arbete och självförsörjning.

Din profil

Du som söker är utbildad beteendevetare, socionom eller har en annan för uppdraget lämplig utbildning. Du har erfarenhet och kunskap om målgruppen, offentlig verksamhet samt den lokala eller regionala arbetsmarknaden. B-körkort ett krav.

Vi ser det meriterande att du arbetat i projektbaserat uppdrag tidigare samt att du har kunskap och erfarenhet av arbetsmetoder och förhållningssätt som Motiverande intervjuteknik (MI), 7TJUGO, Digital coachning, Skattning mot arbete i länet (SMAIL), 7 frågor om våld. 

Dina personliga egenskaper kännetecknas av att du har god förmåga att planera, organisera och genomföra dina arbetsuppgifter på så väl strukturell som operativ nivå. Du har ett genuint intresse för den aktuella målgruppen och en väl utvecklad social kompetens med god förmåga att skapa tillitsfulla relationer. Viktigt är att du kan samarbeta och vill bidra till ett gott klimat på arbetsplatsen.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

Din ansökan och övriga handlingar som ingår i rekryteringsprocessen blir allmän handling när du registrerar din ansökan i vårt rekryteringssystem Varbi.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Hos oss arbetar drygt 900 medarbetare och vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna. Visa mindre

Socionom på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Ansök    Sep 25    PersonalExpressen AB    Socionom
Hjärtligt välkommen att arbeta som socionom tillsammans med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag inom vård och omsorg! Nu söker vi dig som är socionom och vill arbeta tillsammans med oss som vår konsult! Vi erbjuder en lång rad olika former av konsultuppdrag över hela Sverige med möjlighet till uppdragsgivare inom såväl privat som offentlig sektor. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som socionom tillsammans med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag inom vård och omsorg! Nu söker vi dig som är socionom och vill arbeta tillsammans med oss som vår konsult!
Vi erbjuder en lång rad olika former av konsultuppdrag över hela Sverige med möjlighet till uppdragsgivare inom såväl privat som offentlig sektor. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önskemål om din framtida yrkeskarriär. Behöver du flytta till en ny stad eller till ett nytt land för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ett fint boende åt dig - hos oss ges du möjligheten att växa som människa i den riktning du själv önskar såväl professionellt som privat - vi ser till hela ditt liv!
Har du därmed önskemål eller drömmar om att flytta till en specifik stad, oavsett anledning, är vi precis den arbetsgivare du söker! Vi kommer att lyckas med att hitta både ett bra konsultuppdrag och en fin egen bostad åt dig oavsett om du önskar bo i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skara eller Skellefteå. Vi är kort och gott möjligheternas arbetsgivare och har uppdrag i hela landet!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Oavsett var eller när du föredrar att arbeta så har vi bemanningsuppdrag med heltidsscheman att erbjuda dig. Genom oss får du dessutom tillgång till nordens bästa löneförhandlare som representerar dig och dina intressen. På så vis kan du alltid känna dig trygg med att vi förhandlar upp din lön och dina villkor till högsta möjliga nivåer inför varje enskild bemanningsuppdrag. På PersonalExpressen ser vi oss lika mycket som ditt fackförbund som vi ser oss som din arbetsgivare. Vi presterar alltid goda resultat i våra förhandlingar med våra kunder och möjliggör genom detta att din lön och dina villkor alltid blir de bästa möjliga för dig inför ett nytt uppdrag. Hos oss kan du alltid känna dig trygg med att vi som din arbetsgivare kämpar för dig och din långsiktiga löneutveckling - det tycker vi nämligen att du och alla andra socionomer är värda. Det är orättvist och tröttsamt att de fackförbund som oftast representerar människor som arbetar inom offentlig sektor är de fackförbud som förhandlar sämst löneutveckling över tid åt sina medlemmar. Här kommer du som börjar arbeta med oss både att se och att känna skillnaden hur det är att ha en arbetsgivare som värdesätter dig på riktigt. Vi står upp för våra socionomer!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för socionomer!
Vi tror på att ha Sveriges bästa socionomer anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för var och en av dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar till dig och förstår dig så har du kommit helt rätt hem till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra. På PersonalExpressen förmedlar vi professionell, ambitiös och jordnära medarbetare utefter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de bemanningskonsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 20 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Offentlig förvaltning ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra socionomer och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig utifrån dina egna önskemål och förväntningar!
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt som står i vår makt för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Arbetsmarknadskonsulent vid Portalen till CLL

