Lediga jobb som Driftchef, data i Heby

Se lediga jobb som Driftchef, data i Heby. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Heby som finns hos arbetsgivaren.

Driftchefer sökes till Morgongåva!

Nu behöver vår kund driftchefer att förstärka deras logistik med till dag-kvällsgruppen samt helg-nattgruppen. Är du en stjärna inom arbetsledning och vill vara med och utveckla Sveriges modernaste logistikcenter? Sök redan idag! Vi söker en driven och erfaren Driftchef med ett övergripande ansvar för den dagliga produktionen inom pack och plock. I rollen som Driftchef kommer du att planera och fördela det dagliga arbetet för personalen så att deadlines o... Visa mer
Nu behöver vår kund driftchefer att förstärka deras logistik med till dag-kvällsgruppen samt helg-nattgruppen. Är du en stjärna inom arbetsledning och vill vara med och utveckla Sveriges modernaste logistikcenter? Sök redan idag!

Vi söker en driven och erfaren Driftchef med ett övergripande ansvar för den dagliga produktionen inom pack och plock. I rollen som Driftchef kommer du att planera och fördela det dagliga arbetet för personalen så att deadlines och kvalitetskrav följs.

Arbetsuppgifterna i rollen kommer innebära blandannat:

- Ansvara för att produktionen inom plock och pack följer uppsatta rutiner och håller avgångstider.
- Planera och fördela det dagliga arbetet i produktionen. Ge tydliga instruktioner och förväntningar till personalen under arbetspass.
- Ha personalansvar för personalen som jobbar med plock och pack (produktion) under aktuellt arbetspass. Sätta mål och KPIer, följa upp prestationer och vidareutveckla personalen. Säkerställa att personalen utför sina arbetsuppgifter korrekt, snabbt och med hög kvalitet.
- Leda och coacha gruppchefer så att de har förutsättningar att kunna leda och fördela arbetsledningen, dock utan eget personalansvar.
- Kommunicera mål, utfall och avvikelser till chefer och medarbetare.
- Planera och vidareutveckla produktionen tillsammans med övriga chefer för ökad effektivitet, kvalitet och säkerhet, t.ex. nya arbetssätt, processer, rutiner och hjälpmedel.
- Följa upp och utvärdera KPI.

Tjänsten är en konsultanställning vilket innebär att du till en början blir anställd av StudentConsulting men arbetar tillsammans med vår kund. Vi söker en person som är ansvarig för dag-/kvällsgrupper samt en person som är ansvarig för helg-/nattgrupper, arbetstiderna kan variera. Arbetet är placerat i Uppsala, tjänsten förväntas starta upp omgående och är ett långsiktigt behov med chans till övertag till vår kund.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har tidigare erfarenhet av operativa verksamheter, systematiskt arbetsmiljöarbete samt teknisk förståelse och god systemvana. Du behärskar även svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Det är meriterande om du har års erfarenhet av att vara chef över större arbetsgrupper, samt erfarenhet av att vara chef över andra chefer och vana av att hantera personalärenden.

Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

IT-driftchef

Ansök    Okt 21    Tierps kommun    Driftchef, data
IT-Centrum IT-nämnden bildades den första januari 2019 som gemensam nämnd för IT-verksamheten för Tierp, Östhammar, Knivsta, Älvkarleby och Heby kommuner. Tierp är värdkommun och tog över ansvar för verksamhet och budget från 1 januari 2019. Nämndens ansvarsområde är såväl övergripande strategiska och taktiska frågor samt it-operativa insatser för kommunerna. Nämnden ska arbeta för att möjliggöra för kommunerna att arbeta i en samverkanskultur för att få ... Visa mer
IT-Centrum

IT-nämnden bildades den första januari 2019 som gemensam nämnd för IT-verksamheten för Tierp, Östhammar, Knivsta,
Älvkarleby och Heby kommuner. Tierp är värdkommun och tog över ansvar för verksamhet och budget från 1 januari 2019.
Nämndens ansvarsområde är såväl övergripande strategiska och taktiska frågor samt it-operativa insatser för
kommunerna. Nämnden ska arbeta för att möjliggöra för kommunerna att arbeta i en samverkanskultur för att få mer
effektiva lösningar för såväl kärnverksamheterna som för IT-verksamheten. Nämndens ansvar är även att medverka i de fem kommunernas digitala utvecklingsarbete samt stödja samordning av IT-relaterade verksamhetsutvecklingsinsatser.

Grunden är att erbjuda alla kommunernas verksamheter och handläggare en enkel och homogen miljö. I planeringen för
att vi ska nå våra mål att skapa samverkan finns hela tiden tanken på gemensamma plattformar och system, som gemen-
samt datacenter, Office 365, AD, backup, övervakning men även olika verksamhetssystem. Parallellt med detta har vi den
dagliga driften och supporten som är av största vikt. Idag har vi en blandad miljö av intern och extern drift/support, där två
av kommunerna har Advania som drift- och first line-support. Övriga tre kommuner har drift och support i egen regi.

