Lediga jobb Apotea AB i Heby

Se alla lediga jobb från Apotea AB i Heby. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Heby som finns inom det yrket.

Rekryteringsspecialist - Morgongåva

Välkommen till Apotea - Sveriges största nätapotek! Vi är i en spännande tillväxtfas och söker nu en rekryteringsspecialist till vårt logistikcenter i Morgongåva. Bli en del av vår framgångssaga och var med att forma framtidens Apotea. Vi söker en engagerad och erfaren rekryteringsspecialist för att förstärka vårt team. Som rekryterare på Apotea får du möjligheten att bygga upp vår Talent Acquisition-funktion från grunden och vara en nyckelspelare i vår ... Visa mer
Välkommen till Apotea - Sveriges största nätapotek! Vi är i en spännande tillväxtfas och söker nu en rekryteringsspecialist till vårt logistikcenter i Morgongåva. Bli en del av vår framgångssaga och var med att forma framtidens Apotea.


Vi söker en engagerad och erfaren rekryteringsspecialist för att förstärka vårt team. Som rekryterare på Apotea får du möjligheten att bygga upp vår Talent Acquisition-funktion från grunden och vara en nyckelspelare i vår tillväxtresa. Vi letar efter en problemlösare som ser hinder som möjligheter och har förmågan att hitta kreativa lösningar på våra utmaningar inom rekrytering.


Rollen innebär mycket självständigt arbete med tätt samarbete med vår HR- och marknadsavdelning. Du agerar rådgivare till våra rekryterande chefer och tillhandahåller råd och stöd i frågor gällande rekrytering. Detta är en roll där din förmåga att bygga relationer och jobba konsultativt är av stor vikt.
Arbetsuppgifter
Som rekryteringsspecialist på Apotea koordinerar du allt gällande rekrytering, löpande tar du fram nya initiativ och idéer för att bidra till en effektiv rekryteringsprocess. Du bedriver självständigt hela rekryteringsprocesser, från ax till limpa. Rollen innefattar att starta en Talent Acquisition-funktion från grunden. Du får möjligheten att ta fram rutiner och processer för att långsiktigt etablera vår rekryteringsstrategi och kompetensförsörjning.


Du ska skapa förtroende och jobba konsultativt gentemot organisationen i frågor gällande rekrytering. Rollen innefattar även arbete med att stärka Apoteas Employer branding, och skapa en positiv kandidatupplevelse i våra rekryteringsprocesser.


Vi söker dig som har:
Minst 3 års dokumenterad erfarenhet av att arbeta självständigt med rekrytering.
Universitetsexamen som personalvetare eller beteendevetare.
Erfarenhet av att ha arbetat med sourcing via LinkedIn Recruiter.
Erfarenhet av rekrytering mot liknande branscher, såsom logistik och e-handel.

Om tjänsten
Heltid, tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader.
Arbetstid på kontorstider. Placeringsort: Morgongåva
Vad vi kan erbjuda dig
Vi är en arbetsplats fylld med fantastiska kollegor! Vi har kollektivavtal, ett generöst friskvårdsbidrag och personalrabatter på flertalet e-handelsföretag.


Apotea.se är Sveriges största nätapotek. Vi har det största sortimentet, över 21 000 receptfria varor och nästan 15 000 receptbelagda läkemedel för människor och djur, och är Sveriges mest hållbara e-handel enligt Sustainable Brand Index 2020. Med snabba leveranser och rådgivning via mail, chatt och telefon underlättar vi vardagen för våra kunder. Sedan starten 2011 har försäljningen ökat från ca 12 Mkr till 4,5 miljarder 2021. Apotea.se har ca 1000 anställda i Morgongåva och Stockholm. För mer information se apotea.se
Bli en av oss
Ansök med CV och personligt brev. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående.Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Systemtekniker till Morgongåva

Ansök    Mar 27    Apotea AB    Drifttekniker, data
På Apotea händer det mycket och vi växer snabbt. Nu behöver vi förstärka med flera Systemtekniker till vår serviceavdelning i Morgongåva. Arbetet som Systemtekniker innebär ansvar för den dagliga supporten av Apoteas lagersystem. I rollen ingår att hitta problem och felsöka i systemet som styr Apoteas lagerautomation och de applikationer som vår logistikpersonal arbetar i. Du kommer att arbeta nära våra IT-tekniker och systemutvecklare. Apoteas lagersyste... Visa mer
På Apotea händer det mycket och vi växer snabbt. Nu behöver vi förstärka med flera Systemtekniker till vår serviceavdelning i Morgongåva.
Arbetet som Systemtekniker innebär ansvar för den dagliga supporten av Apoteas lagersystem. I rollen ingår att hitta problem och felsöka i systemet som styr Apoteas lagerautomation och de applikationer som vår logistikpersonal arbetar i. Du kommer att arbeta nära våra IT-tekniker och systemutvecklare.
Apoteas lagersystem är stort, komplext och kräver stor analytisk förmåga samt vana att läsa och felsöka kod.
Arbetsuppgifter
Support av Apoteas lagersystem
Felsökning i system som styr Apoteas lagerautomation
Hitta och rätta enklare buggar i koden
Installation av systemuppdateringar
Administration av roller och rättigheter
Säkerställa att teknik på lagret funkar

Vi söker någon som har…
Kandidatexamen i Datavetenskap eller motsvarande.
Vana att läsa och felsöka kod
Vana att självständigt identifiera och hantera problem
Goda kunskaper i det svenska språket
Meriterande med erfarenhet av .Net-stacken, nätverk och brandväggar

För att lyckas i rollen är du serviceminded och kommunikativ problemlösare. Du behöver vara bekväm med att arbeta i komplicerade arbetsflöden med många rörliga delar för att kunna hitta problem och förbättringspotential i de processer och system som finns. Du behöver kunna diskutera och bolla problem och lösningar tillsammans med kollegor och externa leverantörer.
Placeringsort: Morgongåva. Tjänsten är heltid; dag, kväll eller helg
Vill du bli en av oss?
Ansök med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Visa mindre

Gruppchef till RX, Morgongåva

På Apotea händer det mycket och vi växer snabbt. Nu finns chans att bli en del av vår framgångssaga då vi behöver förstärka med en gruppchef för Dag till vårt logistikcenter i Morgongåva. På Apoteas avdelning för Rx arbetar vi med receptbelagda läkemedel. Vi är ca 40 logistikmedarbetare och ca 70 farmaceuter och teamledare. Avdelningen leds av 6 gruppchefer som rapporterar till Driftchef. Vårt uppdrag är att alltid göra vårt yttersta för att vi ska hålla v... Visa mer
På Apotea händer det mycket och vi växer snabbt. Nu finns chans att bli en del av vår framgångssaga då vi behöver förstärka med en gruppchef för Dag till vårt logistikcenter i Morgongåva.
På Apoteas avdelning för Rx arbetar vi med receptbelagda läkemedel. Vi är ca 40 logistikmedarbetare och ca 70 farmaceuter och teamledare. Avdelningen leds av 6 gruppchefer som rapporterar till Driftchef.
Vårt uppdrag är att alltid göra vårt yttersta för att vi ska hålla våra kundlöften. Som gruppchef ansvarar du för att vi håller stopptider det innebär att bemanna, planera, prioritera och följa upp i det dagliga arbetet inom logistik och recepthantering. Du gillar att arbete i ett högt tempo och kan effektivt växla mellan arbetsuppgifter. Du brinner för att utveckla och motivera dina medarbetare och de andra inom avdelningen.
Du har en stor förmåga att kunna förstå flöden och helheter. Du ansvarar även för att tillsammans med de andra gruppcheferna ta initiativ och aktivt utveckla befintliga arbetsprocesser för att effektivisera och optimera arbetet. Vi strävar alltid för att hålla en hög, jämn kvalitetsnivå i vårt arbete. Du har personalansvar för ca 25 medarbetare som du följer upp prestationer med och coachar för att nå högt uppsatta mål. Du arbetar även med schemaläggning, medarbetar- och lönesamtal, rekrytering samt annan tillhörande personaladministration.
Vår produktion är både omfattande, komplex och i ständig utveckling. Det innebär att du och din grupp ser förändringar som en naturlig del i utvecklingsarbetet samtidigt som ni är redo att möta de utmaningar som kommer dyka upp.


Arbetsuppgifter
Säkerställa att vi håller stopptider och uppfyller mål och KPI:er
Följa upp prestationer, utveckla och motivera medarbetarna samt coachning
Samarbeta med alla inom avdelningen samt med andra inom organisationen för att nå bästa resultat
Förändringsarbete för att effektivisera arbetsprocesserVi söker dig som har...
goda ledarskapsförmågor
en mycket god förmåga att kommunicera
förmåga att leda i förändring
erfarenhet av att arbeta i en snabbrörlig produktionsmiljö med stora logistiska flöden.
Minst tre års ledarerfarenhet med personalansvar. God förmåga att leda genom andra och en vilja att kontinuerligt arbeta med att förbättra och utveckla.
God simultankapacitet och en förmåga att kunna fokusera på helheten.
Prestigelös med en positiv attityd och en hög grad av servicekänsla.
Erfarenhet av att arbeta med e-handel
Vana att arbeta med IT-system för lager
Eftergymnasial utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhetMeriterande
Erfarenhet av lager- eller logistikarbete
Erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbeteOm tjänsten
Heltid, tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning
Arbetstider är dagtid. Kvälls- och helgarbete förekommer.
Placeringsort MorgongåvaVad vi kan erbjuda dig...
Vi är en arbetsplats fylld med fantastiska kollegor! Vi har kollektivavtal, ett generöst friskvårdsbidrag och personalrabatter på flertalet e-handelsföretag.
Vi är…
Apotea.se är Sveriges största nätapotek. Vi har det största sortimentet, över 21 000 receptfria varor och nästan 15 000 receptbelagda läkemedel för människor och djur, och är Sveriges mest hållbara e-handel enligt Sustainable Brand Index 2020. Med snabba leveranser och rådgivning via mejl, chatt och telefon underlättar vi vardagen för våra kunder. Sedan starten 2011 har försäljningen ökat från ca 12 Mkr till 4 miljarder 2020.
I vårt toppmoderna logistikcenter på 38 000 kvm i Morgongåva, Heby kommun arbetar idag drygt 850 medarbetare. Vi skickar dagligen ut ca 40 000 paket innehållande allt från läkemedel till livsmedel till våra kunder runt om i hela landet.
För mer information se apotea.se
Vill du bli en av oss?
Ansök med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Farmaceut till Apotea, Morgongåva

