Lediga jobb Nora församling i Heby

Se alla lediga jobb från Nora församling i Heby. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Heby som finns inom det yrket.

Assistent i församlingsarbete med fokus på barn och ungdom 50 %

Vi söker dig som vill vara med och bygga församlingsverksamhet i Nora församling. Här kan vi erbjuda dig en plats där vi har ett stort hjärta för bygden, våra traditioner och för att tillsammans utveckla våra barn och ungdomar i kyrkan. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är inom barn- och ungdomsverksamhten i lokalerna på Noras ark. Vi vill: att du brinner för att dela kristen tro till barn, unga och vuxna. att med Jesus i centrum, tillsammans med övriga me... Visa mer
Vi söker dig som vill vara med och bygga församlingsverksamhet i Nora församling. Här kan vi erbjuda dig en plats där vi har ett stort hjärta för bygden, våra traditioner och för att tillsammans utveckla våra barn och ungdomar i kyrkan. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är inom barn- och ungdomsverksamhten i lokalerna på Noras ark.
Vi vill:
att du brinner för att dela kristen tro till barn, unga och vuxna.
att med Jesus i centrum, tillsammans med övriga medarbetare, hitta nya vägar för att finna mötesplatser i vårt samhälle och i vår kyrka.
att du är trygg i en svenskkyrklig identitet och har lätt att samarbeta med barn, vuxna och kollegor.
att du har dokumenterad yrkeserfarenhet av att arbeta med barn och ungdom.
att du har körkort och tillgång till bil.

Kväll- och helgtjänstgöring ingår.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Välkommen att söka tjänsten som är en tillsvidareanställning, med provtjänstgöring 6 månader och tjänstgöringsgrad 50 %.
Urval och intervjuer sker löpande och vi ber dig att skicka in CV och personligt brev senast 20 januari 2022. Utdrag ur belastningsregistret begärs vid eventuell intervju. Det kan beställas via polisen.se.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Tillträde snarast eller efter överenskommelse.
Vill du veta något mer kontakta kyrkoherde Anna-Katrin Sigfridson Olovsson, tel 0292-502 80. Visa mindre

Vi söker en kyrkoherde

Ansök    Apr 5    Nora församling    Kyrkoherde
Svenska kyrkan i Tärnsjö – en kyrka för bygden – med framtidstro och öppenhet för nya utmaningar. Uppskattar du närheten till en fantastisk natur och vill verka på landsbygden, då ska du söka tjänsten som kyrkoherde hos oss. Vår kyrkoherde slutar och vi söker därför en ersättare. Vi är en aktiv församling med stort barn-/ungdomsarbete och körverksamheter m m. Här finns engagerade medarbetare, förtroendevalda och ideella. Vi drivs av ett entreprenörskap oc... Visa mer
Svenska kyrkan i Tärnsjö – en kyrka för bygden – med framtidstro och öppenhet för nya utmaningar. Uppskattar du närheten till en fantastisk natur och vill verka på landsbygden, då ska du söka tjänsten som kyrkoherde hos oss. Vår kyrkoherde slutar och vi söker därför en ersättare.
Vi är en aktiv församling med stort barn-/ungdomsarbete och körverksamheter m m. Här finns engagerade medarbetare, förtroendevalda och ideella. Vi drivs av ett entreprenörskap och ett stort engagemang i bygden, bl.a. genom Kyrkans Begravningsbyrå, Tärnsjökorset (mack och biltvätt) och Kyrkans Fastigheter. Vi är ett enförsamlingspastorat med gott samarbete med övriga pastorat i kommunen. Tärnsjö har ca 2100 invånare med 1500 tillhöriga. Tärnsjö ligger i nordvästra Uppland, centralt beläget mellan Uppsala, Gävle och Västerås.
Våra förväntningar på dig som kyrkoherde är att du på ett strukturerat, välplanerat och målinriktat sätt tillsammans med oss utvecklar och formar församlingens framtid.
Du ska vara en god teolog och ha förmåga att ta till vara kyrkans och församlingens traditioner. Du vill leda församlingen med hopp och glädje in i framtiden.
Arbetsuppgifter
Som kyrkoherde ska du leda och utveckla arbetet med gudstjänst, undervisning, diakoni och mission. Våra 9 medarbetare är engagerade och drivna, varför det ställer höga krav på dig som ledare. Du ska tillsammans med dina medarbetare, förtroendevalda och ideella utveckla och inspirera till kreativitet och handlingskraftighet. Du har ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar samt ingår som ledamot i kyrkorådet.
Kvalifikationer
Du är prästvigd i Svenska kyrkans ordning och uppfyller behörighetskrav för kyrkoherde.
Som person är du
Du uppskattar att möta människor och har lätt att skapa relationer. Du trivs med att leda andra människor på ett ödmjukt och lyhört sätt, samtidigt som du kan fatta beslut och agera när det krävs. Du får energi av att se dina medarbetare utvecklas och anser att prestigelöshet och arbetsglädje är nödvändigt för att lyckas. Du är tydlig och rak i din kommunikation oavsett vem du kommunicerar med. Du drivs av en vilja att skapa bra förutsättningar för Svenska Kyrkan även i framtiden.
Övrig information
Vi intervjuer löpande under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Kyrkoherde Anna-Katrin Sigfridson Olovsson, 0292-502 80, 070-344 64 09 eller Kyrkorådets ordförande Roy Andersson, 070-642 26 49.
Ansökan skickas till
[email protected] senast 2022-04-30.
Märk din ansökan med ”Ansökan kyrkoherde”. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV samt uppgifter om referenser med kontaktuppgifter.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kantor 100 %