Kommunerna består av ca 29 000 st användare fördelat på ca 10 000 st datorer och ca 10 000 st mobila enheter. Miljön
är till största delen virtualiserad, både VMware och HyperV används idag. Majoriteten av servrarna och klienterna är Win-
dows-baserade. Bland handhållna enheter finns både Apple- och Android-system.

Läs gärna mer om de fem kommunerna på respektive kommuns hemsida.ARBETSUPPGIFTER
Som chef för IT-drift så kommer du att leda, motivera och utveckla ett team med sju kollegor, parallellt med cheferna för support och nät och deras team. Ditt team har det övergripande och samordnande ansvaret för IT-förvaltningens centrala servermiljöer. Du är väl bekant med ITIL då Incident, Change och Problem är centrala processer.

IT-Centrum har idag tre separata lokationer för våra miljöer och ska under nästa år konsoliderad de fem kommunernas IT-miljö. Vårt mål är ett AD och en tenant för de fem kommunerna och deras medarbetare.

Vi skapar en ny virtuell digital kommun som spänner över de fem kommunerna för att främja samverkan i deras kärnverksamheter. IT-centrum har som uttalad strategi att utföra de mest verksamhetsnära uppgifterna med egen personal och att nyttja den erfarenhet och de volymer som en privat aktör har. Internt inom IT-centrum uttalas detta som högre upp i värdekedjan, vi strävar efter att upphandla och skapa partnerförhållanden med leverantörerna. Det är en multisourcad strategi med en egen spets som även bidrar till beställarkompetens i nära och öppna förhållanden med våra partnerföretag.

Verksamhetsförståelsen och att på rätt sätt kunna tolka och stödja verksamhetsutvecklingen är IT-centrums huvuduppgift. Vi jobbar med kundens fokus och inte kunden i fokus.

Du förväntas vara väl förtrogen med verksamhetens uppdrag och vilja driva utvecklingen framåt. I arbetet, utöver att få gruppen att jobba framåt, är det också av stor vikt att ha god kunskap om de tekniska delarna så som datacenter, virtualisering etc. Du kommer rapportera till förvaltningschefen och rollen ingår i förvaltningens ledningsgrupp.

Vi har fem kontor i kommunernas huvudorter (du väljer var du vill ha placeringsort) samt satellitkontor i centrala Uppsala och Gävle. Vi har en flexibel arbetsplats med stora möjligheter att arbeta på distans, men vi sätter stort värde på att du arbetar nära dina medarbetare.

Typiska aktiviteter i rollen driftchef:

- leda och fördela arbetet med de centrala it-driftsmiljöerna
- bidra till att få medarbetarna att bli involverade och utvecklas
- ansvara för ekonomi/budget/planering
- driva projekt/utveckling
- samverkan såväl internt som externt
- ansvara för och lägga beställningar gentemot leverantörer
- ansvara för tillkomsten och uppföljning av avtal
- aktivt arbete inom säkerhetsområdet - säkerhetsansvarig
- bidra med teknisk rådgivning
- ansvara för processer/rutiner/policys/styrdokument

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från en liknande roll och söker dig som tycker om att arbeta i en komplex miljö nära både verksamhet och teknik.

- Du bör ha flerårig erfarenhet av kommunala organisationer, upphandling under LOU och förstå verksamhetens behov.
- Du är bra på att skapa goda relationer.
- Du är stresstålig, diplomatisk, har god analytisk förmåga och kan enkelt röra dig mellan detaljer och helheter
- Du har mycket goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig på ett professionellt och lättförståeligt sätt i tal och skrift.
- Du har goda kunskaper inom drift, övervakning och felsökning av server, nätverk och applikationer.
- Kanske har du en bakgrund som IT-arkitekt eller drifttekniker.
-Du är även bra på engelska och har givetvis minst B-körkort.

För tjänsten bör du ha universitets- eller högskoleexamen inom IT-området eller motsvarande kunskaper förvärvat på annat sätt.


ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

IT-driftchef

Ansök    Okt 22    Tierps kommun    Driftchef, data
IT-Centrum IT-nämnden bildades den första januari 2019 som gemensam nämnd för IT-verksamheten för Tierp, Östhammar, Knivsta, Älvkarleby och Heby kommuner. Tierp är värdkommun och tog över ansvar för verksamhet och budget från 1 januari 2019. Nämndens ansvarsområde är såväl övergripande strategiska och taktiska frågor samt it-operativa insatser för kommunerna. Nämnden ska arbeta för att möjliggöra för kommunerna att arbeta i en samverkanskultur för att få ... Visa mer
IT-Centrum

IT-nämnden bildades den första januari 2019 som gemensam nämnd för IT-verksamheten för Tierp, Östhammar, Knivsta,
Älvkarleby och Heby kommuner. Tierp är värdkommun och tog över ansvar för verksamhet och budget från 1 januari 2019.
Nämndens ansvarsområde är såväl övergripande strategiska och taktiska frågor samt it-operativa insatser för
kommunerna. Nämnden ska arbeta för att möjliggöra för kommunerna att arbeta i en samverkanskultur för att få mer
effektiva lösningar för såväl kärnverksamheterna som för IT-verksamheten. Nämndens ansvar är även att medverka i de fem kommunernas digitala utvecklingsarbete samt stödja samordning av IT-relaterade verksamhetsutvecklingsinsatser.