Ansök    Feb 12    Apotea AB    Apotekare
På Apotea, Sveriges största nätapotek, händer det mycket och vi växer snabbt. Nu söker vi farmaceuter till vårt logistikcenter i Morgongåva. Vår verksamhet i Morgongåva präglas av förändring och utveckling. Här är vi över 60 farmaceuter med en bred kompetens inom farmaci. Vi lagerhåller ett stort sortiment av läkemedel vilket gör att du här ges möjligheten att hela tiden få utmaningar i receptexpeditionen och det finns alltid en kollega att rådfråga när de... Visa mer
På Apotea, Sveriges största nätapotek, händer det mycket och vi växer snabbt. Nu söker vi farmaceuter till vårt logistikcenter i Morgongåva.
Vår verksamhet i Morgongåva präglas av förändring och utveckling. Här är vi över 60 farmaceuter med en bred kompetens inom farmaci. Vi lagerhåller ett stort sortiment av läkemedel vilket gör att du här ges möjligheten att hela tiden få utmaningar i receptexpeditionen och det finns alltid en kollega att rådfråga när det behövs för att lära dig mera. Är du en farmaceut som gillar utveckling då ska du söka till Morgongåva.
Att arbeta som farmaceut på Apotea innebär att du jobbar med recepthantering i Sveriges modernaste expeditionssystem och med din farmaceutiska kompetens bidrar till en trygg och säker läkemedelsanvändning. Som farmaceut hos oss ger du professionell rådgivning och individuell service utifrån varje kunds behov. Våra farmaceuter på Apotea har många kundkontakter på en dag utan att träffa kunderna fysiskt vilket ger dig möjlighet att fokusera på ditt farmaceutiska uppdrag. Arbetet är självständigt men du är en del av ett större team och vi arbetar mot gemensamma mål.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Receptexpedition.
Säkerställa en trygg och säker läkemedelsanvändning hos våra kunder.
Utföra farmaceutisk kontroll av order innan utleverans.
Medverka i övriga arbetsuppgifter för att bibehålla kvalité och utveckla vår verksamhet.Vem söker vi?
Relevant utbildning inom farmaci med legitimation som receptarie eller apotekare.
Goda kunskaper i det svenska språket.
Ett par års arbetslivserfarenhet är meriterande.
Mycket god datorvana.För att trivas och lyckas i rollen är du ansvarstagande, effektiv, engagerad och tar egna initiativ. Du tar ansvar för att lära dig nya saker och delar gärna med dig av dina kunskaper till kollegor. Du tycker om att samarbeta och tar ansvar för att vi tillsammans ska ge den bästa servicen till alla våra kunder.
Apotea präglas av en familjär kultur där alla hjälps åt och beslutsvägarna är korta. Vi är nyfikna och beredda att hjälpa varandra över avdelningsgränserna, det är vi tillsammans som får företaget att utvecklas och växa. Vi erbjuder dig en utvecklande och rolig arbetsplats där du får använda dina kunskaper inom farmaci. Du är en del av ett engagerat team på ett företag i stark expansion.
Placeringsort: Morgongåva, Heby kommun. Apoteas logistikcenter i Morgongåva invigdes 2018 och ligger 4,5 mil väster om Uppsala. Lokalen är byggd och anpassad efter vår apoteksverksamhet. Idag arbetar här ca 60 farmaceuter och totalt ca 800 medarbetare. Tåget från Uppsala tar ca 30 min.
Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag, men kvällar och helger kan förekomma.
Vi har kollektivavtal och erbjuder generöst friskvårdsbidrag, kompetenstid och personalrabatter. Omfattningen är en tillsvidaretjänst på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning.
Om Apotea
Apotea.se är Sveriges största nätapotek. Vi har det största sortimentet, över 21 000 receptfria varor och nästan 15 000 receptbelagda läkemedel för människor och djur, och är Sveriges mest hållbara e-handel enligt Sustainable Brand Index 2021. Med snabba leveranser och rådgivning underlättar vi vardagen för våra kunder. Apotea omsatte under 2022 ca 5 miljarder kronor och har cirka 1000 anställda. Vi finns i Stockholm, på Lidingö och i Morgongåva. För mer information se apotea.se
Vill du bli en av oss?
Ansök med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Rekryteringsspecialist - Morgongåva

Välkommen till Apotea - Sveriges största nätapotek! Vi är i en spännande tillväxtfas och söker nu en rekryteringsspecialist till vårt logistikcenter i Morgongåva. Bli en del av vår framgångssaga och var med att forma framtidens Apotea. Vi söker en engagerad och erfaren rekryteringsspecialist för att förstärka vårt team. Som rekryterare på Apotea får du möjligheten att bygga upp vår Talent Acquisition-funktion från grunden och vara en nyckelspelare i vår ... Visa mer
Välkommen till Apotea - Sveriges största nätapotek! Vi är i en spännande tillväxtfas och söker nu en rekryteringsspecialist till vårt logistikcenter i Morgongåva. Bli en del av vår framgångssaga och var med att forma framtidens Apotea.


Vi söker en engagerad och erfaren rekryteringsspecialist för att förstärka vårt team. Som rekryterare på Apotea får du möjligheten att bygga upp vår Talent Acquisition-funktion från grunden och vara en nyckelspelare i vår tillväxtresa. Vi letar efter en problemlösare som ser hinder som möjligheter och har förmågan att hitta kreativa lösningar på våra utmaningar inom rekrytering.


Rollen innebär mycket självständigt arbete med tätt samarbete med vår HR- och marknadsavdelning. Du agerar rådgivare till våra rekryterande chefer och tillhandahåller råd och stöd i frågor gällande rekrytering. Detta är en roll där din förmåga att bygga relationer och jobba konsultativt är av stor vikt.
Arbetsuppgifter
Som rekryteringsspecialist på Apotea koordinerar du allt gällande rekrytering, löpande tar du fram nya initiativ och idéer för att bidra till en effektiv rekryteringsprocess. Du bedriver självständigt hela rekryteringsprocesser, från ax till limpa. Rollen innefattar att starta en Talent Acquisition-funktion från grunden. Du får möjligheten att ta fram rutiner och processer för att långsiktigt etablera vår rekryteringsstrategi och kompetensförsörjning.


Du ska skapa förtroende och jobba konsultativt gentemot organisationen i frågor gällande rekrytering. Rollen innefattar även arbete med att stärka Apoteas Employer branding, och skapa en positiv kandidatupplevelse i våra rekryteringsprocesser.


Vi söker dig som har:
Minst 3 års dokumenterad erfarenhet av att arbeta självständigt med rekrytering.
Universitetsexamen som personalvetare eller beteendevetare.
Erfarenhet av att ha arbetat med sourcing via LinkedIn Recruiter.
Erfarenhet av rekrytering mot liknande branscher, såsom logistik och e-handel.

Om tjänsten
Heltid, tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader.
Arbetstid på kontorstider. Placeringsort: Morgongåva
Vad vi kan erbjuda dig
Vi är en arbetsplats fylld med fantastiska kollegor! Vi har kollektivavtal, ett generöst friskvårdsbidrag och personalrabatter på flertalet e-handelsföretag.


Apotea.se är Sveriges största nätapotek. Vi har det största sortimentet, över 21 000 receptfria varor och nästan 15 000 receptbelagda läkemedel för människor och djur, och är Sveriges mest hållbara e-handel enligt Sustainable Brand Index 2020. Med snabba leveranser och rådgivning via mail, chatt och telefon underlättar vi vardagen för våra kunder. Sedan starten 2011 har försäljningen ökat från ca 12 Mkr till 4,5 miljarder 2021. Apotea.se har ca 1000 anställda i Morgongåva och Stockholm. För mer information se apotea.se
Bli en av oss
Ansök med CV och personligt brev. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående.Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Driftchef Helg, Logistik - Morgongåva

Ansök    Feb 15    Apotea AB    Transportchef
Välkommen till Apotea - Sveriges största nätapotek! Vi är i en spännande tillväxtfas och söker en driftchef till vårt logistikcenter i Morgongåva med ansvar för helgskiftet. Bli en del av vår framgångssaga och var med att forma framtidens Apotea. Vårt uppdrag är att alltid göra vårt yttersta för att vi ska hålla våra kundlöften. Som driftchef ser du till att våra anställda alltid levererar med hög kvalitet gentemot våra kunder. Tillsammans med fem andra ... Visa mer
Välkommen till Apotea - Sveriges största nätapotek! Vi är i en spännande tillväxtfas och söker en driftchef till vårt logistikcenter i Morgongåva med ansvar för helgskiftet. Bli en del av vår framgångssaga och var med att forma framtidens Apotea.


Vårt uppdrag är att alltid göra vårt yttersta för att vi ska hålla våra kundlöften. Som driftchef ser du till att våra anställda alltid levererar med hög kvalitet gentemot våra kunder. Tillsammans med fem andra driftchefskollegor för andra avdelningar arbetar ni för kostnadseffektiva arbetsprocesser och resultat. Om du är en resultatinriktad ledare med starkt fokus på effektivitet och kvalitet, och trivs i en dynamisk arbetsmiljö med snabba förändringar, är detta en utmärkt möjlighet för dig.


Som driftchef för vår logistik krävs det att du arbetar mycket självständigt i din roll samt brinner för att utveckla och motivera dina medarbetare. Du rapporterar till logistikchef som du tillsammans med sätter upp mål och KPI:er för enheten. Som driftchef arbetar du till största delen operativt, men behöver samtidigt fastställa strategier för att nå våra långsiktiga mål.


Du är bra på att fatta beslut och få andra med dig att genomföra det. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och kan effektivt växla mellan arbetsuppgifter. Vi ser även att du har en stor förmåga att kunna förstå flöden och helheter. Du tar alltid initiativ och aktivt utveckla befintliga arbetsprocesser för att effektivisera och optimera arbetet. Vi strävar alltid för att hålla en hög, jämn kvalitetsnivå i vårt arbete. Du har två direktrapporterande gruppchefer som du leder för att nå högt uppsatta mål. Du arbetar även med schemaläggning, medarbetar- och lönesamtal, rekrytering samt annan tillhörande personaladministration.
Arbetsuppgifter
Som Driftchef kommer du att ha ett övergripande ansvar för den operativa driften på vår logistikavdelning för helgskiftet, där dina huvudsakliga uppgifter innefattar:


Ansvar för att produktionen i plock och pack följer uppsatta rutiner och håller avgångstider.
Följa upp och utvärdera KPI:er för att säkerställa hög produktivitet och kvalitet.
Planera och vidareutveckla produktionen tillsammans med övriga chefer för ökad effektivitet, kvalitet och säkerhet.
Säkerställa en trygg och säker arbetsplats enligt lagar och regelverk.
Aktivt arbeta för en positiv arbetskultur och efterlevnad av företagets riktlinjer och ordningsregler.
Leverera på kundlöften och bemanna utifrån kundefterfrågan på kort och lång sikt.
Strategiskt arbeta med ständiga förbättringar på kort och lång sikt.
Snabbt ställa om i produktionen vid snabba förändringar och agilt arbetssätt.
Leda och coacha gruppchefer för att optimera arbetsledningen.
Kommunicera mål, utfall och avvikelser till chefer och medarbetare.
Säkerställa att all personal har optimala förutsättningar genom information, utbildning, coachning och tillgång till rätt arbetsredskap.Vi söker dig som har
Flera års erfarenhet av arbete inom operativa verksamheter, gärna inom logistik och e-handel. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av ledande befattningar med personalansvar för stora arbetsgrupper och andra chefer. Samt erfarenhet av att hantera personalärenden och systematiskt arbetsmiljöarbete. Rollen som driftchef kräver en förmåga att kommunicera tydligt och samarbeta effektivt med andra. Vi värdesätter även en hög teknisk förståelse och systemvana.
Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska.


Om tjänsten
Heltid, tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader
Arbetet är förlagd på dagtid och innefattar arbete varje helg och varierar i övrigt.
Placeringsort: Morgongåva


Vad vi kan erbjuda dig
Vi är en arbetsplats fylld med fantastiska kollegor! Vi har kollektivavtal, ett generöst friskvårdsbidrag och personalrabatter på flertalet e-handelsföretag. Apotea.se är Sveriges största nätapotek. Vi har det största sortimentet, över 21 000 receptfria varor och nästan 15 000 receptbelagda läkemedel för människor och djur, och är Sveriges mest hållbara e-handel enligt Sustainable Brand Index 2020. Med snabba leveranser och rådgivning via mail, chatt och telefon underlättar vi vardagen för våra kunder. Sedan starten 2011 har försäljningen ökat från ca 12 Mkr till 4,5 miljarder 2021. Apotea.se har ca 1000 anställda i Morgongåva och Stockholm. För mer information se apotea.se


Bli en av oss
Ansök med CV och personligt brev. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående.Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Farmaceut till Apotea, Morgongåva

Ansök    Nov 13    Apotea AB    Farmaceut/Apotekare
På Apotea, Sveriges största nätapotek, händer det mycket och vi växer snabbt. Nu söker vi farmaceuter till vårt logistikcenter i Morgongåva. Vår verksamhet i Morgongåva präglas av förändring och utveckling. Här är vi över 60 farmaceuter med en bred kompetens inom farmaci. Vi lagerhåller ett stort sortiment av läkemedel vilket gör att du här ges möjligheten att hela tiden få utmaningar i receptexpeditionen och det finns alltid en kollega att rådfråga när de... Visa mer
På Apotea, Sveriges största nätapotek, händer det mycket och vi växer snabbt. Nu söker vi farmaceuter till vårt logistikcenter i Morgongåva.
Vår verksamhet i Morgongåva präglas av förändring och utveckling. Här är vi över 60 farmaceuter med en bred kompetens inom farmaci. Vi lagerhåller ett stort sortiment av läkemedel vilket gör att du här ges möjligheten att hela tiden få utmaningar i receptexpeditionen och det finns alltid en kollega att rådfråga när det behövs för att lära dig mera. Är du en farmaceut som gillar utveckling då ska du söka till Morgongåva.
Att arbeta som farmaceut på Apotea innebär att du jobbar med recepthantering i Sveriges modernaste expeditionssystem och med din farmaceutiska kompetens bidrar till en trygg och säker läkemedelsanvändning. Som farmaceut hos oss ger du professionell rådgivning och individuell service utifrån varje kunds behov. Våra farmaceuter på Apotea har många kundkontakter på en dag utan att träffa kunderna fysiskt vilket ger dig möjlighet att fokusera på ditt farmaceutiska uppdrag. Arbetet är självständigt men du är en del av ett större team och vi arbetar mot gemensamma mål.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Receptexpedition.
Säkerställa en trygg och säker läkemedelsanvändning hos våra kunder.
Utföra farmaceutisk kontroll av order innan utleverans.
Medverka i övriga arbetsuppgifter för att bibehålla kvalité och utveckla vår verksamhet.