Ansök    Maj 3    Heby kommun    Socionom
Heby Kommun är en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet. Vi påverkar människors liv och tillsammans skapar vi möjligheterna. Vi söker just nu en arbetsmarknadskonsulent för uppdrag inom ramen för Projekt ISA vid Portalen, en del av Arbetsmarknadsenheten vid Centrum för livslångt lärande (CLL), Heby kommun. ISA är ett samverkansprojekt i Uppsala län för målgruppen unga kvinnor och män i åldrarna 13 - 29 år som behöver stöd... Visa mer
Heby Kommun är en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet. Vi påverkar människors liv och tillsammans skapar vi möjligheterna.
Vi söker just nu en arbetsmarknadskonsulent för uppdrag inom ramen för Projekt ISA vid Portalen, en del av Arbetsmarknadsenheten vid Centrum för livslångt lärande (CLL), Heby kommun.

ISA är ett samverkansprojekt i Uppsala län för målgruppen unga kvinnor och män i åldrarna 13 - 29 år som behöver stöd för att fortsätta sina studier eller återgå till studier eller arbete. Projektperioden är 2023-03-31 – 2026-03-31 men aktuell tjänst är tidsbegränsad och sträcker sig endast till sista december 2024.

Projektägare är Region Uppsala, Samverkansparter är länets kommuner.

Förväntade övergripande resultat av projektet:

- Att fler individer slutför reguljära utbildning på grundskole- gymnasial och eftergymnasial nivå
- Att organisationer bättre möter målgruppernas samlade behov
- Att utveckla samverkan med individens förutsättningar i fokus
- Att fler individer kommer i arbete och/eller studierFörväntade övergripande effekter på sikt är att projektet bidrar till:

- Att motverka skolavhopp
- Förbättrade skolresultat
- Ökad samverkan mellan för målgruppen relevanta aktörer
- Ökad delaktighet i arbetsliv eller utbildning för kvinnor och män

 

Inom ramen för Heby kommuns projektansökan ligger fokus på att stödja följande målgrupper:

- Ungdomar åk 9, i samband med övergång från grundskola till gymnasiet
- Ungdomar 16-20 år som inte studerar på gymnasiet och där av omfattas av Kommunernas aktivitetsansvar (KAA)
- Unga vuxna som varken studerar eller arbetar (UVAS) 18-29 år

 

Ditt uppdrag

Som Arbetsmarknadskonsulent kommer du att arbeta med att utföra riktat stöd direkt till aktuella målgrupperna i enlighet med verksamhetens beslutade metoder och verksamhetsmål. Arbetet innebär ett fokus på såväl uppsökande-, relationsskapande- och framåtsyftande insatser där det övergripande målet är att stödja varje individ mot studier eller arbete och självförsörjning.

Din profil

Du som söker är utbildad beteendevetare, socionom eller har en annan för uppdraget lämplig utbildning. Du har erfarenhet och kunskap om målgruppen, offentlig verksamhet samt den lokala eller regionala arbetsmarknaden. B-körkort ett krav.

Vi ser det meriterande att du arbetat i projektbaserat uppdrag tidigare samt att du har kunskap och erfarenhet av arbetsmetoder och förhållningssätt som Motiverande intervjuteknik (MI), 7TJUGO, Digital coachning, Skattning mot arbete i länet (SMAIL), 7 frågor om våld. 

Dina personliga egenskaper kännetecknas av att du har god förmåga att planera, organisera och genomföra dina arbetsuppgifter på så väl strukturell som operativ nivå. Du har ett genuint intresse för den aktuella målgruppen och en väl utvecklad social kompetens med god förmåga att skapa tillitsfulla relationer. Viktigt är att du kan samarbeta och vill bidra till ett gott klimat på arbetsplatsen.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

Din ansökan och övriga handlingar som ingår i rekryteringsprocessen blir allmän handling när du registrerar din ansökan i vårt rekryteringssystem Varbi.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Hos oss arbetar drygt 900 medarbetare och vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna. Visa mindre

Koordinator till Närvaroteam

Ansök    Apr 14    Heby kommun    Socionom
Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna. Heby kommun värdesä... Visa mer
Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.


Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.
I Heby kommun arbetar vi med gemensamma krafter mellan Utbildningsnämnden, Vård-och omsorgsnämnden och Kultur-och fritidsnämnden med målet att öka barn och ungas upplevelse av god psykisk hälsa och att de därmed ska klara skolgången.

Har du högskoleutbildning inom pedagogiskt eller socialt område? Har du erfarenhet av elevnära insatser? Vill du göra stor skillnad för barn och ungdomar i grundskolan? Då kan du vara den vi letar efter till tjänsten som koordinator där du får chansen att vara med och utveckla en helt ny tjänst och verksamhet utifrån samverkan mellan våra tre förvaltningar. Välkommen med din ansökan!

Närvaroteamet är en ny verksamhet som kommer att bedrivas i projektform från och med augusti 2022 till och med december 2024. Arbetet kommer att ske i samverkan med familj, elevhälsa och Familjeteamet. Familjeteamet är en del av IFO öppenvård. Familjeteamet erbjuder olika former av stöd till barn, ungdomar och deras familjer genom biståndsbeslut eller genom att man själv söker stöd via öppet intag. Elevhälsan finns på varje skola och arbetar hälsofrämjande, förebyggande och åtgärdande på individ- grupp och organisationsnivå. Elevhälsan bistår personal i skolan med stöd, konsultation och handledning i det förebyggande arbetet samt i enskilda elevärenden.

Ditt uppdrag

I arbetet som koordinator bildar du tillsammans med ytterligare en koordinator ett Närvaroteam. Närvaroteamet ingår i Familjeteamet/IFO öppenvård och kommer att ha en nära samverkan med skolornas elevhälsa samt den centrala elevhälsan i kommunen. Teamet kommer att utgöra ett stöd till skolor om de egna insatserna för elever med stor frånvaro inte är tillräckliga.

I närvaroteamets uppdrag ingår bland annat att;

- Arbeta uppsökande, hälsofrämjande och förebyggande för att förhindra mer omfattande frånvaro
- Medverka på föräldramöten för att informera om närvaroteamets arbete och tillsammans med rektor och pedagoger synliggöra vikten av närvaro
- Vara uppdaterad kring aktuella metoder och forskning gällande elever med skolproblematik samt ge fortbildning till medarbetare inom området.
- Vara skolan behjälplig vid kartläggningar kring orsaker till skolproblematiken
- Samordna insatser och stöd runt enskilda elever genom handlingsplaner
- Medverka i möten med familj och skola
- Stödja elever och vårdnadshavare
- Samverka med skolornas elevhälsoteam
- Erbjuda konsultation och stöd till rektorer och skolpersonal
- I samråd med rektor och vårdnadshavare, eventuella andra aktörer såsom Bup och socialtjänst samordna nätverksmöten för barn och unga
- Vara en länk mellan socialtjänst och skola

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom pedagogiskt eller socialt område. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av arbete med barn och unga. Det är en fördel om du har erfarenhet av elevhälsoarbete. Du bör även ha kunskap om NPF och funktionsvariationer.

Som person är du lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Du är en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Vidare är du en prestigelös person som kan se möjligheter i förändringar och är öppen för kreativa former för samverkan.

Jobbet passar dig som har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du arbetar systemiskt och lösningsfokuserat. Sist men inte minst samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.


Följ oss gärna på https://www.instagram.com/jobbaihebykommun/?hl=sv!


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Verksamhetschef för vuxenpsykiatriskt boende under uppstart

Ansök    Jul 22    Masgården HVB AB    Socionom
Masgården – psykiatrisk heldygnsvård Plats: Horndal, Avesta kommun Om Masgården Masgården är ett boende under uppstart som vänder sig till vuxna mellan 23 och 60 år med psykiatrisk problematik i kombination med tidigare kriminalitet, substansberoende och/eller annan social problematik. Verksamheten har tio platser i en fastighet om 600 m², där klienterna har tillgång till egna rum och badrum samt gemensamma umgängesytor. Boendet är tänkt att fungera som en... Visa mer
Masgården – psykiatrisk heldygnsvård
Plats: Horndal, Avesta kommun
Om Masgården
Masgården är ett boende under uppstart som vänder sig till vuxna mellan 23 och 60 år med psykiatrisk problematik i kombination med tidigare kriminalitet, substansberoende och/eller annan social problematik. Verksamheten har tio platser i en fastighet om 600 m², där klienterna har tillgång till egna rum och badrum samt gemensamma umgängesytor. Boendet är tänkt att fungera som en länk mellan den rättspsykiatriska slutenvården och ett på sikt mer självständigt boende. Syftet med Masgården är att stötta klienterna i det dagliga livet, att hjälpa dem att upprätta goda rutiner i vardagen samt att bidra till en positiv förändring avseende sociala relationer och levnadsvanor.
Masgården är del av den växande Insikten-koncernen som under 25 år bedrivit HVB-verksamhet för ungdomar i Sala, Västmanland. Koncernen är i ständig utveckling och Masgården utgör dess första boende riktat mot vuxna.