Ansök    Maj 17    Nora församling    Kantor
Svenska kyrkan i Tärnsjö – en kyrka för bygden – med framtidstro och öppenhet för nya utmaningar. Uppskattar du närheten till en fantastisk natur och vill verka på landsbygden, då ska du söka tjänsten som kantor hos oss. Vår kantor slutar och vi söker därför en ersättare. Vi är en aktiv församling med stort barn-/ungdomsarbete och körverksamheter m m. Här finns engagerade medarbetare, förtroendevalda och ideella. Vi drivs av ett entreprenörskap och ett st... Visa mer
Svenska kyrkan i Tärnsjö – en kyrka för bygden – med framtidstro och öppenhet för nya utmaningar. Uppskattar du närheten till en fantastisk natur och vill verka på landsbygden, då ska du söka tjänsten som kantor hos oss. Vår kantor slutar och vi söker därför en ersättare.
Vi är en aktiv församling med stort barn-/ungdomsarbete och körverksamheter m m. Här finns engagerade medarbetare, förtroendevalda och ideella. Vi drivs av ett entreprenörskap och ett stort engagemang i bygden, bl a genom Kyrkans Begravningsbyrå, Tärnsjökorset (mack och biltvätt) och Kyrkans Fastigheter. Vi är ett enförsamlingspastorat med gott samarbete med övriga pastorat i kommunen. Tärnsjö har ca 2100 invånare med 1500 tillhöriga. Tärnsjö ligger i nordvästra Uppland, centralt beläget mellan Uppsala, Gävle och Västerås.
I Nora församling finns ett rikt och väl fungerande musikliv och vi söker någon som är utåtriktad, initiativrik och öppen för alla typer av musik, såväl sakral som profan. Vi värdesätter ordning, reda och god samarbetsförmåga.

I vår nuvarande verksamhet ingår
- Gudstjänster och förrättningar
- Kyrkokör och två barnkörer
- Konserter och musikkvällar

Vi erbjuder
- Ett vackert kyrkorum med orgel, flygel och piano
- Engagerade medarbetare
- Goda möjligheter till egna initiativ

Kvalifikationer
- Kyrkomusikerutbildning eller liknande
- Pedagogiska meriter värderas
- Vi förutsätter att du är medlem i Svenska kyrkan och delar dess tro
Lägre tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde 1 september 2022 eller efter överenskommelse. Visa mindre