Vem söker vi?
Relevant utbildning inom farmaci med legitimation som receptarie eller apotekare.
Goda kunskaper i det svenska språket.
Ett par års arbetslivserfarenhet är meriterande.
Mycket god datorvana.För att trivas och lyckas i rollen är du ansvarstagande, effektiv, engagerad och tar egna initiativ. Du tar ansvar för att lära dig nya saker och delar gärna med dig av dina kunskaper till kollegor. Du tycker om att samarbeta och tar ansvar för att vi tillsammans ska ge den bästa servicen till alla våra kunder.
Apotea präglas av en familjär kultur där alla hjälps åt och beslutsvägarna är korta. Vi är nyfikna och beredda att hjälpa varandra över avdelningsgränserna, det är vi tillsammans som får företaget att utvecklas och växa. Vi erbjuder dig en utvecklande och rolig arbetsplats där du får använda dina kunskaper inom farmaci. Du är en del av ett engagerat team på ett företag i stark expansion.
Placeringsort: Morgongåva, Heby kommun. Apoteas logistikcenter i Morgongåva invigdes 2018 och ligger 4,5 mil väster om Uppsala. Lokalen är byggd och anpassad efter vår apoteksverksamhet. Idag arbetar här ca 60 farmaceuter och totalt ca 800 medarbetare. Tåget från Uppsala tar ca 30 min.
Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag, men kvällar och helger kan förekomma.
Vi har kollektivavtal och erbjuder generöst friskvårdsbidrag, kompetenstid och personalrabatter. Omfattningen är en tillsvidaretjänst på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning.
Vill du bli en av oss?
Ansök med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Teamledare till vårt logistikcenter

Ansök    Okt 10    Apotea AB    Teamledare
På Apotea händer det mycket och vi växer snabbt. Nu finns chans att bli en del av vår framgångssaga då vi behöver förstärka med en teamledare till vårt logistikcenter i Morgongåva. Som teamledare ansvarar du för att leda och fördela det dagliga arbetet för ditt team inom området plock & pack så att vi säkerställer att vi håller våra deadlines och uppfyller satta mål och KPI:er. Du arbetsleder och utvecklar din grupp för att bidra till att vi når våra gemen... Visa mer
På Apotea händer det mycket och vi växer snabbt. Nu finns chans att bli en del av vår framgångssaga då vi behöver förstärka med en teamledare till vårt logistikcenter i Morgongåva.
Som teamledare ansvarar du för att leda och fördela det dagliga arbetet för ditt team inom området plock & pack så att vi säkerställer att vi håller våra deadlines och uppfyller satta mål och KPI:er. Du arbetsleder och utvecklar din grupp för att bidra till att vi når våra gemensamma mål. Du ansvarar för att ditt team vet vad som förväntas och genomför sina arbetsuppgifter på ett korrekt och säkert sätt. Du deltar aktivt med att ge förslag på hur vi kan förbättra både arbetssätt och processer. Du arbetar nära och rapporterar till Gruppchef.
Vad söker vi hos dig?
Att vara ledare hos oss innebär att du är en viktig förebild och agerar därefter. Det innefattar att du tycker att det är självklart att du själv lever som du lär och att du även uppmuntrar andra att följa därefter. Rollen innebär att du behöver vara duktig på att leda och coacha både personal och processer framåt i en dynamisk produktionsmiljö. Vår produktion är både omfattande, komplex och i ständig utveckling. Det innebär att du och ditt team ser förändringar som en naturlig del i utvecklingsarbetet samtidigt som ni är redo att möta de utmaningar som kommer dyka upp.
För att lyckas i rollen tror vi att du har:
Erfarenhet av att arbeta i en snabbrörlig produktionsmiljö med stora logistiska flöden.
Gärna tidigare ledarerfarenheter.
God förmåga att leda genom andra och en vilja att kontinuerligt arbeta med att förbättra och utveckla.
Gymnasial utbildning
Prestigelös med en positiv attityd och en hög grad av servicekänsla.Din arbetsplats
Vårt moderna logistikcenter i Morgongåva invigdes 2018 och ligger 4,5 mil väster om Uppsala. Apotea och arbetsplatsen präglas av en platt organisation med korta beslutsvägar där medarbetarna uppmuntras att komma med förslag och idéer oavsett roll eller avdelning. Vi är nyfikna på att lära oss nya saker även utanför vår yrkesroll, vi delar med oss av vår kunskap och kompetenser samt hjälper varandra. Det gör att vi får en bra förståelse för hela leveranskedjan. På Apotea brinner vi för att ge våra kunder den bästa servicen. Det är vi tillsammans som får företaget att gå framåt!
Vi har kollektivavtal, ett generöst friskvårdsbidrag och personalrabatter på flertalet e-handelsföretag.
Vill du bli en av oss?
Ansök med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Driftkoordinator till Apotea

Ansök    Sep 7    Apotea AB    Arbetsledare, lager
På Apotea händer det mycket och vi växer snabbt. Nu behöver vi förstärka med en Driftkoordinator till vår logistikavdelning i Morgongåva. Som driftkoordinator bidrar du till att Apotea håller sina kundlöften, har nöjda medarbetare och en kostnadseffektiv logistikorganisation. Vi vill att du har högskoleutbildning inom industriell ekonomi eller likvärdig universitetsutbildning med logistikinriktning och gärna produktionsteknik. Du kommer att koordinera de o... Visa mer
På Apotea händer det mycket och vi växer snabbt. Nu behöver vi förstärka med en Driftkoordinator till vår logistikavdelning i Morgongåva. Som driftkoordinator bidrar du till att Apotea håller sina kundlöften, har nöjda medarbetare och en kostnadseffektiv logistikorganisation.
Vi vill att du har högskoleutbildning inom industriell ekonomi eller likvärdig universitetsutbildning med logistikinriktning och gärna produktionsteknik.
Du kommer att koordinera de olika logistikavdelningarna för att optimera produktionsflödet, övervaka automationen och se till att vi har rätt resurser på rätt plats. Vi vill även att du ser till att vi håller start och stopptider för våra order. Till din hjälp kommer du att ha drift- och gruppchefer samt en serviceorganisation. Vidare kommer du att använda våra systemverktyg.
Du kommer att rapportera direkt till Logistikchefen och du ansvarar tillsammans med dina kollegor inom logistikorganisationen ta initiativ och aktivt utveckla befintliga arbetsprocesser för att effektivisera och optimera arbetet. Du ser alltid till att samverka både internt och externt för att driva arbetet framåt. I ditt arbete kommer du även att arbeta med analys och uppföljning för att ständigt utveckla verksamheten.
Att arbeta som driftkoordinator innebär att du gillar att arbeta i ett högt tempo och kan effektivt växla mellan arbetsuppgifter. Du har en stor förmåga att kunna förstå flöden och helheter. Du strävar alltid efter att hålla en hög, jämn kvalitetsnivå i det du levererar.
Arbetsuppgifter
Övervaka och koordinera drift och automation
Koordinera orderflödet (start och stopptider)
Koordinera rätt resurs på rätt plats
Kommunicera mellan de olika avdelningarna
Identifiera behov av förbättringarVi söker någon som har…
Högskoleutbildning i industriell ekonomi eller likvärdig universitetsutbildning
Mycket goda kunskaper i det svenska språket
Kunskaper i produktionssystemFör att lyckas i rollen är du lyhörd, prestigelös och flexibel. Du har förmåga att leda, lära ut och motivera. Du är bra på att planera och prioritera samt vara självgående, analyserande och se möjliga lösningar. Du kommunicera väl i tal och skrift. För Apotea är rätt person A och O, stor vikt kommer därför läggas vid de personliga egenskaperna.
Placeringsort: Morgongåva
Vill du bli en av oss? Ansök med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Visa mindre

HR assistent till Apotea Morgongåva

Ansök    Maj 15    Apotea AB    HR-assistent
På Apotea händer det mycket och vi växer snabbt. Nu behöver vi förstärka med en HR assistent till vår HR avdelning i Morgongåva. Som HR-assistent blir du en viktig del i HR-avdelningens arbete. Befattningen kräver en stor flexibilitet och du som person trivs i att arbeta i ett högt tempo med en stor variation av arbetsuppgifter. Du behöver vara en "people person" och samtidigt en duktig administratör som både uppskattar att arbeta administrativt samt vägle... Visa mer
På Apotea händer det mycket och vi växer snabbt. Nu behöver vi förstärka med en HR assistent till vår HR avdelning i Morgongåva.
Som HR-assistent blir du en viktig del i HR-avdelningens arbete. Befattningen kräver en stor flexibilitet och du som person trivs i att arbeta i ett högt tempo med en stor variation av arbetsuppgifter. Du behöver vara en "people person" och samtidigt en duktig administratör som både uppskattar att arbeta administrativt samt vägleda våra medarbetare och chefer i olika typer av personaladministrativa frågor.
Denna tjänst innebär att du arbetar verksamhetsnära med placering på vårt logistikcenter i Morgongåva. Du ingår i vårt HR-operationsteam som ansvarar för lön och personaladministration och är teamets representant i Morgongåva.
I morgongåva arbetar ytterligare två HR kollegor från andra HR team. Du rapporterar till HR-operations ansvarig.
Arbetsuppgifter:
Administrera i vårt schemasystem Quinyx genom att bygga scheman och supportera chefer i schemafrågor samt lägga upp ny personal i våra personalsystem
Kontakta medarbetare som sjukanmält sig och hålla i omtankessamtal
Svara på generella personalfrågor i vår personalmail
Upprätta anställningsavtal
Upprätta personalkort och nyckeltaggar för nyanställda
Avsluta anställda i våra personalsystem
Beställa kontorsmaterial
Ta fram personalrelaterad statistik och rapporter
Rekrytering av logistikmedarbetare

Vi söker någon som har:
Erfarenhet av personaladministration och schemaläggning
Goda kunskaper i excel

För att lyckas i rollen är du flexibel med god förmåga att prioritera och anpassa ditt arbete utifrån ett agilt arbetssätt. Du arbetar självständigt och är prestigelös.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på ett pedagogiskt sätt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Placeringsort: Morgongåva
Vi är…
Apotea.se är Sveriges största nätapotek. Vi har det största sortimentet, över 21 000 receptfria varor och nästan 15 000 receptbelagda läkemedel för människor och djur, och är Sveriges mest hållbara e-handel enligt Sustainable Brand Index 2020. Med snabba leveranser och rådgivning via mail, chatt och telefon underlättar vi vardagen för våra kunder. Sedan starten 2011 har försäljningen ökat från ca 12 Mkr till 4 miljarder 2020. Apotea.se har över 1 000 anställda i Morgongåva och Stockholm. För mer information se apotea.se
Vill du bli en av oss?
Ansök med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Tillträde snarast. Visa mindre

Maskintekniker till Apotea

Ansök    Maj 30    Apotea AB    Automationstekniker, maskin
På Apotea händer det mycket och vi växter snabbt. Nu behöver vi förstärka med en Maskintekniker till vårt serviceteam i Morgongåva. Att arbeta som Maskintekniker innebär att du är ansvarig för service, reparation och underhåll av våra robotar och automation. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att service och underhåll av pneumatik och elteknik. Du är händig, självgående och van att ta egna beslut. Du ingår i vårt serviceteam som planerar underhållsa... Visa mer
På Apotea händer det mycket och vi växter snabbt. Nu behöver vi förstärka med en Maskintekniker till vårt serviceteam i Morgongåva.
Att arbeta som Maskintekniker innebär att du är ansvarig för service, reparation och underhåll av våra robotar och automation. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att service och underhåll av pneumatik och elteknik. Du är händig, självgående och van att ta egna beslut. Du ingår i vårt serviceteam som planerar underhållsarbete och reparationer. I vår verksamhet finns bland annat ABB robotar, Aframe, varuhiss och iPack.
Arbetsuppgifter…
Service och löpande underhåll av robotar och automation
Reparation och felsökning
El-installation
Delaktig i planering och implementation av kommande teknik och automation
Kontakt med övriga avdelningar och externa leverantörer

Vi söker någon som har…
Relevant utbildning inom maskinteknik eller motsvarande
Några års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll som automationstekniker, servicetekniker eller underhållsreparatör
Goda kunskaper i svenska och gärna engelska
God datavana och förståelse för logistik

För att lyckas i rollen är du förutom teknisk, en kreativ problemlösare. Du är stresstålig, engagerad och prestigelös. Då felsökning och reparation är en del av arbetet behöver du ha el-kunskaper, men även känsla för hur mekaniska komponenter arbetar och samverkar.
Placeringsort: Morgongåva. Arbetstiderna varierar och vår verksamhet är öppet alla dagar i veckan även nattetid.
Vi är…
Apotea.se är Sveriges största nätapotek. Vi har det största sortimentet, över 21 000 receptfria varor och nästan 15 000 receptbelagda läkemedel för människor och djur, och är Sveriges mest hållbara e-handel enligt Sustainable Brand Index 2020 och 2021. Med snabba leveranser och rådgivning via mail, chatt och telefon underlättar vi vardagen för våra kunder. Sedan starten 2011 har försäljningen ökat från ca 12 Mkr till 5,2 miljarder 2021. Apotea.se har ca 700 anställda i Morgongåva och Stockholm. För mer information se apotea.se
Vill du bli en av oss?
Ansök med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Maskintekniker

Ansök    Apr 27    Apotea AB    Maskinreparatör
Apotea i Morgongåva söker nu 2 maskintekniker till olika skiftesformer. Personerna ska ingå i vår underhållsorganisation. Gott samarbete värdesätts högt internt såväl internt som externt med andra avdelningar och leverantörer. Tjänsterna är tillsvidareanställningar efter 6 månaders provanställning. Arbetsuppgifter I rollen som maskintekniker kommer du främst att arbeta med: Förebyggande och avhjälpande underhåll. Utveckling av det förebyggande underhållet ... Visa mer
Apotea i Morgongåva söker nu 2 maskintekniker till olika skiftesformer. Personerna ska ingå i vår underhållsorganisation. Gott samarbete värdesätts högt internt såväl internt som externt med andra avdelningar och leverantörer. Tjänsterna är tillsvidareanställningar efter 6 månaders provanställning.
Arbetsuppgifter
I rollen som maskintekniker kommer du främst att arbeta med:
Förebyggande och avhjälpande underhåll.
Utveckling av det förebyggande underhållet
Teknisk problemlösning och justering av utrustning.
Byte av maskindelar/reservdelar.
Kvalitets- och maskinsäkerhetsrelaterade förbättringar.
Delta i utredningar inom områdena utbytesförbättringar, haverier och effektiviseringar.

Egenskaper
Du bör vara drivande, innovativ, analytisk och ha god samarbetsförmåga. Eftersom din roll syftar till att skapa tekniska förutsättningarna för att vi ska nå våra nyckeltal, är det viktigt att du är flexibel, serviceinriktad och supporterar verksamheten.
Kvalifikationer
Yrkesutbildning inom mekanik, el eller automation (krav).
Grundläggande kunskaper i engelska språket, verbalt och skriftligt (krav).
Kunskaper inom El/automation (meriterande).
Grundläggande datorförståelse, t.ex Microsoft Office (krav).
Vilja & möjlighet att jobba huvuddelan av månadens helger samt 2 skift och/eller 3 skift.

Apotea har i dagsläget verksamhet i Stockholm, Lidingö och Morgongåva. Tjänsten är placerad på Lidingö men kommer kräva resor till företagets andra verksamhetsorter.
Är du den vi söker?
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicetekniker till Apotea

Ansök    Mar 25    Apotea AB    Automationstekniker, maskin
På Apotea händer det mycket och vi växter snabbt. Nu behöver vi förstärka med en Servicetekniker till vårt serviceteam i Morgongåva. Att arbeta som Servicetekniker innebär att du är ansvarig för service, reparation och underhåll av våra robotar och automation. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att service och underhåll av pneumatik och elteknik. Du är händig, självgående och van att ta egna beslut. Du ingår i vårt serviceteam som planerar underhåll... Visa mer
På Apotea händer det mycket och vi växter snabbt. Nu behöver vi förstärka med en Servicetekniker till vårt serviceteam i Morgongåva.
Att arbeta som Servicetekniker innebär att du är ansvarig för service, reparation och underhåll av våra robotar och automation. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att service och underhåll av pneumatik och elteknik. Du är händig, självgående och van att ta egna beslut. Du ingår i vårt serviceteam som planerar underhållsarbete och reparationer. I vår verksamhet finns bland annat ABB robotar, Aframe, varuhiss och iPack.
Arbetsuppgifter…
Service och löpande underhåll av robotar och automation
Reparation och felsökning
El-installation
Delaktig i planering och implementation av kommande teknik och automation
Kontakt med övriga avdelningar och externa leverantörer

Vi söker någon som har…
Relevant utbildning inom maskinteknik eller motsvarande
Några års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll som automationstekniker, servicetekniker eller underhållsreparatör
Goda kunskaper i svenska och gärna engelska
God datavana och förståelse för logistik

För att lyckas i rollen är du förutom teknisk, en kreativ problemlösare. Du är stresstålig, engagerad och prestigelös. Då felsökning och reparation är en del av arbetet behöver du ha el-kunskaper, men även känsla för hur mekaniska komponenter arbetar och samverkar.
Placeringsort: Morgongåva. Arbetstiderna varierar och vår verksamhet är öppet alla dagar i veckan även nattetid.
Vi är…
Apotea.se är Sveriges största nätapotek. Vi har det största sortimentet, över 21 000 receptfria varor och nästan 15 000 receptbelagda läkemedel för människor och djur, och är Sveriges mest hållbara e-handel enligt Sustainable Brand Index 2020 och 2021. Med snabba leveranser och rådgivning via mail, chatt och telefon underlättar vi vardagen för våra kunder. Sedan starten 2011 har försäljningen ökat från ca 12 Mkr till 5,2 miljarder 2021. Apotea.se har ca 700 anställda i Morgongåva och Stockholm. För mer information se apotea.se
Vill du bli en av oss?
Ansök med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Driftschef Dag till Apotea

Ansök    Apr 11    Apotea AB    Lagerchef
På Apotea händer det mycket och vi växer snabbt. Nu behöver vi förstärka vår logistik med en Driftchef Dag på lagrets största avdelning Plock och pack med ansvar för avdelningens produktion på dagen. Är du en stjärna inom operativ arbetsledning med flera års erfarenhet av logistik och vill vara med och utveckla en av Sveriges ledande logistikverksamheter? Som Driftchef Dag på Apotea är du avgörande för att vi på ett effektivt sätt klarar våra deadlines och... Visa mer
På Apotea händer det mycket och vi växer snabbt. Nu behöver vi förstärka vår logistik med en Driftchef Dag på lagrets största avdelning Plock och pack med ansvar för avdelningens produktion på dagen. Är du en stjärna inom operativ arbetsledning med flera års erfarenhet av logistik och vill vara med och utveckla en av Sveriges ledande logistikverksamheter?
Som Driftchef Dag på Apotea är du avgörande för att vi på ett effektivt sätt klarar våra deadlines och får ut samtliga paket till våra kunder. Du arbetar tätt med gruppchefer och medarbetare för att klara dagens produktion. Därutöver har du ett tätt samarbete med produktionschef och övriga driftchefer.
I vårt toppmoderna logistikcenter på 38 000 kvm i Morgongåva, Heby kommun arbetar idag drygt 700 medarbetare. Vi skickar dagligen ut ca 50 000 paket till våra kunder runt om i hela landet.
Vi söker dig som…
Har tidigare erfarenhet som Produktionsledare, Gruppchef eller liknande roll inom logistik där du har haft personalansvar för en större grupp medarbetare
Är prestigelös, stresstålig, engagerad och har förmågan att sprida detta till dina medarbetare
Har lätt att förstå processer, system och arbetssätt
Trivs i en operativ roll med stor närvaro i produktionen och nära samarbete med samtliga medarbetare
Har mycket god kommunikationsförmågaArbetsuppgifter
Säkerställa att vi på ett effektivt sätt får ut samtliga paket till våra kunder och att vi håller angivna deadlines
Arbetsleda gruppchefer och medarbetare, vilket inkluderar att planera, fördela och följa upp arbetet
Utveckla och motivera dina medarbetare, samt följa upp deras prestation
Säkerställa att alla medarbetare har de bästa möjliga förutsättningarna för att göra sitt jobb
Tillsammans med produktionschef och övriga driftchefer utveckla organisationen och arbetssätt för att klara framtida tillväxt

Vi är…
Apotea.se är Sveriges största nätapotek. Vi har det största sortimentet, över 21 000 receptfria varor och nästan 15 000 receptbelagda läkemedel för människor och djur, och är Sveriges mest hållbara e-handel enligt Sustainable Brand Index 2020. Med snabba leveranser och rådgivning via mail, chatt och telefon underlättar vi vardagen för våra kunder. Sedan starten 2011 har försäljningen ökat från ca 12 Mkr till 4 miljarder 2020. Apotea.se har över 1 000 anställda i Morgongåva och Stockholm. För mer information se apotea.se
Vill du bli en av oss?
Ansök med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Farmaceut till Apotea Morgongåva

Ansök    Mar 10    Apotea AB    Farmaceut/Apotekare
På Apotea händer det mycket och vi växer snabbt. Nu behöver vi förstärka med fler Farmaceuter till expeditionsavdelningen på vårt logistikcenter i Morgongåva. Att arbeta som farmaceut på Apotea innebär att du jobbar med recepthantering i Sveriges modernaste expeditionssystem och bidrar med din farmaceutiska kompetens till en trygg och säker läkemedelsanvändning. Arbetet är självständigt med mycket eget ansvar men du är samtidigt en del av ett större team o... Visa mer
På Apotea händer det mycket och vi växer snabbt. Nu behöver vi förstärka med fler Farmaceuter till expeditionsavdelningen på vårt logistikcenter i Morgongåva.
Att arbeta som farmaceut på Apotea innebär att du jobbar med recepthantering i Sveriges modernaste expeditionssystem och bidrar med din farmaceutiska kompetens till en trygg och säker läkemedelsanvändning. Arbetet är självständigt med mycket eget ansvar men du är samtidigt en del av ett större team och ni arbetar mot gemensamma mål.
Apoteas logistikcenter i Morgongåva invigdes 2018 och ligger sex mil väster om Uppsala. Lokalen är byggd och anpassad efter vår apoteksverksamhet. Idag arbetar här ca 60 farmaceuter och totalt ca 1000 medarbetare. Farmaceuternas arbetsplats är avskild från övriga verksamheten på ett separat våningsplan.
Du kan enkelt ta dig till och från arbetsplatsen med tåg eller buss från Uppsala och Sala. Det finns en personalrestaurang som erbjuder måltider till förmånligt pris och en stor, solig balkong i anslutning till personalmatsalen för gemensamma luncher med kollegorna.
Arbetsuppgifter…
Receptexpedition
Säkerställa en trygg och säker läkemedelsanvändning hos våra kunder
Utföra farmaceutisk kontroll av order innan utleverans
Medverka i övriga arbetsuppgifter på avdelningenVi söker någon som har…
Relevant utbildning inom farmaci med legitimation som receptarie eller apotekare
Ett par års arbetslivserfarenhet
Goda kunskaper i det svenska språket
God datorvanaVi tror att du är en positiv, ansvarstagande, beslutsam och lösningsfokuserad person som är engagerad och tar egna initiativ. Du tar ansvar för att lära dig nya saker och delar gärna med dig av dina kunskaper till kollegor. Du tycker om att jobba i grupp och tar ansvar för att ni tillsammans ska ge den bästa servicen till alla våra kunder. Du bör vara effektiv, flexibel och serviceinriktad.
Apotea präglas av en platt organisation med korta beslutsvägar där medarbetarna uppmuntras att komma med förslag och idéer oavsett roll eller avdelning. På Apotea är man inte rädd för att gå utanför den egna yrkesrollen och hjälpa en kollega, vilket kommer av förståelsen för hela kedjan och vad som krävs för att företaget ska gå framåt.
På Apotea brinner vi för att ge våra kunder den bästa servicen. Dig som farmaceut erbjuder vi en spännande och rolig arbetsplats där du får använda dina kunskaper inom farmaci. Du blir en del av ett företag i stark expansion - ett härligt gäng som är ledande på den svenska apoteksmarknaden online.
Placeringsort: Morgongåva, Heby kommun
Arbetstiderna är heltid dagtid och helgarbete förekommer.
Vi har kollektivavtal och erbjuder generöst friskvårdsbidrag, kompetenstid och personalrabatter.
Vi är…
Apotea.se är Sveriges största nätapotek. Vi har det största sortimentet, över 21 000 receptfria varor och nästan 15 000 receptbelagda läkemedel för människor och djur, och är Sveriges mest hållbara e-handel enligt Sustainable Brand Index 2020 och 2021. Med snabba leveranser och rådgivning via mail, chatt och telefon underlättar vi vardagen för våra kunder. Sedan starten 2011 har försäljningen ökat från ca 12 Mkr till 4 miljarder 2020. Apotea.se har över 1 000 anställda i Morgongåva och Stockholm. För mer information se apotea.se
Vill du bli en av oss?
Ansök med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Produktionschef Plock & Pack till Apotea

Ansök    Nov 30    Apotea AB    Logistikchef
På Apotea händer det mycket och vi växer snabbt. Nu behöver vi förstärka vår logistik med en Produktionschef till vår störta avdelning Plock & pack med ansvar för avdelningens produktion både dag, kväll, natt och helg. Är du en stjärna inom arbetsledning med flera års erfarenhet av logistik och vill vara med och utveckla en av Sveriges ledande logistikverksamheter? Som Produktionschef på Apotea är du avgörande för att vi på ett effektivt sätt klarar våra d... Visa mer
På Apotea händer det mycket och vi växer snabbt. Nu behöver vi förstärka vår logistik med en Produktionschef till vår störta avdelning Plock & pack med ansvar för avdelningens produktion både dag, kväll, natt och helg. Är du en stjärna inom arbetsledning med flera års erfarenhet av logistik och vill vara med och utveckla en av Sveriges ledande logistikverksamheter?
Som Produktionschef på Apotea är du avgörande för att vi på ett effektivt sätt klarar våra deadlines och får ut samtliga paket till våra kunder. Du arbetar tätt med avdelningens driftchefer, gruppchefer och medarbetare. Vi befinner oss i en tillväxtfas och som produktionschef är du ansvar för att skapa goda förutsättningar för en effektiv och skalbar verksamhet.
I vårt toppmoderna logistikcenter på 38 000 kvm i Morgongåva, Heby kommun arbetar idag drygt 700 medarbetare. Vi skickar dagligen ut ca 50 000 paket till våra kunder runt om i hela landet.
Vi söker dig som…
Har flera års erfarenhet av att jobba som Logistikchef, Platschef, Produktionschef eller liknande senior roll inom logistik och har bevisad ledarskapsförmåga och mycket god kommunikationsförmåga
Har erfarenhet från att leda mycket stora personalgrupper med flera hundra medarbetare
Har en ingenjörsutbildning eller motsvarande, samt meriterande med dokumenterad erfarenhet av 5S och lean
Är prestigelös, stresstålig, engagerad och har förmågan att sprida detta till dina medarbetare
Har lätt att förstå system och arbetssätt, samt erfarenhet från att aktivt delta och ta initiativ till effektivisering av processer

Arbetsuppgifter
Ansvar för att vi på ett effektivt sätt får ut samtliga paket till våra kunder och att vi håller angivna deadlines
Ansvar för bemanning, samt tillsammans med driftchefer och gruppchefer följa upp prestationer, utveckla och motivera medarbetare
Utveckla verksamheten och organisationen för att klara framtida tillväxt
Säkerställa att alla medarbetare har de bästa möjliga förutsättningarna för att göra sitt jobb, så som information, utbildning, coachning, rutiner och instruktioner

Vi är…
Apotea.se är Sveriges största nätapotek. Vi har det största sortimentet, över 21 000 receptfria varor och nästan 15 000 receptbelagda läkemedel för människor och djur, och är Sveriges mest hållbara e-handel enligt Sustainable Brand Index 2020. Med snabba leveranser och rådgivning via mail, chatt och telefon underlättar vi vardagen för våra kunder. Sedan starten 2011 har försäljningen ökat från ca 12 Mkr till 4 miljarder 2020. Apotea.se har över 1 000 anställda i Morgongåva och Stockholm. För mer information se apotea.se
Vill du bli en av oss?
Ansök med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Farmaceut till Apotea Morgongåva

Ansök    Feb 2    Apotea AB    Farmaceut/Apotekare
På Apotea händer det mycket och vi växer snabbt. Nu behöver vi förstärka med fler Farmaceuter till expeditionsavdelningen på vårt logistikcenter i Morgongåva. Att arbeta som farmaceut på Apotea innebär att du jobbar med recepthantering i Sveriges modernaste expeditionssystem och bidrar med din farmaceutiska kompetens till en trygg och säker läkemedelsanvändning. Arbetet är självständigt med mycket eget ansvar men du är samtidigt en del av ett större team o... Visa mer
På Apotea händer det mycket och vi växer snabbt. Nu behöver vi förstärka med fler Farmaceuter till expeditionsavdelningen på vårt logistikcenter i Morgongåva.
Att arbeta som farmaceut på Apotea innebär att du jobbar med recepthantering i Sveriges modernaste expeditionssystem och bidrar med din farmaceutiska kompetens till en trygg och säker läkemedelsanvändning. Arbetet är självständigt med mycket eget ansvar men du är samtidigt en del av ett större team och ni arbetar mot gemensamma mål.
Apoteas logistikcenter i Morgongåva invigdes 2018 och ligger sex mil väster om Uppsala. Lokalen är byggd och anpassad efter vår apoteksverksamhet. Idag arbetar här ca 60 farmaceuter och totalt ca 1000 medarbetare. Farmaceuternas arbetsplats är avskild från övriga verksamheten på ett separat våningsplan.
Du kan enkelt ta dig till och från arbetsplatsen med tåg eller buss från Uppsala och Sala. Det finns en personalrestaurang som erbjuder måltider till förmånligt pris och en stor, solig balkong i anslutning till personalmatsalen för gemensamma luncher med kollegorna.
Arbetsuppgifter…
Receptexpedition
Säkerställa en trygg och säker läkemedelsanvändning hos våra kunder
Utföra farmaceutisk kontroll av order innan utleverans
Medverka i övriga arbetsuppgifter på avdelningen

Vi söker någon som har…
Relevant utbildning inom farmaci med legitimation som receptarie eller apotekare
Ett par års arbetslivserfarenhet
Goda kunskaper i det svenska språket
God datorvana

Vi tror att du är en positiv, ansvarstagande, beslutsam och lösningsfokuserad person som är engagerad och tar egna initiativ. Du tar ansvar för att lära dig nya saker och delar gärna med dig av dina kunskaper till kollegor. Du tycker om att jobba i grupp och tar ansvar för att ni tillsammans ska ge den bästa servicen till alla våra kunder. Du bör vara effektiv, flexibel och serviceinriktad.
Apotea präglas av en platt organisation med korta beslutsvägar där medarbetarna uppmuntras att komma med förslag och idéer oavsett roll eller avdelning. På Apotea är man inte rädd för att gå utanför den egna yrkesrollen och hjälpa en kollega, vilket kommer av förståelsen för hela kedjan och vad som krävs för att företaget ska gå framåt.
På Apotea brinner vi för att ge våra kunder den bästa servicen. Dig som farmaceut erbjuder vi en spännande och rolig arbetsplats där du får använda dina kunskaper inom farmaci. Du blir en del av ett företag i stark expansion - ett härligt gäng som är ledande på den svenska apoteksmarknaden online.
Placeringsort: Morgongåva, Heby kommun
Arbetstiderna är heltid dagtid och helgarbete förekommer.
Vi har kollektivavtal och erbjuder generöst friskvårdsbidrag, kompetenstid och personalrabatter.
Vi är…
Apotea.se är Sveriges största nätapotek. Vi har det största sortimentet, över 21 000 receptfria varor och nästan 15 000 receptbelagda läkemedel för människor och djur, och är Sveriges mest hållbara e-handel enligt Sustainable Brand Index 2020 och 2021. Med snabba leveranser och rådgivning via mail, chatt och telefon underlättar vi vardagen för våra kunder. Sedan starten 2011 har försäljningen ökat från ca 12 Mkr till 4 miljarder 2020. Apotea.se har över 1 000 anställda i Morgongåva och Stockholm. För mer information se apotea.se
Vill du bli en av oss?
Ansök med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

HR administratör till Apotea

Ansök    Dec 1    Apotea AB    HR-assistent
På Apotea händer det mycket och vi växter snabbt. Nu behöver vi förstärka med en HR administratör till vår HR avdelning i Morgongåva. Som HR-administratör blir du en viktig del i HR-avdelningens arbete. Befattningen kräver en stor flexibilitet och du som person trivs i att arbeta i ett högt tempo med en stor variation av arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med att stötta både dina kollegor på HR-avdelningen och cheferna i personaladministrativa uppgifter... Visa mer
På Apotea händer det mycket och vi växter snabbt. Nu behöver vi förstärka med en HR administratör till vår HR avdelning i Morgongåva.
Som HR-administratör blir du en viktig del i HR-avdelningens arbete. Befattningen kräver en stor flexibilitet och du som person trivs i att arbeta i ett högt tempo med en stor variation av arbetsuppgifter.
Du kommer att arbeta med att stötta både dina kollegor på HR-avdelningen och cheferna i personaladministrativa uppgifter både löpande och efter behov. I tjänsten ingår även rekrytering och onboarding för logistikmedarbetare. Du kommer att arbeta nära löneadministration och med löpande HR-administration beroende på behov. Du kommer även att arbeta med exempelvis schemaläggning och bemanningsplanering där du också fungerar som expert i våra personaladministrativa system. HR-avdelningen är i en spännande fas med mycket utveckling.
Arbetsuppgifter:
Anställningsavtal och Personaladministration
Schemaläggning i vårt schemasystem Quinyx
Ta fram statistik och rapporter för underlag till bemanningsplanering och HR-nyckeltal
Ta fram underlag inför förhandling
Support i kollektivavtalsfrågor från chefer och anställda
Onboardning och rekrytering av logistikmedarbetareVi söker någon som har:
Relevant eftergymnasial utbildning inom HR och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Mycket goda kunskaper i office och excel
Erfarenhet av IT-stöd inom HR-området
Erfarenhet av Quinyx är meriterandeFör att lyckas i rollen är du noggrann, Prestigelös, Serviceinriktad och Flexibel.
Du är en person med hög servicekänsla, strukturerad, ansvarstagande och lyhörd med ett ödmjukt förhållningssätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, strukturerar och prioriterar dem på ett effektivt sätt. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på ett pedagogiskt sätt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Placeringsort: Morgongåva
Vi är…
Apotea.se är Sveriges största nätapotek. Vi har det största sortimentet, över 21 000 receptfria varor och nästan 15 000 receptbelagda läkemedel för människor och djur, och är Sveriges mest hållbara e-handel enligt Sustainable Brand Index 2020. Med snabba leveranser och rådgivning via mail, chatt och telefon underlättar vi vardagen för våra kunder. Sedan starten 2011 har försäljningen ökat från ca 12 Mkr till 4 miljarder 2020. Apotea.se har över 1 000 anställda i Morgongåva och Stockholm. För mer information se apotea.se
Vill du bli en av oss?
Ansök med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Kundservicemedarbetare Kväll - Morgongåva

Ansök    Jul 16    Apotea AB    Receptionist, telefonist
Apoteas kundservice söker nya duktiga medarbetare! Vi erbjuder en spännande och rolig arbetsplats där du får använda alla dina kunskaper. I arbetet kommer du att vara i kontakt med våra kunder via telefon, chatt och mejl. I tjänsten ingår i första hand att hjälpa våra kunder med deras inkommande ärenden men också att hantera order-, frakt- och fakturafrågor. Rollen kommer även innebära hantering av returer och reklamationer. Tjänsten är förlagd på kvällsti... Visa mer
Apoteas kundservice söker nya duktiga medarbetare!
Vi erbjuder en spännande och rolig arbetsplats där du får använda alla dina kunskaper. I arbetet kommer du att vara i kontakt med våra kunder via telefon, chatt och mejl. I tjänsten ingår i första hand att hjälpa våra kunder med deras inkommande ärenden men också att hantera order-, frakt- och fakturafrågor. Rollen kommer även innebära hantering av returer och reklamationer.
Tjänsten är förlagd på kvällstid måndag till fredag med placering vid vårt logistikcenter i Morgongåva.
Du blir en del av ett företag i stark expansion - ett ungt gäng som är ledande på den svenska apoteksmarknaden online.
Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande, beslutsam och lösningsfokuserad och som är engagerad och tar egna initiativ. Vi tror och hoppas att du vill vara med och fortsätta utveckla Apotea och att du tar stolthet i att prestera ditt bästa.
Vi söker dig som uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Förkunskaper inom e-handel och kundservice är meriterande. Det är viktigt att du har god datorvana.
Placeringsort: Morgongåva
Vi är…
Apotea.se är Sveriges största nätapotek. Vi har det största sortimentet, över 21 000 receptfria varor och nästan 15 000 receptbelagda läkemedel för människor och djur, och är Sveriges mest hållbara e-handel enligt Sustainable Brand Index 2020. Med snabba leveranser och rådgivning via mail, chatt och telefon underlättar vi vardagen för våra kunder. Sedan starten 2011 har försäljningen ökat från ca 12 Mkr till 4 miljarder 2020. Apotea.se har över 1 000 anställda i Morgongåva och Stockholm. För mer information se apotea.se
Vill du bli en av oss?
Ansök med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Gruppchef logistik till Apotea

Ansök    Okt 28    Apotea AB    Logistikchef
På Apotea händer det mycket och vi växter snabbt. Nu behöver vi förstärka vår logistik med flertalet gruppchefer till samtliga skift (dag, kväll och helg). Är du en stjärna inom arbetsledning och vill vara med och utveckla Sveriges modernaste logistikcenter? Som gruppchef på Apotea ansvarar du för en specifik arbetsstation och är därmed avgörande för att vi på ett effektivt sätt får ut samtliga paket till våra kunder varje dygn. Du ingår i arbetsledninge... Visa mer
På Apotea händer det mycket och vi växter snabbt. Nu behöver vi förstärka vår logistik med flertalet gruppchefer till samtliga skift (dag, kväll och helg). Är du en stjärna inom arbetsledning och vill vara med och utveckla Sveriges modernaste logistikcenter?
Som gruppchef på Apotea ansvarar du för en specifik arbetsstation och är därmed avgörande för att vi på ett effektivt sätt får ut samtliga paket till våra kunder varje dygn. Du ingår i arbetsledningen och säkerställer att vi följer angivna deadlines och därmed leverans till slutkund.
I vårt toppmoderna logistikcenter på 38 000 kvm i Morgongåva, Heby kommun arbetar idag drygt 850 medarbetare. Vi skickar dagligen ut ca 40 000 paket innehållande allt från läkemedel till livsmedel till våra kunder runt om i hela landet.
Nu finns en chans att bli en del av vår framgångssaga i en tjänst med stora utvecklingsmöjligheter internt.
Vi söker dig som…
Är en van ledare av en större grupp och har en förmåga att hålla många bollar i luften
Har lätt att förstå flöden och ta åt dig av arbetssätt
Tidigare erfarenhet av att jobba på lager eller logistik och har bevisad ledarskapsförmåga och mycket god kommunikationsförmåga
Är prestigelös, stresstålig, engagerad och har förmågan att sprida detta till dina medarbetare
Har erfarenhet från att aktivt delta och ta initiativ till och effektivisering av processer

Arbetsuppgifter
Säkerställa att vi håller deadlines och uppfyller satta mål och KPI:er
Tillsammans med övriga ledare följa upp prestationer, utveckla och motivera medarbetarna.
Leda och fördela arbetet till en grupp om 30 personer
Säkerställa att all personal har de bästa möjliga förutsättningarna för att göra sitt jobb, så som information, utbildning, coachning, rutiner och instruktioner.
Rapportera avvikelser till närmsta chef

Vad vi kan erbjuda dig...
Vi är en arbetsplats fylld med fantastiska kollegor! Vi har kollektivavtal, ett generöst friskvårdsbidrag och personalrabatter på flertalet e-handelsföretag. Egen prisvärd lunchrestaurang finns på arbetsplatsen. Goda kommunikationsmöjligheter till arbetet från flera större orter som exempelvis Uppsala och Västerås
Vi är…
Apotea.se är Sveriges största nätapotek. Vi har det största sortimentet, över 21 000 receptfria varor och nästan 15 000 receptbelagda läkemedel för människor och djur, och är Sveriges mest hållbara e-handel enligt Sustainable Brand Index 2020. Med snabba leveranser och rådgivning via mail, chatt och telefon underlättar vi vardagen för våra kunder. Sedan starten 2011 har försäljningen ökat från ca 12 Mkr till 4 miljarder 2020. Apotea.se har över 1 000 anställda i Morgongåva och Stockholm. För mer information se apotea.se
Vill du bli en av oss?
Ansök med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Farmaceuter till Apotea

Ansök    Sep 9    Apotea AB    Farmaceut/Apotekare
På Apotea händer det mycket och vi växer snabbt. Nu behöver vi förstärka med flera Farmaceuter till vår expeditionsavdelning på vårt logistikcenter i Morgongåva. Att arbeta som farmaceut på Apotea innebär att du jobbar med recepthantering i Sveriges modernaste expeditionssystem och bidrar med din farmaceutiska kompetens till en trygg och säker läkemedelsanvändning. Arbetet är självständigt med mycket eget ansvar men du är samtidigt en del av ett större tea... Visa mer
På Apotea händer det mycket och vi växer snabbt. Nu behöver vi förstärka med flera Farmaceuter till vår expeditionsavdelning på vårt logistikcenter i Morgongåva.
Att arbeta som farmaceut på Apotea innebär att du jobbar med recepthantering i Sveriges modernaste expeditionssystem och bidrar med din farmaceutiska kompetens till en trygg och säker läkemedelsanvändning. Arbetet är självständigt med mycket eget ansvar men du är samtidigt en del av ett större team och ni arbetar mot gemensamma mål
Apoteas logistikcenter i Morgongåva invigdes 2018 och ligger sex mil väster om Uppsala. Lokalen är byggd och anpassad efter vår apoteksverksamhet. Idag arbetar här ca 60 farmaceuter och totalt ca 1000 medarbetare. Farmaceuternas arbetsplats är avskild från övriga verksamheten på ett separat våningsplan.
Du kan enkelt ta dig till och från arbetsplatsen med tåg eller buss från Uppsala och Sala. Det finns en personalrestaurang som erbjuder måltider till förmånligt pris och en stor, solig balkong i anslutning till personalmatsalen för gemensamma luncher med kollegorna.
Arbetsuppgifter…
Receptexpedition
Säkerställa en trygg och säker läkemedelsanvändning och hälsa hos våra kunder
Utföra farmaceutisk kontroll av order innan utleverans
Samt även medverka i övriga arbetsuppgifter på avdelningen

Vi söker någon som har…
Relevant utbildning inom farmaci med legitimation som receptarie eller apotekare är ett krav
Ett par års arbetslivserfarenhet.
Goda kunskaper i det svenska språket
God datavana

Vi tror att du är en positiv, ansvarstagande, beslutsam och lösningsfokuserad person som är engagerad och tar egna initiativ. Du tar ansvar för att lära dig nya saker och delar gärna med dig av dina kunskaper till kollegor. Du tycker om att jobba i grupp och tar ansvar för att ni tillsammans ska ge den bästa servicen till alla våra kunder. Du bör vara effektiv, flexibel och serviceinriktad.
Apotea präglas av en platt organisation med korta beslutsvägar där medarbetarna uppmuntras att komma med förslag och idéer oavsett roll eller avdelning. På Apotea är man inte rädd för att gå utanför den egna yrkesrollen och hjälpa en kollega, vilket kommer av förståelsen för hela kedjan och vad som krävs för att företaget ska gå framåt.
På Apotea brinner vi för att ge våra kunder den bästa servicen. Dig som farmaceut erbjuder vi en spännande och rolig arbetsplats där du får använda dina kunskaper inom farmaci. Du blir en del av ett företag i stark expansion - ett härligt gäng som är ledande på den svenska apoteksmarknaden online.
Placeringsort: Morgongåva, Heby kommun
Arbetstiderna är heltid eller deltid och det finns möjlighet till flexibla dag- kvälls- och helgtider
Vi är…
Apotea.se är Sveriges största nätapotek. Vi har det största sortimentet, över 21 000 receptfria varor och nästan 15 000 receptbelagda läkemedel för människor och djur, och är Sveriges mest hållbara e-handel enligt Sustainable Brand Index 2020 och 2021. Med snabba leveranser och rådgivning via mail, chatt och telefon underlättar vi vardagen för våra kunder. Sedan starten 2011 har försäljningen ökat från ca 12 Mkr till 4 miljarder 2020. Apotea.se har över 1 000 anställda i Morgongåva och Stockholm. För mer information se apotea.se
Vill du bli en av oss?
Ansök med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

HR-generalist till Apotea

Ansök    Jan 20    Apotea AB    HR-assistent
HR-generalist till Apotea På Apotea händer det mycket och vi växer snabbt. Nu behöver vi förstärka med en HR-GENERALIST till vår HR-avdelning i Morgongåva. Som HR-Generalist är din huvudsakliga uppgift att arbeta i ett nära chefsstöd med fokus på verksamhetens resultat. Du kommer att fungera som verksamhetsnära HR-stöd inom hela HR-området som kompetensförsörjning, rekrytering, arbetstidsavtal, lönebildning, rehabilitering och arbetsrätt. I arbetet ingår a... Visa mer
HR-generalist till Apotea
På Apotea händer det mycket och vi växer snabbt. Nu behöver vi förstärka med en HR-GENERALIST till vår HR-avdelning i Morgongåva.
Som HR-Generalist är din huvudsakliga uppgift att arbeta i ett nära chefsstöd med fokus på verksamhetens resultat. Du kommer att fungera som verksamhetsnära HR-stöd inom hela HR-området som kompetensförsörjning, rekrytering, arbetstidsavtal, lönebildning, rehabilitering och arbetsrätt. I arbetet ingår att hålla i HR-relaterade utbildningar till chefer och medarbetare samt att ingå i HR-relaterade projekt. Har du erfarenhet från kollektivavtal och har förhandlingsvana är det en merit
Vi söker någon som har…
Akademisk examen inom HR eller annan relevant utbildning
Minst tre års erfarenhet av att självständigt driva HR-processer samt ge kvalificerat HR-stöd till chefer utifrån arbetsrätt och de aktuella lagstiftningar som tillämpas inom området
Erfarenhet av facklig samverkan och förhandlingar
Behärskar svenska språket i tal och skrift
Erfarenhet av IT-stöd inom HR-området
Goda kunskaper i Officepaketet