Om tjänsten
Vi söker en verksamhetschef som deltar under hela uppstartsprocessen av Masgården och som på så vis även är med och formar verksamheten från grunden. Hos oss får du möjlighet att skapa den vårdverksamhet som du själv alltid velat leda! Vi värdesätter din kunskap och är nyfikna på dina idéer. Som verksamhetschef kommer du bland annat att vara med vid rekryteringen av Masgårdens personal, författa styrdokument, fastställa boendets rutiner och på sikt ha en betydande roll vid placeringsförfrågningar. Din tjänst innefattar även ett nära samarbete med bland annat rättspsykiatrin och socialtjänsten. Inledningsvis sker arbetet i nära samarbete med boendets föreståndare (som har det övergripande ansvaret för verksamheten), men i takt med att du växter in i din nya roll så kommer dina ansvarsområden att öka och arbetet bli mer självständigt. Stöttning och hjälp finns dock alltid från ledning, föreståndare och verksamhetsutvecklare så du behöver aldrig känna dig ensam i ditt arbete. Som verksamhetschef för Masgården erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter då koncernen gjort sig känd för att satsa på sin personal gällande såväl utbildning som handledning. Masgården har därtill kollektivavtal och erbjuder friskvård.
Du som söker tjänsten ska vara trygg i dig själv och ditt ledarskap. Du ska ha ett genuint intresse för människor och se möjligheter där många andra endast ser svårigheter. I din roll
som verksamhetschef behöver du vara engagerad, lösningsfokuserad, strukturerad och flexibel i ditt arbetssätt, samtidigt som du besitter en god social kompetens. I och med att arbetet inledningsvis kommer att riktas mot själva uppstarten av verksamheten är det särskilt viktigt att du inte räds utmaningar och att du är beredd på att arbetsuppgifterna kan variera kraftigt från dag till dag. Ditt ledarskap utmärks av en ständig strävan efter utveckling samt av ett nära samarbete med klienter, boendepersonal och ledning. Som verksamhetschef kommer du att ansvara för ett tjugotal anställda samt vikarier.


Vi söker dig som:
- Är socionom, leg. psykolog, specialistsjuksköterska i psykiatri eller har annan likvärdig utbildning (krav)
- Har minst fem års relevant arbetslivserfarenhet (krav)
- Har tidigare erfarenhet av personalansvar (krav)
- Har tidigare erfarenhet av att arbeta inom rättspsykiatrin/slutenvårdspsykiatrin (meriterande)
- Har tidigare erfarenhet av att arbeta som enhets- eller verksamhetschef (meriterande)
- Har tidigare erfarenhet av att starta upp vårdverksamhet (meriterande)
- Har B-körkort (krav)


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Tillträde: Enligt överenskommelse
Övrigt: Utdrag ur belastningsregister kommer att krävas vid anställning


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Samordnare till korttidsavdelningen

Ansök    Sep 5    Heby kommun    Socionom
Heby Kommun är en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet. Vi påverkar människors liv och tillsammans skapar vi möjligheterna. Korttidsenheten söker samordnare! Söker du ett administrativt arbete där du samtidigt får ha en stor del i processen för våra brukare och utvecklingen på avdelningen? Då är det här jobbet för dig! Korttidsenheten kommer i början av nästa år att flytta in i det nybyggda vård- och omsorgsboendet Lövsta... Visa mer
Heby Kommun är en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet. Vi påverkar människors liv och tillsammans skapar vi möjligheterna.
Korttidsenheten söker samordnare!

Söker du ett administrativt arbete där du samtidigt får ha en stor del i processen för våra brukare och utvecklingen på avdelningen? Då är det här jobbet för dig!

Korttidsenheten kommer i början av nästa år att flytta in i det nybyggda vård- och omsorgsboendet Lövsta och fördelas på två avdelningar med 10 platser vardera.

Korttidsavdelningen ligger organisatoriskt under hemtjänst söder centrum och verksamheterna ska kunna stötta varandra vid behov. 

Ditt uppdrag

Samordnare på korttidsavdelningen är en ny roll som kan förändras över tid. Du kommer att samordna in- och utskrivningar på korttids genom kontakter med sjukhus, kommunala verksamheter och närstående. Du kommer även att vara den som håller ihop processen för brukaren under korttidsvistelsen genom kontakter med biståndshandläggare, legitimerad personal och närstående. Flödet av brukare kan periodvis vara stort och den administrativa delen, t.ex. att ta emot beslut kommer att utföras av dig. I dina arbetsuppgifter ingår att lägga vakanser till bemanningsenheten, föra statistik, följa upp rutiner m.m. Du ska också kunna arbeta med verksamhetsutveckling inom både korttids och hemtjänst. 

Din profil

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård, som socionom eller annan relevant utbildning. Erfarenhet av att arbeta med människor är meriterande. 

Du behöver vara prestigelös och ödmjuk. Du behöver vara initiativtagande och kunna styra din egen dag då du kommer att vara behjälplig med uppgifter både för avdelningspersonal och chef. 

Du är serviceinriktad och löser de problem som uppstår. Du behöver vara bekväm att prata i telefon eftersom du är länken in till korttidsavdelningen. Mycket av ditt arbete sker på datorn så du behöver ha stor datavana. 

Stort vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Du kommer att arbeta heltid måndag-fredag.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Välkommen med din ansökan!Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Din ansökan och övriga handlingar som ingår i rekryteringsprocessen blir allmän handling när du registrerar din ansökan i vårt rekryteringssystem Varbi.

Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Hos oss arbetar drygt 900 medarbetare och vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna. Visa mindre

Inagården söker behandlingsansvarig

Ansök    Mar 29    Inagården AB    Socionom
Kort om oss Inagården är ett behandlingshem?för vuxna med komplexa beteendestörningar. Sedan starten 1998 har Inagården arbetat för att hjälpa dessa människor till en enklare vardag och en bättre framtid. Målsättningen med vårt arbete är att våra klienter ska kunna leva ett liv som är så normalt, självständigt och innehållsrikt liv som möjligt. Vi har växt successivt under åren, ökat personalstyrkan med kompetenta och engagerade medarbetare samt utvecklat ... Visa mer
Kort om oss
Inagården är ett behandlingshem?för vuxna med komplexa beteendestörningar. Sedan starten 1998 har Inagården arbetat för att hjälpa dessa människor till en enklare vardag och en bättre framtid. Målsättningen med vårt arbete är att våra klienter ska kunna leva ett liv som är så normalt, självständigt och innehållsrikt liv som möjligt.
Vi har växt successivt under åren, ökat personalstyrkan med kompetenta och engagerade medarbetare samt utvecklat verksamheten med fokus på vården.
Vi arbetar utifrån en positiv människosyn med en fast övertygelse om människors inneboende resurser till förändring och utveckling. Inagården erbjuder utmanande och varierande arbetsuppgifter som gör det roligt att arbeta hos oss. Våra grundläggande värderingar är struktur, uthållighet, empati, respekt samt lärande och det är vägledande i allt vi är och i allt vi gör.
För att du ska trivas hos oss tror vi därför att det är viktigt att du känner igen dig i våra värderingar och att du strävar efter en positiv utveckling för våra klienter.
Arbetet är i stor utsträckning ett praktiskt miljöterapeutiskt arbete. Bland annat handlar det om att arbeta mot uppsatta behandlingsmål, dokumentera, lyssna och ge stöd till boenden genom ett professionellt bemötande.


Inagården söker nu en behandlingsansvarig med placering i Tärnsjö.
Rollbeskrivning - Behandlingsansvarig
Som behandlingsansvarig på Inagården kommer du vara navet i vård och behandling.
Tjänsten innebär att du kommer ansvara för att driva och samordna vård och behandlingsarbetet vilket bland annat innefattar:
Vårdprocessen, från inskrivning till utslussning
Organiserar och deltar i vårdmöten & klientkonferenser
Samordnar kontakt med uppdragsgivare & deltar i möten
Implementerar tagna beslut
Ärendehandleder personal
Genomför klientsamtal
Säkerställer att arbetet bedrivs utefter verksamhetens arbetssätt och adekvata behandlingsmetoder.Om dig
Om dig
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med inriktning mot socialt arbete eller omvårdnad. Du ska ha tidigare erfarenhet av behandlingsarbete för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi söker dig som har en god förmåga att skapa och bevara goda kontakter med de boende och uppdragsgivare. Det är för oss viktigt att du har ett genuint intresse av att vilja hjälpa människor med olika psykiatriska funktionsnedsättningar i såväl det akuta skedet som på längre sikt. Du är en förtroendeingivande, lyhörd och pedagogisk person. Du har god samarbetsförmåga och är bra på att lyssna och ta tillvara andras åsikter och idéer. Det är viktigt att du är strukturerad, analytisk och har en mycket god kommunikationsförmåga i både tal och skrift. Vi vill att du blir förtrogen och trygg med Inagårdens arbetssätt och att du har ett engagemang för att vara drivande i att de boende ska få en positiv utveckling.?
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och 6 månaders provanställning kommer att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse. Urval sker löpande så kom in med er ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Inagården söker behandlingsansvarig

