Lediga jobb som Kantor i Heby

Se lediga jobb som Kantor i Heby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Heby som finns hos arbetsgivaren.

Kantor 100 %

Ansök    Maj 17    Nora församling    Kantor
Svenska kyrkan i Tärnsjö – en kyrka för bygden – med framtidstro och öppenhet för nya utmaningar. Uppskattar du närheten till en fantastisk natur och vill verka på landsbygden, då ska du söka tjänsten som kantor hos oss. Vår kantor slutar och vi söker därför en ersättare. Vi är en aktiv församling med stort barn-/ungdomsarbete och körverksamheter m m. Här finns engagerade medarbetare, förtroendevalda och ideella. Vi drivs av ett entreprenörskap och ett st... Visa mer
Svenska kyrkan i Tärnsjö – en kyrka för bygden – med framtidstro och öppenhet för nya utmaningar. Uppskattar du närheten till en fantastisk natur och vill verka på landsbygden, då ska du söka tjänsten som kantor hos oss. Vår kantor slutar och vi söker därför en ersättare.
Vi är en aktiv församling med stort barn-/ungdomsarbete och körverksamheter m m. Här finns engagerade medarbetare, förtroendevalda och ideella. Vi drivs av ett entreprenörskap och ett stort engagemang i bygden, bl a genom Kyrkans Begravningsbyrå, Tärnsjökorset (mack och biltvätt) och Kyrkans Fastigheter. Vi är ett enförsamlingspastorat med gott samarbete med övriga pastorat i kommunen. Tärnsjö har ca 2100 invånare med 1500 tillhöriga. Tärnsjö ligger i nordvästra Uppland, centralt beläget mellan Uppsala, Gävle och Västerås.
I Nora församling finns ett rikt och väl fungerande musikliv och vi söker någon som är utåtriktad, initiativrik och öppen för alla typer av musik, såväl sakral som profan. Vi värdesätter ordning, reda och god samarbetsförmåga.

I vår nuvarande verksamhet ingår
- Gudstjänster och förrättningar
- Kyrkokör och två barnkörer
- Konserter och musikkvällar

Vi erbjuder
- Ett vackert kyrkorum med orgel, flygel och piano
- Engagerade medarbetare
- Goda möjligheter till egna initiativ

Kvalifikationer
- Kyrkomusikerutbildning eller liknande
- Pedagogiska meriter värderas
- Vi förutsätter att du är medlem i Svenska kyrkan och delar dess tro
Lägre tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde 1 september 2022 eller efter överenskommelse. Visa mindre