För att lyckas i rollen…
Du är en person med hög servicekänsla, strukturerad, ansvarstagande och lyhörd med ett ödmjukt förhållningssätt. Du är en skicklig relationsbyggare och stödjer andra i strävan efter att uppnå gemensamma mål. Du är trygg i din roll som HR-Generalist och bidrar med nya perspektiv.
Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, strukturerar och prioriterar dem på ett effektivt sätt. Du har ett gott omdöme i kombination med en förmåga att driva ditt arbete framåt mot långsiktiga mål. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på ett pedagogiskt sätt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi är…
Apotea.se - Sveriges första apotek som bara finns på nätet. Vi är Sveriges snabbast växande apoteksföretag med mentaliteten hos ett litet företag trots en omsättning på över 4 miljard kronor. Med initiativförmåga, god arbetsmoral och ett "vi-tänkande" bidrar vi alla till att göra apotea.se till en bra arbetsplats där vi har roligt tillsammans. För närvarande är vi drygt 1000 anställda fördelat i Stockholm och Morgongåva. I Morgongåva har ca 900 medarbetare på plats som packar våra ordar.
Vi har utsetts till Årets nätbutik på Prisjakt sex år i rad och Årets e-mästare av Pricerunner 2018 och vi vill bli Sveriges hållbaraste företag!
Vill du bli en av oss?
Tjänsten är placerad i Morgongåva
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Logistikmedarbetare

Ansök    Nov 11    Apotea AB    Lagerarbetare
På Apotea händer det mycket och vi växter snabbt. Nu behöver vi förstärka vår logistik. Är du en stjärna inom lager och logistik med specialistkunskaper inom inleverans och vill vara med och utveckla Sveriges modernaste logistikcenter? Som logistikmedarbetare på Apotea har du en avgörande roll för att vi på ett effektivt sätt får ut samtliga paket till våra kunder varje dygn. Du säkerställer att vi följer angivna deadlines och därmed leverans till slutku... Visa mer
På Apotea händer det mycket och vi växter snabbt. Nu behöver vi förstärka vår logistik. Är du en stjärna inom lager och logistik med specialistkunskaper inom inleverans och vill vara med och utveckla Sveriges modernaste logistikcenter?
Som logistikmedarbetare på Apotea har du en avgörande roll för att vi på ett effektivt sätt får ut samtliga paket till våra kunder varje dygn. Du säkerställer att vi följer angivna deadlines och därmed leverans till slutkund.
I vårt toppmoderna logistikcenter på 38 000 kvm i Morgongåva, Heby kommun arbetar idag drygt 750 medarbetare. Vi skickar dagligen ut ca 40 000 paket innehållande allt från läkemedel till livsmedel till våra kunder runt om i hela landet.
Nu finns en chans att bli en del av vår framgångssaga i en tjänst med stora utvecklingsmöjligheter internt.
Vi söker dig som…
Har en förmåga att hålla många bollar i luften
Har lätt att förstå flöden och ta åt dig av arbetssätt
Tidigare erfarenhet av att jobba på lager eller logistik och mycket god kommunikationsförmåga
Är prestigelös, stresstålig, engagerad och har förmågan att sprida detta till dina medarbetareVad vi kan erbjuda dig...
Vi är en arbetsplats fylld med fantastiska kollegor! Vi har kollektivavtal, ett generöst friskvårdsbidrag och personalrabatter på flertalet e-handelsföretag. Egen prisvärd lunchrestaurang finns på arbetsplatsen. Goda kommunikationsmöjligheter till arbetet från flera större orter som exempelvis Uppsala och Västerås
Apotea.se - Sveriges första apotek som bara finns på nätet. Vi är Sveriges snabbast växande apoteksföretag med mentaliteten hos ett litet företag trots en omsättning på över 2,5 miljard kronor. Med initiativförmåga, god arbetsmoral och ett "vi-tänkande" bidrar vi alla till att göra apotea.se till en bra arbetsplats där vi har roligt tillsammans. För närvarande är vi drygt 700 anställda i Stockholm och Morgongåva. Vi har utsetts till Årets nätbutik på Prisjakt sex år i rad och Årets e-mästare av Pricerunner 2018 och vi vill bli Sveriges hållbaraste företag!
Vill du bli en av oss?


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse Visa mindre

HR-chef - Apotea Morgongåva

Ansök    Nov 23    Apotea AB    Personalchef/HR-chef
På Apotea händer det mycket och vi växter snabbt. Vill du vara med på vår förändringsresa? Nu behöver vi förstärka med en HR-chef. Vi har växt så det knakat och behöver ta tag i många frågor som uppkommit till följd av det. Du behöver ha engagemang, driv och erfarenhet av förändringsarbete samt kunna utveckla strategiskt och operativt HR-arbete i ett snabbt växande företag. Arbetsuppgifter… Du kommer ha det övergripande ansvaret för att utforma, utveckla o... Visa mer
På Apotea händer det mycket och vi växter snabbt. Vill du vara med på vår förändringsresa? Nu behöver vi förstärka med en HR-chef. Vi har växt så det knakat och behöver ta tag i många frågor som uppkommit till följd av det. Du behöver ha engagemang, driv och erfarenhet av förändringsarbete samt kunna utveckla strategiskt och operativt HR-arbete i ett snabbt växande företag.
Arbetsuppgifter…
Du kommer ha det övergripande ansvaret för att utforma, utveckla och driva Apoteas samtliga HR-processer i samverkan med ledning. Ansvaret innefattar bl.a. arbetsmiljö, lönebildning, rekrytering, on- och off-boarding, personaladministration, bemanning och schemaläggning med fokus på lagermedarbetare, rehabilitering, kompetensförsörjning. Ditt ansvar kommer även att innefatta att:
Du är förhandlingsansvarig och kontaktperson gentemot våra fackliga parter.
Du behöver även vara operativ inom chefsstöd och annat HR-arbetet.
Du har personalansvar för HR-avdelningen inklusive löneavdelning med idag 5 medarbetare.

Vi söker någon som…
Har akademisk examen inom HR området eller motsvarande. Du är senior med minst 5 – 10 års god erfarenhet av brett och professionellt HR-arbete på såväl strategisk som operativ nivå.
Har bred erfarenhet av HR-arbete och tidigare ledarerfarenhet.
Behöver vara analytisk och strukturerad och ha en pragmatisk approach till HR-arbete, kunna hitta lösningar, komma fram till resultat och ha affären i tydligt fokus.

Vi erbjuder…
I vår företagskultur är öppenhet, flexibilitet, prestigelöshet och kreativitet viktiga byggstenar. Vi är måna om din personliga utveckling och du får möjlighet att själv forma din roll och arbetssituation. Vi erbjuder tjänstepension, friskvårdsbidrag och personalrabatter såklart! Vi är en arbetsplats med Omtanke och Hållbarhet i fokus som du ska kunna känna dig stolt över att jobba på!
Vi är…
Apotea.se - Sveriges första apotek som bara finns på nätet. Vi är Sveriges största nätapotek med mentaliteten hos ett litet företag trots en omsättning på över 2,5 miljarder kronor. Med initiativförmåga, god arbetsmoral och ett "vi-tänkande" bidrar vi alla till att göra apotea.se till en bra arbetsplats där vi har roligt tillsammans. För närvarande är vi drygt 800 anställda i Stockholm och Morgongåva. Vi har utsetts till Årets nätbutik på Prisjakt sex år i rad och Årets e-mästare av Pricerunner och vi är Sveriges mest hållbara e-handel enligt Sustainable Brand Index!
Vill du bli en av oss?
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort Morgongåva eller Stockholm. Vi har vårt logistikcenter i Morgongåva och mycket av arbetet kommer att ske härifrån. Visa mindre

Logistikmedarbetare

Ansök    Sep 24    Apotea AB    Lagerarbetare
På Apotea händer det mycket och vi växter snabbt. Nu behöver vi förstärka vår logistik. Är du en stjärna inom lager och logistik med specialistkunskaper inom inleverans och vill vara med och utveckla Sveriges modernaste logistikcenter? Som logistikmedarbetare på Apotea har du en avgörande roll för att vi på ett effektivt sätt får ut samtliga paket till våra kunder varje dygn. Du säkerställer att vi följer angivna deadlines och därmed leverans till slutku... Visa mer
På Apotea händer det mycket och vi växter snabbt. Nu behöver vi förstärka vår logistik. Är du en stjärna inom lager och logistik med specialistkunskaper inom inleverans och vill vara med och utveckla Sveriges modernaste logistikcenter?
Som logistikmedarbetare på Apotea har du en avgörande roll för att vi på ett effektivt sätt får ut samtliga paket till våra kunder varje dygn. Du säkerställer att vi följer angivna deadlines och därmed leverans till slutkund.
I vårt toppmoderna logistikcenter på 38 000 kvm i Morgongåva, Heby kommun arbetar idag drygt 750 medarbetare. Vi skickar dagligen ut ca 40 000 paket innehållande allt från läkemedel till livsmedel till våra kunder runt om i hela landet.
Nu finns en chans att bli en del av vår framgångssaga i en tjänst med stora utvecklingsmöjligheter internt.
Vi söker dig som…
Har en förmåga att hålla många bollar i luften
Har lätt att förstå flöden och ta åt dig av arbetssätt
Tidigare erfarenhet av att jobba på lager eller logistik och mycket god kommunikationsförmåga
Är prestigelös, stresstålig, engagerad och har förmågan att sprida detta till dina medarbetareVad vi kan erbjuda dig...
Vi är en arbetsplats fylld med fantastiska kollegor! Vi har kollektivavtal, ett generöst friskvårdsbidrag och personalrabatter på flertalet e-handelsföretag. Egen prisvärd lunchrestaurang finns på arbetsplatsen. Goda kommunikationsmöjligheter till arbetet från flera större orter som exempelvis Uppsala och Västerås
Apotea.se - Sveriges första apotek som bara finns på nätet. Vi är Sveriges snabbast växande apoteksföretag med mentaliteten hos ett litet företag trots en omsättning på över 2,5 miljard kronor. Med initiativförmåga, god arbetsmoral och ett "vi-tänkande" bidrar vi alla till att göra apotea.se till en bra arbetsplats där vi har roligt tillsammans. För närvarande är vi drygt 700 anställda i Stockholm och Morgongåva. Vi har utsetts till Årets nätbutik på Prisjakt sex år i rad och Årets e-mästare av Pricerunner 2018 och vi vill bli Sveriges hållbaraste företag!
Vill du bli en av oss?


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse Visa mindre

HR Generalist - Apotea Morgongåva

Ansök    Okt 1    Apotea AB    HR-assistent
Apotea växer kraftigt och Personalavdelningen behöver stärkas upp i form av en HR-Generalist. Personalavdelningen är baserade i både Stockholm och Morgongåva, du vår framtida kollega kommer vara baserad i Morgongåva. Arbetsuppgifter Tjänsten är väldigt varierande och du kommer hantera flertalet olika arbetsuppgifter.Som person trivs du i en självständig roll där din initiativförmåga och driv gör att du snabbt når framgång. Samtidigt kan du samarbeta väl me... Visa mer
Apotea växer kraftigt och Personalavdelningen behöver stärkas upp i form av en HR-Generalist. Personalavdelningen är baserade i både Stockholm och Morgongåva, du vår framtida kollega kommer vara baserad i Morgongåva.
Arbetsuppgifter
Tjänsten är väldigt varierande och du kommer hantera flertalet olika arbetsuppgifter.Som person trivs du i en självständig roll där din initiativförmåga och driv gör att du snabbt når framgång. Samtidigt kan du samarbeta väl med andra och din kommunikativa och sociala förmåga kommer väl till pass. En stor del av arbetsrutinerna finns inte dokumenterade och rollen kräver därför att du lätt kan ta kontakt med berörda parter för att samla in nödvändig information. Vidare är du strukturerad, välorganiserad och serviceinriktad. Då arbetsuppgifterna är varierande är det önskvärt att du har en god förmåga att prioritera.
Kvalifikationer
Du som har en utbildning inom personal eller motsvarande och minst ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är den person vi söker. Har du dessutom en god administrativ förmåga, kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö är detta tjänsten för dig!
Vi tror att du är:
Prestiglös
Pragmatisk
Hungrig och villig att ta tag det som behövs göra för dagen.
Glad och energisk person med glimten i ögat.
En fena på MS office (speciellt Excel)

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. I en del av rekryteringsprocessen kan tester komma att användas i urvalet.Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mindre

Driftchef Helg - Morgongåva

Ansök    Okt 1    Apotea AB    Arbetsledare, lager
Att arbeta som Driftchef innebär ett ansvar för den löpande verksamheten i Apoteas lager, med fokus på att plock och pack, samt ansvar för att planera och fördela arbetet för logistikpersonalen så deadlines hålls och antalet levererade paket maximeras samt leda ansvariga i logistiken. Som Driftchef Helg rapporterar man till Apoteas Logistikchef. Arbetsuppgifter… Ansvara för planering och drift av det löpande arbetet i logistiken. Vara med och leda och förd... Visa mer
Att arbeta som Driftchef innebär ett ansvar för den löpande verksamheten i Apoteas lager, med fokus på att plock och pack, samt ansvar för att planera och fördela arbetet för logistikpersonalen så deadlines hålls och antalet levererade paket maximeras samt leda ansvariga i logistiken. Som Driftchef Helg rapporterar man till Apoteas Logistikchef.
Arbetsuppgifter…
Ansvara för planering och drift av det löpande arbetet i logistiken. Vara med och leda och fördela arbetet, samt stödja de ansvariga i verksamheten och ge tydliga instruktioner och förväntningar till personalen under dennes arbetspass.
Personalansvar för personalen på plock och pack under aktuellt arbetspass inklusive ansvariga (ca 150 personer). Sätta mål och KPIer, följa upp prestationer och vidareutveckla personalen. Säkerställa att personalen utför sina arbetsuppgifter korrekt, snabbt och med hög kvalitet.
Ta en aktiv del i affärsutveckling och förbättringsarbetet i logistiken, med fokus på plock och pack, tillsammans med Logistikchef och övriga chefer för ökad effektivitet, kvalitet och säkerhet, t.ex. nya arbetssätt, processer, rutiner och hjälpmedel.

Vi söker någon som…
Har relevant erfarenhet från liknande arbete
Har bevisad ledarskapsförmåga och mycket god kommunikationsförmåga
Är prestigelös, strukturerad och har ett stort engagemang, samt vilja att leda människor
Har erfarenhet från att aktivt delta och ta initiativ till förbättringsarbete och effektivisering av processerIntervjuer sker löpande samt skulle du bli aktuell för att gå vidare i processen kan tester komma att tillämpas. Tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Visa mindre

Stationsansvarig dag, kväll och helg till Apotea

Ansök    Apr 19    Apotea AB    Logistikchef
Apotea växter snabbt i takt mer att allt fler upptäcker hur smidigt det är att beställa apoteksvaror på nätet. Vi har en stor och modern logistikanläggning i Morgongåva utanför Uppsala. Nu behöver vi rekrytera fler Stationsansvariga till vår logistik och för samtliga skift (Dag, Kväll och Helg) Att arbeta som Stationsansvarig innebär att man har ansvaret för att arbetsleda personalen på en angiven station. Du säkerställer att arbetet görs på ett så effekti... Visa mer
Apotea växter snabbt i takt mer att allt fler upptäcker hur smidigt det är att beställa apoteksvaror på nätet. Vi har en stor och modern logistikanläggning i Morgongåva utanför Uppsala. Nu behöver vi rekrytera fler Stationsansvariga till vår logistik och för samtliga skift (Dag, Kväll och Helg)
Att arbeta som Stationsansvarig innebär att man har ansvaret för att arbetsleda personalen på en angiven station. Du säkerställer att arbetet görs på ett så effektivt sätt och med hög kvalitet, så att deadlines hålls och antalet levererade paket maximeras. Därtill krävs det god samarbetsförmåga med alla omkring dig både kollegor och chefer. Du rapporterar en till en av Apoteas tre Driftchefer.

Arbetsuppgifter…
- Arbetsleda logistikpersonal under aktuellt arbetspass. Vara med och leda och fördela arbetet och ge tydliga instruktioner och förväntningar till personalen samt samarbeta med övriga stationsansvariga och chefer.
- Stötta driftchefen i arbetet med att följa upp prestationer och vidareutveckla personalen samt säkerställa att personalen utför sina arbetsuppgifter korrekt, snabbt och med hög kvalitet.
- Bidra till förbättringsarbetet i logistiken tillsammans med driftchef och logistikchef för ökad effektivitet, kvalitet och säkerhet, t.ex. nya arbetssätt, processer, rutiner och hjälpmedel.


Vi söker dig som…
- Har relevant erfarenhet från liknande arbete
- Har god förmåga att leda och kommunicera med människor
- Är prestigelös, strukturerad och har ett stort engagemang
- Har drivkraft och gärna initierar förbättringsarbete och effektivisering


Vi har
- Kollektivavtal
- Friskvårdsbidrag
- Bra kommunikationer och parkeringsmöjligheter
- Lunchrestaurang
- Personalrabatter


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Stationsansvarig till Apotea Morgongåva

Ansök    Aug 10    Apotea AB    Arbetsledare, lager
På Apotea händer det mycket och vi växter snabbt. Nu behöver vi förstärka vår logistik med Stationsansvarig till samtliga skift (dag, kväll och helg). Är du en stjärna inom arbetsledning och vill vara med och utveckla Sveriges modernaste logistikcenter? Som stationsansvarig på Apotea ansvarar du för en specifik arbetsstation och är därmed avgörande för att vi på ett effektivt sätt får ut samtliga paket till våra kunder varje dygn. Du ingår i arbetsledninge... Visa mer
På Apotea händer det mycket och vi växter snabbt. Nu behöver vi förstärka vår logistik med Stationsansvarig till samtliga skift (dag, kväll och helg). Är du en stjärna inom arbetsledning och vill vara med och utveckla Sveriges modernaste logistikcenter?
Som stationsansvarig på Apotea ansvarar du för en specifik arbetsstation och är därmed avgörande för att vi på ett effektivt sätt får ut samtliga paket till våra kunder varje dygn. Du ingår i arbetsledningen och säkerställer att vi följer angivna deadlines och därmed leverans till slutkund.
I vårt toppmoderna logistikcenter på 38 000 kvm i Morgongåva, Heby kommun arbetar idag drygt 750 medarbetare. Vi skickar dagligen ut ca 40 000 paket innehållande allt från läkemedel till livsmedel till våra kunder runt om i hela landet.
Nu finns en chans att bli en del av vår framgångssaga i en tjänst med stora utvecklingsmöjligheter internt.
Vi söker dig som…
Är en van ledare av en större grupp och har en förmåga att hålla många bollar i luften
Har lätt att förstå flöden och ta åt dig av arbetssätt
Tidigare erfarenhet av att jobba på lager eller logistik och har bevisad ledarskapsförmåga och mycket god kommunikationsförmåga
Är prestigelös, stresstålig, engagerad och har förmågan att sprida detta till dina medarbetare
Har erfarenhet från att aktivt delta och ta initiativ till och effektivisering av processerArbetsuppgifter
Säkerställa att vi håller deadlines och uppfyller satta mål och KPI:er
Tillsammans med Produktionschef och Driftchef följa upp prestationer, utveckla och motivera medarbetarna.
Leda och fördela arbetet till en grupp om 30 personer
Säkerställa att all personal har de bästa möjliga förutsättningarna för att göra sitt jobb, så som information, utbildning, coachning, rutiner och instruktioner.
Rapportera avvikelser till närmsta chefVad vi kan erbjuda dig...
Vi är en arbetsplats fylld med fantastiska kollegor! Vi har kollektivavtal, ett generöst friskvårdsbidrag och personalrabatter på flertalet e-handelsföretag. Egen prisvärd lunchrestaurang finns på arbetsplatsen. Goda kommunikationsmöjligheter till arbetet från flera större orter som exempelvis Uppsala och Västerås
Apotea.se - Sveriges första apotek som bara finns på nätet. Vi är Sveriges snabbast växande apoteksföretag med mentaliteten hos ett litet företag trots en omsättning på över 2,5 miljard kronor. Med initiativförmåga, god arbetsmoral och ett "vi-tänkande" bidrar vi alla till att göra apotea.se till en bra arbetsplats där vi har roligt tillsammans. För närvarande är vi drygt 700 anställda i Stockholm och Morgongåva. Vi har utsetts till Årets nätbutik på Prisjakt sex år i rad och Årets e-mästare av Pricerunner 2018 och vi vill bli Sveriges hållbaraste företag!


Vill du bli en av oss?
Tjänsten är heltid tillsvidare och arbetstider enligt överenskommelse (vi söker arbetsledare för dag, helg och kväll.


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse Visa mindre

Arbetsledare till Apotea

Ansök    Maj 29    Apotea AB    Logistikchef
På Apotea händer det mycket och vi växter snabbt. Nu behöver vi förstärka vår logistik med flertalet arbetsledare till samtliga skift (dag, kväll och helg). Är du en stjärna inom arbetsledning och vill vara med och utveckla Sveriges modernaste logistikcenter? Som arbetsledare på Apotea ansvarar du för en specifik arbetsstation och är därmed avgörande för att vi på ett effektivt sätt får ut samtliga paket till våra kunder varje dygn. Du ingår i arbetsledn... Visa mer
På Apotea händer det mycket och vi växter snabbt. Nu behöver vi förstärka vår logistik med flertalet arbetsledare till samtliga skift (dag, kväll och helg). Är du en stjärna inom arbetsledning och vill vara med och utveckla Sveriges modernaste logistikcenter?
Som arbetsledare på Apotea ansvarar du för en specifik arbetsstation och är därmed avgörande för att vi på ett effektivt sätt får ut samtliga paket till våra kunder varje dygn. Du ingår i arbetsledningen och säkerställer att vi följer angivna deadlines och därmed leverans till slutkund.
I vårt toppmoderna logistikcenter på 38 000 kvm i Morgongåva, Heby kommun arbetar idag drygt 750 medarbetare. Vi skickar dagligen ut ca 40 000 paket innehållande allt från läkemedel till livsmedel till våra kunder runt om i hela landet.
Nu finns en chans att bli en del av vår framgångssaga i en tjänst med stora utvecklingsmöjligheter internt.
Vi söker dig som…
Är en van ledare av en större grupp och har en förmåga att hålla många bollar i luften
Har lätt att förstå flöden och ta åt dig av arbetssätt
Tidigare erfarenhet av att jobba på lager eller logistik och har bevisad ledarskapsförmåga och mycket god kommunikationsförmåga
Är prestigelös, stresstålig, engagerad och har förmågan att sprida detta till dina medarbetare
Har erfarenhet från att aktivt delta och ta initiativ till och effektivisering av processer


Arbetsuppgifter
Säkerställa att vi håller deadlines och uppfyller satta mål och KPI:er
Tillsammans med Produktionschef och Driftchef följa upp prestationer, utveckla och motivera medarbetarna.
Leda och fördela arbetet till en grupp om 30 personer
Säkerställa att all personal har de bästa möjliga förutsättningarna för att göra sitt jobb, så som information, utbildning, coachning, rutiner och instruktioner.
Rapportera avvikelser till närmsta chefVad vi kan erbjuda dig...
Vi är en arbetsplats fylld med fantastiska kollegor! Vi har kollektivavtal, ett generöst friskvårdsbidrag och personalrabatter på flertalet e-handelsföretag. Egen prisvärd lunchrestaurang finns på arbetsplatsen. Goda kommunikationsmöjligheter till arbetet från flera större orter som exempelvis Uppsala och Västerås
Apotea.se - Sveriges första apotek som bara finns på nätet. Vi är Sveriges snabbast växande apoteksföretag med mentaliteten hos ett litet företag trots en omsättning på över 2,5 miljard kronor. Med initiativförmåga, god arbetsmoral och ett "vi-tänkande" bidrar vi alla till att göra apotea.se till en bra arbetsplats där vi har roligt tillsammans. För närvarande är vi drygt 700 anställda i Stockholm och Morgongåva. Vi har utsetts till Årets nätbutik på Prisjakt sex år i rad och Årets e-mästare av Pricerunner 2018 och vi vill bli Sveriges hållbaraste företag!


Vill du bli en av oss?
Tjänsten är heltid tillsvidare och arbetstider enligt överenskommelse (vi söker arbetsledare för dag, helg och kväll.


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse Visa mindre