Ansök    Mar 29    Inagården AB    Socionom
Kort om oss Inagården är ett behandlingshem?för vuxna med komplexa beteendestörningar. Sedan starten 1998 har Inagården arbetat för att hjälpa dessa människor till en enklare vardag och en bättre framtid. Målsättningen med vårt arbete är att våra klienter ska kunna leva ett liv som är så normalt, självständigt och innehållsrikt liv som möjligt. Vi har växt successivt under åren, ökat personalstyrkan med kompetenta och engagerade medarbetare samt utvecklat ... Visa mer
Kort om oss
Inagården är ett behandlingshem?för vuxna med komplexa beteendestörningar. Sedan starten 1998 har Inagården arbetat för att hjälpa dessa människor till en enklare vardag och en bättre framtid. Målsättningen med vårt arbete är att våra klienter ska kunna leva ett liv som är så normalt, självständigt och innehållsrikt liv som möjligt.
Vi har växt successivt under åren, ökat personalstyrkan med kompetenta och engagerade medarbetare samt utvecklat verksamheten med fokus på vården.
Vi arbetar utifrån en positiv människosyn med en fast övertygelse om människors inneboende resurser till förändring och utveckling. Inagården erbjuder utmanande och varierande arbetsuppgifter som gör det roligt att arbeta hos oss. Våra grundläggande värderingar är struktur, uthållighet, empati, respekt samt lärande och det är vägledande i allt vi är och i allt vi gör.
För att du ska trivas hos oss tror vi därför att det är viktigt att du känner igen dig i våra värderingar och att du strävar efter en positiv utveckling för våra klienter.
Arbetet är i stor utsträckning ett praktiskt miljöterapeutiskt arbete. Bland annat handlar det om att arbeta mot uppsatta behandlingsmål, dokumentera, lyssna och ge stöd till boenden genom ett professionellt bemötande.


Inagården söker nu en behandlingsansvarig med placering i Tärnsjö.
Rollbeskrivning - Behandlingsansvarig
Som behandlingsansvarig på Inagården kommer du vara navet i vård och behandling.
Tjänsten innebär att du kommer ansvara för att driva och samordna vård och behandlingsarbetet vilket bland annat innefattar:
Vårdprocessen, från inskrivning till utslussning
Organiserar och deltar i vårdmöten & klientkonferenser
Samordnar kontakt med uppdragsgivare & deltar i möten
Implementerar tagna beslut
Ärendehandleder personal
Genomför klientsamtal
Säkerställer att arbetet bedrivs utefter verksamhetens arbetssätt och adekvata behandlingsmetoder.Om dig
Om dig
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med inriktning mot socialt arbete eller omvårdnad. Du ska ha tidigare erfarenhet av behandlingsarbete för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi söker dig som har en god förmåga att skapa och bevara goda kontakter med de boende och uppdragsgivare. Det är för oss viktigt att du har ett genuint intresse av att vilja hjälpa människor med olika psykiatriska funktionsnedsättningar i såväl det akuta skedet som på längre sikt. Du är en förtroendeingivande, lyhörd och pedagogisk person. Du har god samarbetsförmåga och är bra på att lyssna och ta tillvara andras åsikter och idéer. Det är viktigt att du är strukturerad, analytisk och har en mycket god kommunikationsförmåga i både tal och skrift. Vi vill att du blir förtrogen och trygg med Inagårdens arbetssätt och att du har ett engagemang för att vara drivande i att de boende ska få en positiv utveckling.?
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och 6 månaders provanställning kommer att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse. Urval sker löpande så kom in med er ansökan så snart som möjligt. Visa mindre