Grunden är att erbjuda alla kommunernas verksamheter och handläggare en enkel och homogen miljö. I planeringen för
att vi ska nå våra mål att skapa samverkan finns hela tiden tanken på gemensamma plattformar och system, som gemen-
samt datacenter, Office 365, AD, backup, övervakning men även olika verksamhetssystem. Parallellt med detta har vi den
dagliga driften och supporten som är av största vikt. Idag har vi en blandad miljö av intern och extern drift/support, där två
av kommunerna har Advania som drift- och first line-support. Övriga tre kommuner har drift och support i egen regi.

Kommunerna består av ca 29 000 st användare fördelat på ca 10 000 st datorer och ca 10 000 st mobila enheter. Miljön
är till största delen virtualiserad, både VMware och HyperV används idag. Majoriteten av servrarna och klienterna är Win-
dows-baserade. Bland handhållna enheter finns både Apple- och Android-system.

Läs gärna mer om de fem kommunerna på respektive kommuns hemsida.ARBETSUPPGIFTER
Som chef för IT-drift så kommer du att leda, motivera och utveckla ett team med sju kollegor, parallellt med cheferna för support och nät och deras team. Ditt team har det övergripande och samordnande ansvaret för IT-förvaltningens centrala servermiljöer. Du är väl bekant med ITIL då Incident, Change och Problem är centrala processer.

IT-Centrum har idag tre separata lokationer för våra miljöer och ska under nästa år konsoliderad de fem kommunernas IT-miljö. Vårt mål är ett AD och en tenant för de fem kommunerna och deras medarbetare.

Vi skapar en ny virtuell digital kommun som spänner över de fem kommunerna för att främja samverkan i deras kärnverksamheter. IT-centrum har som uttalad strategi att utföra de mest verksamhetsnära uppgifterna med egen personal och att nyttja den erfarenhet och de volymer som en privat aktör har. Internt inom IT-centrum uttalas detta som högre upp i värdekedjan, vi strävar efter att upphandla och skapa partnerförhållanden med leverantörerna. Det är en multisourcad strategi med en egen spets som även bidrar till beställarkompetens i nära och öppna förhållanden med våra partnerföretag.

Verksamhetsförståelsen och att på rätt sätt kunna tolka och stödja verksamhetsutvecklingen är IT-centrums huvuduppgift. Vi jobbar med kundens fokus och inte kunden i fokus.

Du förväntas vara väl förtrogen med verksamhetens uppdrag och vilja driva utvecklingen framåt. I arbetet, utöver att få gruppen att jobba framåt, är det också av stor vikt att ha god kunskap om de tekniska delarna så som datacenter, virtualisering etc. Du kommer rapportera till förvaltningschefen och rollen ingår i förvaltningens ledningsgrupp.

Vi har fem kontor i kommunernas huvudorter (du väljer var du vill ha placeringsort) samt satellitkontor i centrala Uppsala och Gävle. Vi har en flexibel arbetsplats med stora möjligheter att arbeta på distans, men vi sätter stort värde på att du arbetar nära dina medarbetare.

Typiska aktiviteter i rollen driftchef:

- leda och fördela arbetet med de centrala it-driftsmiljöerna
- bidra till att få medarbetarna att bli involverade och utvecklas
- ansvara för ekonomi/budget/planering
- driva projekt/utveckling
- samverkan såväl internt som externt
- ansvara för och lägga beställningar gentemot leverantörer
- ansvara för tillkomsten och uppföljning av avtal
- aktivt arbete inom säkerhetsområdet - säkerhetsansvarig
- bidra med teknisk rådgivning
- ansvara för processer/rutiner/policys/styrdokument

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från en liknande roll och söker dig som tycker om att arbeta i en komplex miljö nära både verksamhet och teknik.

- Du bör ha flerårig erfarenhet av kommunala organisationer, upphandling under LOU och förstå verksamhetens behov.
- Du är bra på att skapa goda relationer.
- Du är stresstålig, diplomatisk, har god analytisk förmåga och kan enkelt röra dig mellan detaljer och helheter
- Du har mycket goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig på ett professionellt och lättförståeligt sätt i tal och skrift.
- Du har goda kunskaper inom drift, övervakning och felsökning av server, nätverk och applikationer.
- Kanske har du en bakgrund som IT-arkitekt eller drifttekniker.
-Du är även bra på engelska och har givetvis minst B-körkort.

För tjänsten bör du ha universitets- eller högskoleexamen inom IT-området eller motsvarande kunskaper förvärvat på annat sätt.


ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre